dua arkadasligi

1. papatya_4407 : (sümbül): okudu
2. Tavuk_suyu_
3. C cansu_tr
4. OMRUM79
5. F flower world

6. Bonjurmatmazel

7. yumiti
8. Minnoskafa

9. canparcamugurum
10. lalegul52
Arkadaşlar yarın benim sıram duam: Rabbim sen rahman ve rahim olansin sen lutfedensin şafi olansin. Rabbim sen nurten oğlu göktan a şafi adının hurmetine şifa ver. Rabbim sen bizim karsimiza oğlumuzun derdine derman olacak insanlar çıkar. Rabbim bu mübarek aylar hurmetine oglum en yakın zamanda yürüsün konuşsun kendini anlatabilsin bize o günleri en kusa zamanda göster rabbim . Allah ım oglumu her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi olmasına yardım et. Sen onu akranlarından geride bırakma. Rabbim bu zor günlerde bana sabır selamet ve güç ver. Rabbim; oğlum için ol de oluversin. Dua arkadaslarimdan tek tek razı ol rabbim. Onların gönüllerinde ki muradin hayırlısini nasip et. Amin

KURALLAR

1.) Günlük bildirimyapmak zorunludur.

2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun.Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamızkısa olduğu için 1 kişinin duası bir gündebitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

5) Liste son 5 kisi kala kapanir.

DUAMIZ: "Ya Vehhab C.C."

196 defa okunacak.

Bonjurmatmazel arkadaşımız için okuyoruz.

Niyeti :

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi evlat nasip eder bana,ve duaarkadaşlarımın niyetlerini nasip eder inşallah.

2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : okudu
3. C cansu_tr : (cansu) : OKUMADI 1
4. OMRUM79 : (derya) : okudu
5. F flower world : OKUMADI 1

6. Bonjurmatmazel : okudu

7. yumiti : okudu
8. Minnoskafa (Gamze) : okudu

9. canparcamugurum : okudu
10. lalegul52 : okudu

KURALLAR

2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadar okudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun.Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

196 defa okunacak.

yumiti arkadaşımız için okuyoruz.

Niyeti :
Rabbimsen rahman ve rahim olansin sen lutfedensin şafi olansin. Rabbim sen nurten oğlu göktan a şafi adının hurmetine şifa ver. Rabbim sen bizim karsimiza oğlumuzun derdine derman olacak insanlar çıkar. Rabbim bu mübarek aylar hurmetine oglum en yakın zamanda yürüsün konuşsun kendini anlatabilsin bize o günleri en kusa zamanda göster rabbim . Allah ım oglumu her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi olmasına yardım et. Sen onu akranlarından geride bırakma. Rabbim bu zor günlerde bana sabır selamet ve güç ver. Rabbim; oğlum için ol de oluversin. Dua arkadaslarimdan tek tek razı ol rabbim. Onların gönüllerinde ki muradin hayırlısini nasip et. Amin

1. papatya_4407 : (sümbül):
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4. OMRUM79 : (derya) :
5. F flower world :

6. Bonjurmatmazel :

8. Minnoskafa (Gamze) :

9. canparcamugurum :
10. lalegul52 :

rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin rabbim evledına en kısa zamanda acil şifalar versin

KURALLAR

196 defa okunacak.

Niyeti :
Rabbimsen rahman ve rahim olansin sen lutfedensin şafi olansin. Rabbim sen nurten oğlu göktan a şafi adının hurmetine şifa ver. Rabbim sen bizim karsimiza oğlumuzun derdine derman olacak insanlar çıkar. Rabbim bu mübarek aylar hurmetine oglum en yakın zamanda yürüsün konuşsun kendini anlatabilsin bize o günleri en kusa zamanda göster rabbim . Allah ım oglumu her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi olmasına yardım et. Sen onu akranlarından geride bırakma. Rabbim bu zor günlerde bana sabır selamet ve güç ver. Rabbim; oğlum için ol de oluversin. Dua arkadaslarimdan tek tek razı ol rabbim. Onların gönüllerinde ki muradin hayırlısini nasip et. Amin

1. papatya_4407 : (sümbül): okuu
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4. OMRUM79 : (derya) :
5. F flower world : okudu

6. Bonjurmatmazel :

8. Minnoskafa (Gamze) :

9. canparcamugurum :

Canım okudum bende Allahım kabul etsin bu mübarek günler hürmetine habibinin hürmetine bu arkadaşımızın evladının ve tüm şifa bekleyen kardeşlerime ya şafi ismine hürmeten şifa versin tez vakitte amiinnn

KURALLAR

196 defa okunacak.

Niyeti :

2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : okudu
3. C cansu_tr : (cansu) : okudu
4. OMRUM79 : (derya) : okudu
5. F flower world : okudu

6. Bonjurmatmazel : okudu

8. Minnoskafa (Gamze) :

9. canparcamugurum : okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…