- 7 Mart 2017
- 62
- 48
- 8
- 37
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #4.761
Canim ikiside olur farketmez.. hepsini okuruz Allah in izniyle. .Huhuu kizlar nerdesiniz ??
Sakin olalım kızlarolduyildiz123 Tavuk_suyu_ Bir yanlış anlaşılma olmuş.
Evet kurallar hep aynıydı iki gün üst üste mazeretini bildiremeyen 3. günde pasife düşüyor listenin sonuna düşüyor (geldim devam edecem dediğinde devam eder ama sona alınır) topici yöneten Ya da takip eden kişi dahil 5. gün listeden çıkarılıyor . Benim en baştan anladığım bu.
olduyildiz123 canım hepimiz birbirimize okuyoruz ilk sırada ya da son sırada olmanın bir önemi yok bana göre keşke bize söyleseydin canım okurduk yerine.
Tavuk_suyu_ canım arkadaş da hasta olmuş galiba mazeret bildirememiş
Lütfen Hadi halledelim normal sakin düzenli liste halimize dönelim .
Gerçekten bazılarımızın duaya desteğe gerçekten çok ihtiyacı var herşey küçük
bir adım anlayış ve sevgiyle toparlayabilir.
Hayir bana son yazdigi sana cok koydu galiba gibi birseydi. Ne olursa olsun ben ilk gunden beri bu dua grubunun listesini yapiyorm.Sakin olalım kızlarolduyildiz123 Tavuk_suyu_ Bir yanlış anlaşılma olmuş.
Evet kurallar hep aynıydı iki gün üst üste mazeretini bildiremeyen 3. günde pasife düşüyor listenin sonuna düşüyor (geldim devam edecem dediğinde devam eder ama sona alınır) topici yöneten Ya da takip eden kişi dahil 5. gün listeden çıkarılıyor . Benim en baştan anladığım bu.
olduyildiz123 canım hepimiz birbirimize okuyoruz ilk sırada ya da son sırada olmanın bir önemi yok bana göre keşke bize söyleseydin canım okurduk yerine.
Tavuk_suyu_ canım arkadaş da hasta olmuş galiba mazeret bildirememiş
Lütfen Hadi halledelim normal sakin düzenli liste halimize dönelim .
Gerçekten bazılarımızın duaya desteğe gerçekten çok ihtiyacı var herşey küçük
bir adım anlayış ve sevgiyle toparlayabilir.
Canım bu duayı kaç defa okuyacağız,bide mazeretli iken okunabiliyor mu ? Ben bugün yarın muaf olcam.Eger zikir olmasin derseniz bu duayi da okuyabiliriz.
Bu dua bir İsm-i Âzamdir.”Allah’a yemin ederim ki,kim bu İsm-i Âzam’ı okuyarak dua ederse Allah(c.c) duasını kabul eder. “Buyurdu Efendimiz(s.a.v)
Okunacak dua:
“Yâ Bedias semâvâti yâ Hayyü yâ Kayyûm İnneni es’elüke.”
Manası: ” Ey gökleri yoktan yaratan,daima diri Kayyun olan Rabbim.Ancak Sen’den istiyorum
Deryacim arastiriyordum internetten. Net birsey bulamadim. Iyice bi ogreneyim adetliyken okunup okunmadigini ona gore haber veririm canimCanım bu duayı kaç defa okuyacağız,bide mazeretli iken okunabiliyor mu ? Ben bugün yarın muaf olcam.
Teşekkür ederim canım.Deryacim arastiriyordum internetten. Net birsey bulamadim. Iyice bi ogreneyim adetliyken okunup okunmadigini ona gore haber veririm canim
Bence ikiside olur çoğunluğa bakalimEger zikir olmasin derseniz bu duayi da okuyabiliriz.
Bu dua bir İsm-i Âzamdir.”Allah’a yemin ederim ki,kim bu İsm-i Âzam’ı okuyarak dua ederse Allah(c.c) duasını kabul eder. “Buyurdu Efendimiz(s.a.v)
Okunacak dua:
Manası: ” Ey gökleri yoktan yaratan,daima diri Kayyun olan Rabbim.Ancak Sen’den istiyorum
Bende oyle biliyorum canim.Bu kısa dular muafken de okunabiliyor diye hatırlıyorum ben Hasbinallahi duasını da okumuştuk sankiTavuk_suyu_
Eger zikir olmasin derseniz bu duayi da okuyabiliriz.
Okunacak dua:
Canim dua olarak okundugu icin mazeretliyken de okunabilirmis.Canım bu duayı kaç defa okuyacağız,bide mazeretli iken okunabiliyor mu ? Ben bugün yarın muaf olcam.
Hayirli gunler hepimizin duaya ihtiyaci var bende varim okuruz in wa Allah 7 bucuk yildir cocugum olmuyor Allahim butun evladi olmayanlara evlat nasib etsin aminTamam canim birazdaha kisi olalim baslayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?