- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
SILAAMMMCok uzun bir hikayem var .
Anlatarak hem kemdimi unutmak istedigim hatiralarla üzmek , hem de sizlerin umudunu kirmak istemiyorum .
Neredeyse 11 seneye yaklasan bir evliligim var .
Defalarca tüp bebek denememe ragmen basarili olamadim ..
Buradan tüm basariyi yakalamis anne adaylarini tebrik ediyor , evlatlarini saglikla kucaklamalarini diliyorum .
Okudukca sizlerle birlikte ben de mutlu oluyorum .
Sizlerden tek bir ricam var . Lütfen benim icin dua eder misiniz ?
Belki Rabbim katinda icinizden birinizin duasi makbuldür de ben de bu dua hürmetine evladima kavusurum ..
Benim gibi evlat özlemiyle yanan bütün arkadaslarima da Allahtan hayirli saglikli evlat diliyorum ...
Cok uzun bir hikayem var .
Anlatarak hem kemdimi unutmak istedigim hatiralarla üzmek , hem de sizlerin umudunu kirmak istemiyorum .
Neredeyse 11 seneye yaklasan bir evliligim var .
Defalarca tüp bebek denememe ragmen basarili olamadim ..
Buradan tüm basariyi yakalamis anne adaylarini tebrik ediyor , evlatlarini saglikla kucaklamalarini diliyorum .
Okudukca sizlerle birlikte ben de mutlu oluyorum .
Sizlerden tek bir ricam var . Lütfen benim icin dua eder misiniz ?
Belki Rabbim katinda icinizden birinizin duasi makbuldür de ben de bu dua hürmetine evladima kavusurum ..
Benim gibi evlat özlemiyle yanan bütün arkadaslarima da Allahtan hayirli saglikli evlat diliyorum ...
İNŞ olur canım kendini kafaya takıp yıpratma umudunu hiç yitirme..ama şunuda düşün belki olmamasındada bir hayır vardır ben geçen sene anne olmak çok istedim eşim işten çıkarıldı işsiz kaldı çocukta yapamadım o sıkıntıda nasıl doktora gidicektim bu sene inş bende çok istiyorum 4 yıllık evliyim insanlar olmuyormu demeye başladı ama allah korusun olmazsa bir hayır vardır diye düşünürüm önce...çünkü o emaneti bize veren allah...vermezsede bir sebep vardır..olmayacak diye karalar bağlama ama olacak diyede illa hırs yapma..zamana ve oluruna bırak canım..inş hasretin sona erer....sabırrr sabırrr.... olmazsa annesi babası olmayan bir evlat alır büyütürsün o daha büyük bir hayırr...
UMUT OLDUĞU SÜRECE AYAKTA KALIRIZZ...[/SIZE][/B][/LEFT]
Ben dün gece hıdırellezde herkese dua ettim allah herkesin gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah...
Allah size hayırlı, sağlıklı bi evlat versin inşallah..umarım anne olursunuz, dualarım sizinle..
Allahım o kadar büyük ki hiç ummadığın hiç düşünmediğin bir anda geliverir bebişin dualarımız senle Allahım bebiş isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sizlerle birlikte banada inş..
Hikayeni az çok biliyorum Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz umarım. Sabırla devam edeceğiz başka yolu yok.
SILAAMMM
rabbim insallah isteyen herkese hayirlisiyla evlatlarini en kisa zamanda verir
ne kadar zor bisey oldugunu onceden soyleseler inanamazdim
seninle daha oncede mesajlasmistik belki hatirlamazsin ama...
bizimde cok buyuk problemleriimiz vardi
benim esimde kromozm bozuklugu var
ama suanda hamileyim icsi yapilmisti bana
sali gunu ilk kontrolume gidicem okadar cok korkuyorumki.......
ne olur sende bana dua et su mubarek cuma gunu hurmetine
allahim kimseyi bu sekilde imtihan etmesin rabbim
inan icimden gelerek soyluyorum insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin
icim yaniyo oyle birisini duyunca
CanimsinCanim Yüce Allahim melegini , yada meleklerini sana ve esine bagislasin ...
Ne mutlu ki sana zor bir mücadele sonrasinda nazli bebegine kavusmussun ..
Insallah hayirlisiyla onu kucagina aldigini da görmek nasip olsun ..
Saglikli bir 9 ay diliyorum .. Dualarim seninle ..
yeni bir yöntem çıkmış duydun mu bilmiyorum. Rahim içinden doku alıyorlar.emriyoyu bu dokuda dahada geliştiriyorlar.bi araştırsana ben maya tüp bebeğin sayfasında okudum.sende gir bak istersen...
Rabbim şu mübarek cuma günü suyu yüzü hürmetine sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder
Hayatta herşeyin bir zamanı var vakti gelmeden hiçbirşey olmaz lütfen sabirla allahtan usanmadan isteyiniz benimde olmuyor ama mutlaka bir zamanı ve hikmeti vardır diye düşünüyorum.allah hayırlı olan bir evlat nasip etsin cümlemize........sabırla.
bu mübarek cumanın hürmetine ,Rabbim hayırlı zamanda salih bir evlat nasip etsin size(amin)
tabikide dualrım başta sen olmak uzere butun anne olma ısteyen bayanlara inşallahh kavusursun bı an once melegıne
inşallah olur canım hayırlıysa sonuçta Rabbim vermiyorsa da vardır bunda da bi hayır bak bi tanıdığım 10 yıl boyunca çocuğu olmadı tüp bebek denediler yine olmadı ama 10 yıl sonra normal yollardan oldu yani hayırlı zaman meselesi kısmet meselesi vardır Rabbimin de bildiği o yüzden çok üzme kendini lütfen hayırlısıyla verir inşallah Rabbim ..
inşallah hayırlı olan zamanda hayırlı ve sağlıklı bir hatta ne biri iki evlada sahip olursun canım.aklıma geldikçe dua etmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?