dua arkadasligi

Kızlar merhaba kusura bakmayın günlerdir domuz gribinden dolayı çok zor günler atlattım Dr Dr geziyorum ama hep aklimdasiniz sizede haber veremedim diye üzüldüm . Ama inanın acilde ellerim kitlenip felç gibi birşeyler yaşarken bu sitede ettiğim katıldığım dualar geldi gözümün önüne .o an anladım ben burada kimseyi tanimasamda onlar için ettiğim duanin sevaplari geldi gözümün önüne çok ağladım . Ne olur kusura bakmayın dualarda eksik kaldım Neslihan arkadaşımıza 20 tane aldım Allah niyetini kabul eylesin . AMİN Tavuk_suyu_

Kuzum cok gecmis olsun. Nasilsin simdi ?

Geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir insallah

Çoook geçmiş olsun nasılsın şimdii

KURALLAR

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamenlisteden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kimeokunduğubelliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi birnedendendolayıokuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

5) Liste son 5 kisi kala kapanir ve ekleme yapilmaz.

6.) Muaf olan arkadaslar da surede gecen rahman ve rahim esmalarini cekebilirler.

DUAMIZ : FATIHA SURESI 313 ader ve kalan usulune gore okuyacagiz.

K Kelebek_131 (Neslihan) arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti:

1. papatya_4407 : (sümbül) :20
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : ESMA
3. C cansu_tr : (cansu) : 30
4. OMRUM79 : (derya) : 50
5. A aybukeumyy : 30
6. O Ozzgeee : ESMA
7. yumiti : 30
8. bcgirl : (begüm) :
9. bahar6198 :ESMA
10. olduyildiz123 :
11. Sahra- : 30
12. K Kelebek_131 (Neslihan): 33
13. miyomim : 30
14. F flower world : 20

Kalan :40

Kızlar dua sırası bende.Duam:

Bana hayirlisiyla biran önce evlilik
Babama şifa
Abime hayirlisiyla iş

Kızlar şimdiden ağzıniza nefesinize sağlık İşiniz rast gelsin

Kizlar sıranın bana geldiğini daha yeni farkettim. Niyetim : iki dünya saadeti yaşayacağı haiyirli bir ese hayırlısıyla tez zamanda nasip olması , meslegini eline alıp insanlara maddi manevi faydası olması, huzurlu , imanlı bereketli bi ömre sahip olması, ve tum dua arkadaşlarımın dualarının kabul olması.

KURALLAR

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamenlisteden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kimeokunduğubelliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi birnedendendolayıokuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

5) Liste son 5 kisi kala kapanir ve ekleme yapilmaz.

6.) Muaf olan arkadaslar da surede gecen rahman ve rahim esmalarini cekebilirler.

DUAMIZ : FATIHA SURESI 313 ader ve kalan usulune gore okuyacagiz.

K Kelebek_131 (Neslihan) arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti:iki dünya saadeti yaşayacağı haiyirli bir ese hayırlısıyla tez zamanda nasip olması , meslegini eline alıp insanlara maddi manevi faydası olması, huzurlu , imanlı bereketli bi ömre sahip olması, ve tum dua arkadaşlarımın dualarının kabul olması.

1. papatya_4407 : (sümbül) :20
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : ESMA
3. C cansu_tr : (cansu) : 30
4. OMRUM79 : (derya) : 50
5. A aybukeumyy : 30
6. O Ozzgeee : ESMA
7. yumiti : 30
8. bcgirl : (begüm) :
9. bahar6198 :ESMA
10. olduyildiz123 :
11. Sahra- : 30
12. K Kelebek_131 (Neslihan): 33
13. miyomim : 30
14. F flower world : 20

Kalan :40

Kızlar dua sırası bende.Duam:

Bana hayirlisiyla biran önce evlilik
Babama şifa
Abime hayirlisiyla iş

Kızlar şimdiden ağzıniza nefesinize sağlık İşiniz rast gelsin
Canim sana zaten okuduk ya . Pasife alindigin icin liste sonuna aldi seni begum.
Sana okundu canim. Sira blongunes te :)

Arkadaslar hepinize iyi aksamlar. Bende esmami okudum. Kelebek arkadasimizdan sonra sira F flower world te. Miyomime okuduk cunku pasife alindigi icin liste sonuna almisti begum.
Bilginiz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…