- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #4.741
Ya selam okundu bitti canim pzts yeni duaya baslanacak, burda herkes bir fikir veriyor, ortak karar alinip dua seciliyor.Okunacak dua neye göre belirleniyor yada listedekilerin hepsine 131 ya selam c.c mü okunacak
Cunku iki gun ust uste girip okudugunu bildirmedin.
Bu yuzden pasife ve liste sonuna alindin. Tekrar okuyunca aktif oldun.
Kurallarda da yaziyor cnm.
Tamam canım saolasınYa selam okundu bitti canim pzts yeni duaya baslanacak, burda herkes bir fikir veriyor, ortak karar alinip dua seciliyor.
Kendimiz seciyoruz duamizi canim. Herkes fikrini soyluyor bir tanesini seciyoruz :)Okunacak dua neye göre belirleniyor yada listedekilerin hepsine 131 ya selam c.c mü okunacak
2 gun ust uste bildirim yapmazsaniz 3. Gun ku listede pasife dusersin.3. Günden itibaren pasife düşer yazıyorda 3. Günü ztn buradaydım demek 3. Günü olsaktaa pasif sayılıyoruz değişikkk açıkcası herneysee
3. Günden itibaren pasife düşer yazıyorda 3. Günü ztn buradaydım demek 3. Günü olsaktaa pasif sayılıyoruz değişikkk açıkcası herneysee
Neden polemige girip b3ni zan altinda birakiyorsin ki.Neyse polemik olmasınn 3. Gün gelsen de gelmesen de aşa düşüyorsun 3. Gün de hiçbir şekilde bildirmeyenleri düşürseniz anlarımda bilgi verildiği halde 3. Gün diye düşmesi değişik geldi sorun yok herneyse diğer arkadaşlar sizde dikkat edinn bu duruma
Neden polemige girip b3ni zan altinda birakiyorsin ki.
Diger arkadaslar dikkat edin derken neyi ima ediyorsun canim.
Bizim gruumuzun ilk kurali gunluk bildirim yapmak.
Ben ilk gunden beri bu grubu idare ediyorum. Hicbir arkadasa haksizlik yapmadim. Bu grupta ilk gunden beripapatya_4407 OMRUM79 @aybukegrsl C cansu_tr Sahra- ile birlikteyiz. Bu arkadaslara da sorabilirsin.
Kaldi ki gruba katilmak isteyen ilk sordugum soru kurallar uygunsa katilin diyorum.
Yazdigim kurallar gayet anlasilir. Bugune kadar da hep bu sekilde uyguladik.Zan altınta bıraktığım bir cümle yok ayrıca bende okuduğumu anlıycak bi insanım 3. Gün içinde de haber verildiği halde gene de pasife düşünüldüğü garipp geldii 3. Günde verilmezse kapsar gibi anlaşılıyor kuralda söylüyorum dikkat edilsin diyee ne var bunda ? Herneyse diyede açıklama yapıp kapattım zaten üste altaa olmak mesele değil kural yazım mantıgı gelmedi onu sordum ve açıklama bekledim merak ettiklerimizi sormakta farklı algılanmasın daha da birşey eklemiycem kelimenize dua postu sonucunda İyi akşamlar .
Yazdigim kurallar gayet anlasilir. Bugune kadar da hep bu sekilde uyguladik.
Kurallar uygun degilse ayrilabilirisiniz.
Sizi yeni listeye dahil etmiyorum.Ayrılmayı düşünsem bunu belirtirim zaten sağolun fikriniz için.
Canim ya latifi diger grupta da okuyoruz belki okumak istemeyebilir arkadaslar.Ya latif olabilir
Okuyabiliriz.Duaları kabul eden, istekleri yerine getiren, lütuf ve keremiyle veren, kullarının dualarını kabul edip istek ve dileklerini veren demektir. Tüm yönelenlerin dileklerine cevap veren. Kulların dualarına cevap veren.
El-Mücîb المجيب okuyabiliriz.. kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?