dua arkadasligi

Bana da farketmez cnm. Arkadaslar ne isterse ona uyarim.
Yarin alalim onerileri karar verelim.
Cnm birsey sorucam daha once ayet sure okumussunuz galiba A.kursi gordum gibi hatirliyorum nasil okumustunuz kalan usulu mu kisi kisi bolmemi fix sayimi son 3 dua esma ve tespih okuduk bunu sure veya ayetmi yapsak kisa dua kisa sayi

Olur tabiki :)

Cnm birsey sorucam daha once ayet sure okumussunuz galiba A.kursi gordum gibi hatirliyorum nasil okumustunuz kalan usulu mu kisi kisi bolmemi fix sayimi son 3 dua esma ve tespih okuduk bunu sure veya ayetmi yapsak kisa dua kisa sayi

O zamanin kisi sayisina gore bolmustuk canim. Herkese or. 13 tane dustuyse herkes onu okuyordu diye hatirliyorum

O zamanin kisi sayisina gore bolmustuk canim. Herkese or. 13 tane dustuyse herkes onu okuyordu diye hatirliyorum
O listeyi yapana eziyet cunku herkes haber vermiyor son dk geliyor ben hastalandim diye kisinin duasinda eksik kaliyor veya baskalari ustleniyor karisir gibi oluyor vs vs
Ama kalan usulu veya sabit sayi (atiyorum 21-41 gibi) takilmadan daha rahat ilerliyor

Onerim ayet okursak kalan usulu 540 adet
Huvel evvelu vel âhiru vez zâhiru vel bâtınu, ve huve bi kulli şey’in alîm

Esma okuyalimsada 270 adet (ebced sayisi )Ya Kerim

Evet oyle sorunlarimiz olmustu :)

Canim ayetel kursi de okuduk uzun sire de okuduk. 313 u kisi sayisina bolerek okuduk.
Ben bu defa sure okuma taraftariyim.

Kizlar bugun ara verelim yarin okumaya baslayalim

Evet oyle sorunlarimiz olmustu :)

Canim ayetel kursi de okuduk uzun sire de okuduk. 313 u kisi sayisina bolerek okuduk.
Ben bu defa sure okuma taraftariyim.
Arkadaslar genelde siz listeyi goturdugunuz icin (Allah razi olsun emeginize saglik)secin bir dua baslayalim yarin bosa beklemeyelim fikri olan yazardi ki olanlarda yazdi bundan sonraki dualarida yani liste bittikten sonra direk listeden gidelim ne okuyacagiz diye beklemeyelim pek oneri gelmiyor dualar kisa kisa gunluge uygun zten bende bir iki bise daha ekleyecegim

Son düzenleme:
Yeni dualarda ekledim kizlar varsa sizinde oneriniz okudugumuz okuyabilecegimiz liste assagida ekleyin sonrada baslayip okuyalim

DUA LISTESI :

1. La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym ( 100 (OKUNDU)

2. Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr (OKUNDU)

3. 313 adet Ya Fettah Ya Rezzak (OKUNDU)

4. Salat-ı Mecule (51)

5. Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir (70)

6. Inna fetahna leke fethammübina (Fetih suresi ilk ayet)

7. Kolaylık duası - Abese süresinin 20. Ayeti

8. 129 Adet ya Latif 21 Salavati fatih

9. Ferdün, Hayyun, Kayyûmun, Hakemun, Adlun, Kuddûsun...Seyec’alullâhu ba’de usrin yüsrâ.”(100 adet)

10. Subhânallâhi ve BihamdihiSubhânallâhi’l-Azîm tespihi (100 Adet)

11. 540 adet hadid 3. Ayet KALAN USULU (Huvel evvelu vel âhiru vez zâhiru vel bâtınu, ve huve bi kulli şey’in alîm)

12.insirah suresi

13.270 Adet Ya Kerim esmasi

14. Kisi basi 33 Adet selaten Tuncina

15.313 Fatiha (Kalan usulu)

16.313 A.kursi (Kalan usulu)

Son düzenleme:
16.641 latif onerisini ben sunmustum ama degistirdim sayi yuksek denir veya herkes gelip almaz sikinti olur o yuzden ebced degeri stabdart sayi daha uygun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…