- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #5.481
Ben de cok zorlandim bu tur da.Canım çok iyi olur,bu tur neden bilmiyorum ama ben çok zorlandım biraz dinlenmiş oluruz.
Az zaten biter hemen . Sayimiz da az.Ya mucib esmasino okusak
Aynen canim hepsi guzel. Sirayla tum esmalari okuyalim :))Bence sırayla farklı Esma lar okuyabiliriz. Liste çabuk biteceği için bir sürü Esma okumuş oluruz. Hangisinden başlayacağımız fark etmez. Hepsi en güzel :)
Tamam cnmCnm bn bidaki turda olayım olurmu
Tamam canim gecmis olsun.Tavuk_suyu_ canim ben toplu alacağım oğlum hasta giremiyorum
Canım okurken dıygulandım valla Allah mutluluğunu daim etsin inşAllah,bizlerde senin gibi yuva kurmayı nasip etsinSümbül için okudum Allah kabul eder inşallah. Bian kendim geldim aklıma bende çok sıkıntılı süreçler yaşadım sevgiliydik askerdeyken . Abisi benim hakkımda bisiler söyler eşim o zaman bana patlar bı taraftan askerliğin stresi çarşı izni yok dagdaydi tim cavusuydu sinir krizleri mi geçirmedim yollarda bayıldım düştüm kaldım kayınvalidem olacak kişi ilgisiz mi ilgisiz hala öyle hele nisan zamanı aman Allah'ım ev yetişmeyecek düğün ertelesen mi falan falan . Şimdi o kadar mutluyum ki zahmetsiz rahmet olmaz derler gerçekten öyle Rabbime binlerce şükür evet sorunlar yaşadım evet canım çok yandı çok ağladım ama şuan herşeye değdi diyorum . Eşimin bana bakıp benden bişi istede yapayım ne istersin demesi paha biçilemez ... Rabbim daha güzellerini sana nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?