Dua destegine ihtiyacım var

Sevgi__111

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
124
126
23
Merhaba kızlar sizlere birsey sorucagım benim hiç ciddi niyetli bana uygun düzgün biri karsıma çıkmıyor. Tabiki taliplerim oluyr ama hep bir sorun sıkıntı ile karsı karsıya kalıyorum. Gerçekten helalinden bir evlilik yapmayı çok istiyorum. Ailede çevrede herkes erken evleniyor ve çoktan evlendi gittiler. Yasım da geldi artık 28 yasındayım. Evlilik için bildiginiz dua falan birsey var mı ben öyle hacı hoca işine inanmam hepsi dolandırıcı ama söyle işte şu duayı cuma günü söyle oku şu bu tarzı bildiginiz şeyler varsa paylsır mısınız Allah rızası için bir de benim niyetime en kısa sürede hayırlı evlilik yapsın diye dua eder misiniz🥰🙏🏻 şimdiden tesekkürler

Merhaba kızlar sizlere birsey sorucagım benim hiç ciddi niyetli bana uygun düzgün biri karsıma çıkmıyor. Tabiki taliplerim oluyr ama hep bir sorun sıkıntı ile karsı karsıya kalıyorum. Gerçekten helalinden bir evlilik yapmayı çok istiyorum. Ailede çevrede herkes erken evleniyor ve çoktan evlendi gittiler. Yasım da geldi artık 28 yasındayım. Evlilik için bildiginiz dua falan birsey var mı ben öyle hacı hoca işine inanmam hepsi dolandırıcı ama söyle işte şu duayı cuma günü söyle oku şu bu tarzı bildiginiz şeyler varsa paylsır mısınız Allah rızası için bir de benim niyetime en kısa sürede hayırlı evlilik yapsın diye dua eder misiniz🥰🙏🏻 şimdiden tesekkürler
Burada dini, dualı konu yasak. Dualarımız sizinle bölümüne gitmeniz gerekiyor.

Bu arada siz koca aramıyorsunuz, evi arabası olan devlet memuru koca arıyorsunuz. Ondan bulamamışsınızdır.
Bende isterim :D ev araba yat kat villa yazlıkkk ! Sonra ne oldu battı kocam. FAS FAKİR oldu :D bi dua bilem varsa bi de bana el atsın. Zenginlik duasıı !

Bu arada siz koca aramıyorsunuz, evi arabası olan devlet memuru koca arıyorsunuz. Ondan bulamamışsınızdır.

aksine de durumu iyi olmadığı gibi üstüne "yiyici" dolandırıcı tipler çıkıyor kadının karşısına
neden?
çünkü karma is a bitch baby : P
ay neyse dualı konuya ben de neler yazıyorum...

Bende isterim :KK70: ev araba yat kat villa yazlıkkk ! Sonra ne oldu battı kocam. FAS FAKİR oldu :KK70: bi dua bilem varsa bi de bana el atsın. Zenginlik duasıı !

ay vallahi olsa ben de hayır demem
var öyle dualar sanırım tabi ki ismi "zenginlik" diye geçmiyor seni maneviyatsız
bereket duaları var :D

Arkadaş evliliği rio karnavalı zannediyo sanırım. Dur durabildiğin kadar tadını çıkar.

Back
X