dua arkadasligi

Cunku iki gun ust uste girip okudugunu bildirmedin.
Bu yuzden pasife ve liste sonuna alindin. Tekrar okuyunca aktif oldun.
Kurallarda da yaziyor cnm.

3. Günden itibaren pasife düşer yazıyorda 3. Günü ztn buradaydım demek 3. Günü olsaktaa pasif sayılıyoruz değişikkk açıkcası herneysee

Son düzenleme:
Neyse polemik olmasınn 3. Gün gelsen de gelmesen de aşa düşüyorsun 3. Gün de hiçbir şekilde bildirmeyenleri düşürseniz anlarımda bilgi verildiği halde 3. Gün diye düşmesi değişik geldi sorun yok herneyse diğer arkadaşlar sizde dikkat edinn bu duruma

Sonn karar verilsin bence kızlar artıkkk ? Ne çekelimm

Benim fikrim bütün kilitli bile olan kapıları açan
Ya Fettah esması sizler ne dıorsnzzz

Neden polemige girip b3ni zan altinda birakiyorsin ki.
Diger arkadaslar dikkat edin derken neyi ima ediyorsun canim.
Bizim gruumuzun ilk kurali gunluk bildirim yapmak.
Ben ilk gunden beri bu grubu idare ediyorum. Hicbir arkadasa haksizlik yapmadim. Bu grupta ilk gunden beri papatya_4407 OMRUM79 @aybukegrsl C cansu_tr Sahra- ile birlikteyiz. Bu arkadaslara da sorabilirsin.
Kaldi ki gruba katilmak isteyen ilk sordugum soru kurallar uygunsa katilin diyorum.

Son düzenleme:

Zan altınta bıraktığım bir cümle yok ayrıca bende okuduğumu anlıycak bi insanım 3. Gün içinde de haber verildiği halde gene de pasife düşünüldüğü garipp geldii 3. Günde verilmezse kapsar gibi anlaşılıyor kuralda söylüyorum dikkat edilsin diyee ne var bunda ? Herneyse diyede açıklama yapıp kapattım zaten üste altaa olmak mesele değil kural yazım mantıgı gelmedi onu sordum ve açıklama bekledim merak ettiklerimizi sormakta farklı algılanmasın daha da birşey eklemiycem kelimenize dua postu sonucunda İyi akşamlar .

Yazdigim kurallar gayet anlasilir. Bugune kadar da hep bu sekilde uyguladik.
Kurallar uygun degilse ayrilabilirisiniz.

Okuyabiliriz.
Daha once okumamistik

Eger zikir olmasin derseniz bu duayi da okuyabiliriz.

Bu dua bir İsm-i Âzamdir.”Allah’a yemin ederim ki,kim bu İsm-i Âzam’ı okuyarak dua ederse Allah(c.c) duasını kabul eder. “Buyurdu Efendimiz(s.a.v)

Okunacak dua:
“Yâ Bedias semâvâti yâ Hayyü yâ Kayyûm İnneni es’elüke.”

Manası: ” Ey gökleri yoktan yaratan,daima diri Kayyun olan Rabbim.Ancak Sen’den istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…