- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #4.541
Senin yerine Esma ben okuyabilirim istersen kalabilirsin canım fazla değil zaten sayıHanimlar ben yoktum yazmistim ama gozden kacmis bir tur ara vericem sinra donerim insallah hatirladigim miyomimde yoktu bilginize
Yok kuzum gelirim zaten sonra sirada sona inerim oda sorun sikinti degil Allah razi olsunSenin yerine Esma ben okuyabilirim istersen kalabilirsin canım fazla değil zaten sayı
Peki canım sen bilirsinYok kuzum gelirim zaten sonra sirada sona inerim oda sorun sikinti degil Allah razi olsun
Tamam canımHanimlar ben yoktum yazmistim ama gozden kacmis bir tur ara vericem sinra donerim insallah hatirladigim miyomimde yoktu bilginize
Canim ben son zamanlarda ilgilenemedim. Gozden kacirmisim kusura bakma :)Yok kuzum gelirim zaten sonra sirada sona inerim oda sorun sikinti degil Allah razi olsun
Canlar ben bu ara Meryem suresi okumaya basladim ve hamile kalmak için Enbiya suresinin bı ayeti var onu okuyacağım o yüzden vaktim var iken hepinize 131 ya selam esmasini okudum Rabbim hepimizin duasını hayırlısıyla kabul eder insallah Ya selam isminin hürmetine bizi hepimizi selamete erdirir inşallahKURALLAR
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamenlistedençıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın kikimeokunduğubelliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
5) Liste son 5 kisi kala kapanir.
DUAMIZ: 131 YA SELAM C.C. OKUYORUZ.
Tavuk_suyu_ arkadasimiz icin okuyoruz.
Niyeti: Esimin islerinin duzelmesi ve kpss yi kazanip atanmak
1.papatya_4407 : (sümbül) :
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4.OMRUM79 : (derya) :
5. @aybukegrsl :
6.yumiti :
7.bahar6198 :
8.olduyildiz123 :
9.Sahra- :
10. F flower world :
11.Bonjurmatmazel :
OkudumKURALLAR
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamenlistedençıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın kikimeokunduğubelliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
5) Liste son 5 kisi kala kapanir.
DUAMIZ: 131 YA SELAM C.C. OKUYORUZ.
Tavuk_suyu_ arkadasimiz icin okuyoruz.
Niyeti: Esimin islerinin duzelmesi ve kpss yi kazanip atanmak
1.papatya_4407 : (sümbül) :
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4.OMRUM79 : (derya) :
5. @aybukegrsl :
6.yumiti :
7.bahar6198 :
8.olduyildiz123 :
9.Sahra- :
10. F flower world :
11.Bonjurmatmazel :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?