E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Hazal zamani
-
- #2.041
Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. 1 haftadır izinliydim ve arından ne yazık ki işten ayrıldımşu sıralar nete giremiyorum şimdi fırsatını bum ben perşembe geceleri dualarıma devam edeceğim listede bana da yer verirseniz çok memnun olurum. Allah'a emanet olun.
arkadaşlar lıste yokmu bu hafta am benim duanıza çok ihtiyacım var
arkadaşlar son sınava 5 gün kladı inannki içim içime sığmıyo
acab anasıl geçecek diye allahım sen oğlumu utandırma ziyin açklği ve arkadaşlar en olrsunuz oğlum için duanınzı esrgemeyın ve tüm sınava giren öğrencilerimize allah yardımcıları olsun.
[LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN....
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz.....
04 Haziran Perşembe Gecesi
DUA EDİLECEKLER LİSTESİ
( Bismillahirrahmanirrahim)
1-BUZDEVRi......Allah'ım sen MÜCİB' sin ,VEHHAP'sın...Sen'den Peygamberimizi (s.a.v) vesile ederek istiyoruz.Buzdevrinin Ailesi ve sevdikleri ömür boyu sağlıklı,huzurlu olsun...Sen BARİ'sin , HAFİZ'sin, MUBDİ'sin buzdevrinin ablası artık hamile..ona salihlerden, bedenen ve ruhen hiçbir kusur olmayan ,çok hayırlı bir evlat nasip et...hamileliğinde ablasının ve bebeğinin sağlığını koru ve sağlıkla kucağına almayı nasip et...
dileyen herkese anne olmayı nasip et ..Ablasıyla eniştesinin evlilikleri hep huzurlu olsun...annesi huzurlu,sakin, sağlıklı bir hayat yaşayabilsin ve inşallah torunlarıyla uzun seneler vakit geçirsin. ..Buzdevride işi ve özel hayatıyla ilgili doğru ve hayırlı, kararlar alsın inşallah…bütün dua eden arkadaşlarımızın dualarınıda kabul et Allah'ım.. (amin)
2-Burcums....... RABBİM, babamın günahlarını affet, ona kabir azabı yaşatma, rahmet ver... Annemi kardeşimi ve beni koru, reddi miras davamızı kazanalım ve maaşımızı alabilelim... Sözlümün işleri yoluna girsin, hayırlısıyla yuvamızı kuralım... Bana hayırlı bir iş kapısı ve bu insanlardan kurtar beni RABBİM...
3-EcRiN....... Allah'ım serpil kulunun babasına şifalar ver hayırlı kazançlar nasip et..Annesinin ve babasının ve isteyen tüm müslümanların hacca gitmelerini bizden peygamberimize selam götürmelerini nasip eyle..Abisine askerliğinde kolaylıklar nasip eyle sıkıntılarını al özlem ve sıkıntıya dayanma gücü ver Rabbim..Ablasına ve eşine bebişleriyle birlikte sağlıklı huzurlu bereketli bir ömür nasip eyle...kardeşlerine zihin açıklığı ve senin istediğin gibi mümin kullarından eyle hepimizi...Yarabbim serpil kuluna hayırlısıyla karşısına iyi bir insan çıkar hayırlı Rahmani bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..Tüm genç kızlarımızın gönüllerindekini biliosun Allah'ım tez zamanda olmasını nasip eyle...Ya rabbim serpil kulunun işinde ve sınavlarında kolaylıklar nasip eyle...Şükrümüzü arttır dualarımızı kabul eyle Allah'ım...AMİN...
4-yasemin-66....allahım sen dualarımızı kabul ettin çok şükür ve hamile kaldı yasemin kulun. senin sayende ve duaların gücüyle...tüm isteyen kullarına nasip et allahım özellikle k k daki bayanlara....hep hayırlı haberini alalım meleğinin rabbim ne olur ve aynı acıları tekrar yaşatma allahım...bu sefer meleği sağsağlim kucagında olsun ...bizleri şeytanın şerrinden şerli insanların kötü düşüncesinden koru rabbim...ümidini doğru yoldan ayırma allahım...sen dua ve ibadetlerimizi kabul et allahım...AMİİİN....
5- Lady .......eşiyle mutlu ve huzurlu olsun , onları huzursuz edicek insanlar karşılarına çıkmasın .. Lady evinde huzurlu olsun artık tek başına evine gidebilsin ..kayınpederinin odası oğlunun evine taşınsın Allah ım .. Ladynin eşi sorumluluk sahibi olsun işyerinde huzurlu olsun satış yapabilsin para kazanabilsin maaşını alabilsin .. Ladynin çalışma saatlerine uyacak iş kapısı aç Allah ım..borçlarını en kısa zamanda ödeyebilsinler Allahım sen onları ve kimseyi darlığa sıkıntıya düşürme,Babası da borcunu ödeyebilsin.Amin
6.FREZYA..NIN oğlu için ALLAH IM sbs de kolaylık göster onu utandırma
ona başarıların kapıların aç ALLAH IM hecanlanmasın inşallah hepsin doğru cevaplasın rabbım sen onun yardımcsı ol benimde bu heycanmı yenmem yardımcı ol ALLAH IM
RABBIM sınava giren tüm öğrencılerimize ziyin açklği ver onlar mükafatlandır yüce rabbım
dua ve dilekte bulunan tüm arkadaşlarim allah ım kabul et tüm isteklerin AMİN../B]
niye bu kadar az katılım var acaba(
bilmiyorum ama ben ugun cok sıkıntılıyım nolursunuz dua edın bana kendımı pek ıyı hıssetmıorum
yegenım persembe amelıyat olcak onu ekledım duama ıns hayırlısıyla sorunsuz hastaneden cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?