- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #4.121
Bana farketmez cnm 70 adetlik esmaya iki kisi yazmisti geri kalanlarimiz pek fikir beyan etmediArkadaslar ne okuyoruz neye karar verdiniz ?
Bana da farketmez cnm. Arkadaslar ne isterse ona uyarim.Bana farketmez cnm 70 adetlik esmaya iki kisi yazmisti geri kalanlarimiz pek fikir beyan etmedi
Cnm birsey sorucam daha once ayet sure okumussunuz galiba A.kursi gordum gibi hatirliyorum nasil okumustunuz kalan usulu mu kisi kisi bolmemi fix sayimi son 3 dua esma ve tespih okuduk bunu sure veya ayetmi yapsak kisa dua kisa sayiBana da farketmez cnm. Arkadaslar ne isterse ona uyarim.
Yarin alalim onerileri karar verelim.
Anladım canım liste bittipinden ben çekilebilir iyi dimi herkese okudum
Üç tane dua topiğim var çünkü zorlanıyorum
Bu hafta hem nöbetçiyim hem de annemler geldi bildiğin yoğunluk içimdeyim
Meryem suresini bile anneme okuttum
Herkesin kendine göre işi var tabi emeksiz olmaz da öyle açıklıyım dedim yine de...
Yeni listede ben olmuyum
Cnm birsey sorucam daha once ayet sure okumussunuz galiba A.kursi gordum gibi hatirliyorum nasil okumustunuz kalan usulu mu kisi kisi bolmemi fix sayimi son 3 dua esma ve tespih okuduk bunu sure veya ayetmi yapsak kisa dua kisa sayi
O listeyi yapana eziyet cunku herkes haber vermiyor son dk geliyor ben hastalandim diye kisinin duasinda eksik kaliyor veya baskalari ustleniyor karisir gibi oluyor vs vsO zamanin kisi sayisina gore bolmustuk canim. Herkese or. 13 tane dustuyse herkes onu okuyordu diye hatirliyorum
O listeyi yapana eziyet cunku herkes haber vermiyor son dk geliyor ben hastalandim diye kisinin duasinda eksik kaliyor veya baskalari ustleniyor karisir gibi oluyor vs vs
Ama kalan usulu veya sabit sayi (atiyorum 21-41 gibi) takilmadan daha rahat ilerliyor
Canim ayetel kursi de okuduk uzun sire de okuduk. 313 u kisi sayisina bolerek okuduk.Cnm birsey sorucam daha once ayet sure okumussunuz galiba A.kursi gordum gibi hatirliyorum nasil okumustunuz kalan usulu mu kisi kisi bolmemi fix sayimi son 3 dua esma ve tespih okuduk bunu sure veya ayetmi yapsak kisa dua kisa sayi
Kizlar bugun ara verelim yarin okumaya baslayalim
Evet oyle sorunlarimiz olmustu :)
Arkadaslar genelde siz listeyi goturdugunuz icin (Allah razi olsun emeginize saglik)secin bir dua baslayalim yarin bosa beklemeyelim fikri olan yazardi ki olanlarda yazdi bundan sonraki dualarida yani liste bittikten sonra direk listeden gidelim ne okuyacagiz diye beklemeyelim pek oneri gelmiyor dualar kisa kisa gunluge uygun zten bende bir iki bise daha ekleyecegimCanim ayetel kursi de okuduk uzun sire de okuduk. 313 u kisi sayisina bolerek okuduk.
Ben bu defa sure okuma taraftariyim.
Fatiha okuyalim o zaman kalan usulu. Bir kisi icin bir gunde bitirelim.16.641 latif onerisini ben sunmustum ama degistirdim sayi yuksek denir veya herkes gelip almaz sikinti olur o yuzden ebced degeri stabdart sayi daha uygun gibi
Olur cnm 3 dua esma tespih gittik suremizde olsun baslat okuyalim fatiha sifadirFatiha okuyalim o zaman kalan usulu. Bir kisi icin bir gunde bitirelim.
Amin canim 313 tane mi okuyalim 1 kisiye ?Olur cnm 3 dua esma tespih gittik suremizde olsun baslat okuyalim fatiha sifadir
Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?