dua arkadasligi

KURALLAR

1.) Günlük bildirimyapmak zorunludur.

2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizdebildirimlerikontrol edin.

3.) Duamızkısa olduğu için 1 kişinin duası bir gündebitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

5) Liste son 5 kisi kala kapanir.

DUAMIZ: "Esselatu vesselamu aleyke bi adedi ilmullahi ve ala alike ya rasulullah egisni seria."

100 defa okunacak.

Y yigitelf arkadaşımız için okuyoruz.

NIYETI : hayırlısı ile boşanmam ve bekledigim iş haberini Almamdi okuyanlara çok teşekkür ederim allah razı olsun

1. papatya_4407 : (sümbül): okudu
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : okudu
3. C cansu_tr : (cansu) : okudu
4. OMRUM79 : (derya) : okudu
5. F flower world : okudu

6. Bonjurmatmazel : okudu

7. yumiti : okudu
8. Minnoskafa (Gamze) : okudu

10. Y yigitelf : okudu

11. @aybukegrsl : PASIF

EL-VEHHAB:karşılıksız ve sebebsiz olarak bolca ihsan eden,ikram ve hediyelerde bulunan.Yüce Allah,bu isminin geregi olarak,dilediğine ilim ve hikmet,hidayet,dilediğine de mal-Mülk,makam ve mevki,şan şöhret ihsan eder.

Bir kimse her beş vakit namazın farzından sonra yerinden kalkmadan 14 kere bu ismin zikrine devam ederse, yaşadığı sürece yokluk ve geçim sıkıntısı çekmez. Allah o kimseye bu ismin zikri hürmetine bol dünyalık verir.

Aynı şekilde veya mümkünse secdede zikretmeye devam ederek Allah’tan ilim, hikmet ve hidayet dilerse, dileği yerine gelir. Yüce Allah’ın ihsan,ikram ve lutfuna mazhar olur.

Sıkıntılardan kurtulmak isteyen; Yâ Vehhab ismini 196 defa okur.

Borcun bitip borçsuz hayat yaşamak isteyenler; Yâ Vehhab ismini 196 defa okur.

Rızkının genişlemesini ve artmasını isteyen; Yâ Vehhab ismini zikreder ve zikretmeye de devam eder.

Maddi sıkıntısı olup, bu sıkıntıdan kurtulmak isteyen; Yâ Vehhab ismini devamlı okur ve okumaya devam eder.

Refah içinde yaşamak isteyen; Yâ Vehhabismini devamlı okur ve bu zikre devam eder.

Yaratılan mahlukata karşı güç ve heybetli olmak isteyen; Yâ Vehhab ismini devamlı okur ve bu zikre devam eder.

5 vakit namazdan sonra 196 kere ” Ya Vehhâb celle celâlühû ” diyenin duaları kabul olunur.

Her gün, güneş doğmadan önce 196 kere ” Ya Vehhâb celle celâlühû ” zikrine devam eden, geçim sıkıntısından kurtulur. Rızkı bollaşır, işleri kolaylaşır.

hayırlı sabahlar kızlar ben tercihimi ya vehhab dan yana kullanıyorum,ama diğer arkadaşlar ne derse uyarım :)

Bence sırayla farklı Esma lar okuyabiliriz. Liste çabuk biteceği için bir sürü Esma okumuş oluruz. Hangisinden başlayacağımız fark etmez. Hepsi en güzel :)

KURALLAR

2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizdebildirimlerikontrol edin.

DUAMIZ: "Ya Vehhab C.C."

196 defa okunacak.

papatya_4407 arkadaşımız için okuyoruz.

NIYETI : allahım sen ailemin sevdigimi kabul etmesi ve sevdigim askerden geldikten sonra nisanlamayi nasip et.sen hayirlisiyla mutlu bi yuva kurmami nasip eyle

1. papatya_4407 : (sümbül):
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4. OMRUM79 : (derya) :
5. F flower world :

6. Bonjurmatmazel :

7. yumiti :
8. Minnoskafa (Gamze) :

URALLAR

196 defa okunacak.

NIYETI : allahım sen ailemin sevdigimi kabul etmesi ve sevdigim askerden geldikten sonra nisanlamayi nasip et.sen hayirlisiyla mutlu bi yuva kurmami nasip eyle

5. F flower world :

6. Bonjurmatmazel :

7. yumiti :
8. Minnoskafa (Gamze

KURALLAR

2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun.Lütfen etiketlendiğinizdebildirimlerikontrol edin.

196 defa okunacak.

5. F flower world : okudu

6. Bonjurmatmazel :

7. yumiti : okudu
8. Minnoskafa (Gamze) :

Sümbül için okudum Allah kabul eder inşallah. Bian kendim geldim aklıma bende çok sıkıntılı süreçler yaşadım sevgiliydik askerdeyken . Abisi benim hakkımda bisiler söyler eşim o zaman bana patlar bı taraftan askerliğin stresi çarşı izni yok dagdaydi tim cavusuydu sinir krizleri mi geçirmedim yollarda bayıldım düştüm kaldım kayınvalidem olacak kişi ilgisiz mi ilgisiz hala öyle hele nisan zamanı aman Allah'ım ev yetişmeyecek düğün ertelesen mi falan falan . Şimdi o kadar mutluyum ki zahmetsiz rahmet olmaz derler gerçekten öyle Rabbime binlerce şükür evet sorunlar yaşadım evet canım çok yandı çok ağladım ama şuan herşeye değdi diyorum . Eşimin bana bakıp benden bişi istede yapayım ne istersin demesi paha biçilemez ... Rabbim daha güzellerini sana nasip eder inşallah

Canım okurken dıygulandım valla Allah mutluluğunu daim etsin inşAllah,bizlerde senin gibi yuva kurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…