- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #5.081
Allahım sen bu mübarek aylar hurmetine oğlum göktan a şafi isminin hürmetine şifa nasip et. Rabbim sen ol dersin ve olur sen oğlum u akranlarını yakalamasına en kusa zamanda bilişsel ruhsal ve fiziksel olarak akranlarına yetişmesini nasip et. En kısa zamanda yürümesini konuşmasını derdini anlatmasını babasıyla bana göster allah'ım. Sen bu zorlu süreçte bana ferahlık güç kuvvet ve sabir ver. Allah ım sen dua arkadaşlarımin dualarını kabul et. Gönüllerindeki muradı nasip et . Aminyumiti niyetini yaz istersen cnm, sira sende.
Aminn inşallahAllahım sen bu mübarek aylar hurmetine oğlum göktan a şafi isminin hürmetine şifa nasip et. Rabbim sen ol dersin ve olur sen oğlum u akranlarını yakalamasına en kusa zamanda bilişsel ruhsal ve fiziksel olarak akranlarına yetişmesini nasip et. En kısa zamanda yürümesini konuşmasını derdini anlatmasını babasıyla bana göster allah'ım. Sen bu zorlu süreçte bana ferahlık güç kuvvet ve sabir ver. Allah ım sen dua arkadaşlarımin dualarını kabul et. Gönüllerindeki muradı nasip et . Amin
Sira bana gelmis,
niyetim: Esimle bana sağlık huzur evime bereket, gonlumdeki dileğin hayirlisindan olmasi ve listedeki arkadaslarimin dileklerinin gerçekleşmesi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?