- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #5.901
canım hafta sonu giriyor araya pazartesi başlarız. dua önerilerine de bakalim bi.Kizlar bugunu bos gectik herhalde devam etmicek miyiz?
Canım duamız belli micanım hafta sonu giriyor araya pazartesi başlarız. dua önerilerine de bakalim bi.
belli değil. rabbena duaları için öneri geldi. varsa aklınızda dua yazın. çok hastayım araştıramadım hiç.Canım duamız belli mi
Bu aralar benimde hiç halim yok oğlum un da keyfi yok dolayısıyla benimyasam enerjimde hiç yokbelli değil. rabbena duaları için öneri geldi. varsa aklınızda dua yazın. çok hastayım araştıramadım hiç.
Bende katılırım hayırlısı ile atanmam içinArkadaslar dualarımız icin liste olusturup kenzul ars okuyalimmi hergun 1 kisiye
Geçmiş olsun. Havalar çok değişken, çok etkiliyor çocukları.Bu aralar benimde hiç halim yok oğlum un da keyfi yok dolayısıyla benimyasam enerjimde hiç yok
Kizlar nasılsınız?
Ne okuyalım ? Önerilerde bulunun.
Ben biraz rahatsızım, çok araştıramadım.
1.papatya_4407 : (sümbül):
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4.OMRUM79 : (derya) :
5. @blondgunes :
6.yumiti :
7.Minnoskafa (Gamze) :
8.canparcamugurum (ozlem) :
9.Synonyms (Sinem) :
10. @AVON52 :
Esma olabilir yada kenzül arş
Deryacim bu defa esmayi sen belirle.
489 okuyalım. esmalar çabuk okunuyor zaten.Canım Ya fettah okuyalım mı ? Yine 100 adet olabilir,ramazan yoğun geçiyor arkadaşlarda zorlanmasın.
YA FETTAH Allah'ın en güzel esmalarından bir tanesidir ki sürekli okunması halinde Allah kişiye bereket, güzellik ve hayır ihsan eder. Okumaya devam edenin kalbi nur ile dolar, bütün ters giden işleri yoluna girer, hiç kimseye muhtaç kalacak duruma düşmez, mevki ve mertebe sahibi olur.
YA FETTAH esması öyle güzeldir ki. Kapalı tüm hapıları hayırla çevirerek açar. Zorlukları kolaylaştıran anlamıyla sıkıntılarınızı kolaylıkla çözümlenmesini sağlar. Yeter ki vird edinin.
Ebced değeri 489 dur.
Tamam canım ben zaten okumaya çalışıyorum,arkadaşlarda kabul ederse uygundur.489 okuyalım. esmalar çabuk okunuyor zaten.
Ya Fettah diye mi okuyacağız Ya Fettah Celle Celalehu diye mi?kizlar 489 ya Fettah c.c. uygun mudur ?
Benim için uygun canım her işe vakit buluyoruz Allahın ismini anmak içinde vakit olusturalım inşallahkizlar 489 ya Fettah c.c. uygun mudur ?
Ya Fettah celle celalehu diye canım.Ya Fettah diye mi okuyacağız Ya Fettah Celle Celalehu diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?