dua arkadasligi

KURALLAR

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi birnedendendolayıokuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

5) Liste son 5 kisi kala kapanir ve ekleme yapilmaz.

6.) Muaf olan arkadaslar da surede gecen rahman ve rahim esmalarini cekebilirler.

DUAMIZ : FATIHA SURESI 313 ader ve kalan usulune gore okuyacagiz.

O Ozzgeee (esra) arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti:
Ya rabbel alemin tum sikintilarimdan feraha cikart Fatihanin sifasindan mucizesinden faydalanmayi nasip eyle hakkimda hayirlisiyla gonul muradimi nasip eyle sen gonul muradlarimizi bulensin bizleri bos cevirme dua kardeslerimin dualarinida kabul eyle

1. papatya_4407 : (sümbül) : MUAF ES.
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : 43
3. C cansu_tr : (cansu) : MUAF esma
4. OMRUM79 : (derya) : 50
5. A aybukeumyy : 20
6. O Ozzgeee : 40
7. yumiti : MUAF
8. bcgirl : (begüm) : 30
9. bahar6198 :
10. olduyildiz123 : 20
11. @sahra8482 : 40
12. K Kelebek_131 (Neslihan): 40
13. F flower world :
14. aryalorinn : PASIF
15. miyomim : 30

KALAN :0

Arkdaslar benim netim birazdan bitcek. Ancak pazartesi akşam girebilirim.ozzgee den sonraki arkdas için 25 aldım. Ondan sonraki içinde 25 aldım.Siz duaya başlarsanız benimki düsersiniz. Niyetlerini de İnternete girince okuyacagim. İyi okumalar iyi geceler.

Duam ; Allahım sen rahman be rahimsin sen oğlum göktan a şifa ver . Akranlarından geride kalmasın fiziksel bilişsel be ruhsal olarak ona sağlık sıhhat ver. Eşime ve bana yürüdüğü koştuğu konuştuğu okullardan mezun olduğu zamanları göster rabbim. Bana güç kuvvet ve ferahlık ver. Sinir ötesindeki tüm askerlerimizi koru onları bize bağışla. Dua arkadaşlarımin dualarını kabul et rabbim oğlum için dua eden kullarindan razı ol inşallah . Amin.

KURALLAR

2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

6.) Muaf olan arkadaslar da surede gecen rahman ve rahim esmalarini cekebilirler.

@yumuti arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti:
Allahım sen rahman be rahimsin sen oğlum göktan a şifa ver . Akranlarından geride kalmasın fiziksel bilişsel be ruhsal olarak ona sağlık sıhhat ver. Eşime ve bana yürüdüğü koştuğu konuştuğu okullardan mezun olduğu zamanları göster rabbim. Bana güç kuvvet ve ferahlık ver. Sinir ötesindeki tüm askerlerimizi koru onları bize bağışla. Dua arkadaşlarımin dualarını kabul et rabbim oğlum için dua eden kullarindan razı ol inşallah . Amin.

2. Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) : MUAF esma
4. OMRUM79 : (derya) :
5. A aybukeumyy :
6. O Ozzgeee :
8. bcgirl : (begüm) :
9. bahar6198 : 20
10. olduyildiz123 :
11. @sahra8482 :
12. K Kelebek_131 (Neslihan): 25
13. F flower world : 20

KALAN : 218

25 daha aldim kalan : 35

yumiti Allah seni en yakin zamanda feraha cikarsin ogluna da sifa elini uzatsin. Duani okurken gozlerim dolu dolu oldu. Allah dualarimizi senin adina niyetlerimizi kabul eder insallah :)

KURALLAR

@yumuti arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti:
Allahım sen rahman be rahimsin sen oğlum göktan a şifa ver . Akranlarından geride kalmasın fiziksel bilişsel be ruhsal olarak ona sağlık sıhhat ver. Eşime ve bana yürüdüğü koştuğu konuştuğu okullardan mezun olduğu zamanları göster rabbim. Bana güç kuvvet ve ferahlık ver. Sinir ötesindeki tüm askerlerimizi koru onları bize bağışla. Dua arkadaşlarımin dualarını kabul et rabbim oğlum için dua eden kullarindan razı ol inşallah . Amin.

2. Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) : 30 okudu
4. OMRUM79 : (derya) : 48 okudu
5. A aybukeumyy : 30 okudu
6. O Ozzgeee :
8. bcgirl : (begüm) : 50 okudu
9. bahar6198 : 20 okudu
10. olduyildiz123 : 25 okudu
11. @sahra8482 :
12. K Kelebek_131 (Neslihan): 25 okudu
13. F flower world : 20

KALAN : 35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…