dua arkadasligi

Sakin olalım kızlar olduyildiz123 Tavuk_suyu_ Bir yanlış anlaşılma olmuş.
Evet kurallar hep aynıydı iki gün üst üste mazeretini bildiremeyen 3. günde pasife düşüyor listenin sonuna düşüyor (geldim devam edecem dediğinde devam eder ama sona alınır) topici yöneten Ya da takip eden kişi dahil 5. gün listeden çıkarılıyor . Benim en baştan anladığım bu.
olduyildiz123 canım hepimiz birbirimize okuyoruz ilk sırada ya da son sırada olmanın bir önemi yok bana göre keşke bize söyleseydin canım okurduk yerine.
Tavuk_suyu_ canım arkadaş da hasta olmuş galiba mazeret bildirememiş
Lütfen Hadi halledelim normal sakin düzenli liste halimize dönelim .
Gerçekten bazılarımızın duaya desteğe gerçekten çok ihtiyacı var herşey küçük
bir adım anlayış ve sevgiyle toparlayabilir.

Teşekkürler canım sadece anlamadığım için sordum ama kovulmadığımız kaldı dicem arkadaş onuda yaptı . Hastaydım hep uyuduğum için ben cektim sanıyordumm sonra gelince 3. Gün listeyi görünce 2 gündür giremediğimi fark ettim . Zaten hemen yazdım mazeritimi ve 2 günde dahil 3. Günün kişisi için dua ediceğimi bende belirttim zaten allta üste olmak mühimm değilll sadece mantığı anlamadığım için sordum anlamaya çalıştım benim gibi dusunmesin diyede digerleerine de böylemiymiş dedim herneyse sorun değill kafasına göre böyle yapılmasını hiç doğru bulmadım daha da birşey eklemedim zaten

Anladığın için teşekkürler sevgilerle :)

Hayir bana son yazdigi sana cok koydu galiba gibi birseydi. Ne olursa olsun ben ilk gunden beri bu dua grubunun listesini yapiyorm.
kesinlikle dahil etmeyecegim listeye.

Canım bu duayı kaç defa okuyacağız,bide mazeretli iken okunabiliyor mu ? Ben bugün yarın muaf olcam.

Bence ikiside olur çoğunluğa bakalim

Sahra cevap verdim sana çünkü bu saygıdır zaten listeye girecek de yok ne işim olur. Sahracım senin ve diğer arkadaşların Allah duasını kabul etsin sevgiler

Bence okuyabiliriz,yine de çoğunluk ne derse kabulüm ben .

KURALLAR

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.

2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listedençıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın kikimeokunduğubelliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayıokuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

5) Liste son 5 kisi kala kapanir.

Okunacak duamiz : “Yâ Bedias semâvâti yâ Hayyü yâ Kayyûm İnneni es’elüke.”
100 defa okunacak.

Manası: ” Ey gökleri yoktan yaratan,daima diri Kayyun olan Rabbim.Ancak Sen’den istiyorum.

@papatya_4407 arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti : Hayirlisiyla ailesinin sevdigini kabul etmesi ve mutlu huzurlu bir yuva kurmak.

1. papatya_4407 : (sümbül) :
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4. OMRUM79 : (derya) :
5. @aybukegrsl :
6. yumiti :
7. bahar6198 :
8. Sahra- :
9. @blondgunes :
10. Monalisa09 :

11. Bonjurmatmazel :
12. Slmhmm :

Pkzcim ilk gunden beri cok emegin var eline yuregne saglik hicbizman da haksizlk yapmadin canim bnm kendim icin okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…