- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #6.021
Kizlar günaydının bugün karar verip akşama listeyi hazırlayalım.
Ne okumak istersiniz ?
Başka oneriniz var mı ?
Okunuyor diye biliyorum canım mazeretli olduğumuz zamanlarda da okunuyorçok güzelmiş gerçekten
benım için biraz zor olur ama okurum inşallah ,
abdestsiz okunuyor değil mi bu arada
Günde bir kişinin hacetinin kabul olması için, her birinin başında besmele çekerek abdestli olarak 100 İhlas suresi okuyabiliriz.
Okunuyor diye biliyorum canım mazeretli olduğumuz zamanlarda da okunuyor
Listeyi hazırlarken eklerim :)Beni de ekler misiniz?Tavuk_suyu_
Kizlar şimdi ilk öneri salat-ı mecule : Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
mi yoksa 100 ihlas mi (abdestli ) ?
canım çoğunluk ihlas derse beni pasif yaparmısın, regle dönemim başlayacak abdestli okuyamam hakka girmeyeyim.Kizlar şimdi ilk öneri salat-ı mecule : Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
mi yoksa 100 ihlas mi (abdestli ) ?
Bence de :)"La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim."
Bu güzel duanın anlamı ise şöyledir: “Bütün güç ve kuvvet, yalnızca en Yüce ve en Büyük olan Allah’ın (c.c.) yardımıyla elde edilir.”
Bunu da okuyabiliriz, herkes için 100 defa. Hem kısa. Hem regl döneminde de okunabilir.
Daha önce okuduk canım."La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim."
Bu güzel duanın anlamı ise şöyledir: “Bütün güç ve kuvvet, yalnızca en Yüce ve en Büyük olan Allah’ın (c.c.) yardımıyla elde edilir.”
Bunu da okuyabiliriz, herkes için 100 defa. Hem kısa. Hem regl döneminde de okunabilir.
51 kere okunması gerekli canım
Hemen duzeltiyorum canim.51 kere okunması gerekli canım
Herkes 51 kere okuyor dimi?Hemen duzeltiyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?