- Konu Sahibi Hazal zamani
-
- #3.661
ya yine kapattılar inanmıyorum yaa rica ediyorum ordan oraya atmayın bizi zaten buraya gelmiştik bi arkadaş konuyu kapatmadan direk bizi başka yere aktardı
nerdeyiz kızlar,bir oraya bir buraya.burdamıyız artık yani.bu arada selvin için bitmiş ama ben 21 tane daha okumuştum onun için,dün de 30 okumuştum,yazmıştım size.umarım kayıt etmissizidir.
vallaha bilmiyorum canım inşallah burdanda atmazlar sanki kötü bişeymi yapıyoruz anlayış bekliyorum lütfen yaa
hayatım sen okuduklarını tek tek söyleme bize listeye yazdığın kadarını oku cuma günü duasını yap.[/SIZE][/SIZE]
ayy çıldıracam kimse yokmu nerelerdesiniz bi çare bulalıımmmm :gitme:
aysecim merhaba, valla 1 gün ugramadım neler olmuşş,biz şimdi burdanmı takip edecegiz yaa, ben bugün işe başladım zaten akşamlarım yogun geciyor böyle takip etmek cok zor olacak.:çok üzgünüm:bu arada ben okumaya devam ediyorum selvinn için bitince yazacagım da nereye yazacagım bilmiyorum.kafamçokkarıştı buradan da başka bir yere degiştirilirse konumuz bana ve diğer arkadaşlarımıza özel mesaj atabilirseniz daha cabuk haberimiz olur diye düşünüyorum.malum çalışanlar için vakit sınırlı oluyor canım.opuyorumnanaktan
burdayım ben canım ama ben zaten yeni üye oldum hiç bilmiyorum ki nasıl oluyor bunlar:1shok:, sana fikir veremiyorum oyuzden..bilen birisi yazsın lütfennn..
bende çok tecrübeli değilim hayatım bilmiyorum
gerekirse yeni konu açalım toplayalım arkadaşlarımızı tekrardan baksana kimse gelmiyoo :1no2:
kızlar tefrıcıye topıgı kapandımı?
yeni konu acmak onemli degilde konumuz dua oldugu için bizi buraya almışlar anladığım kadarıyla.yeniden konu acsak yine aynısı olur bence. kimse neden gelemiyo cünkü ben bayagı ugraştım mesajlar bi görünüyo bi görünmüyo bayagıda vaktimi aldı yani bizim topicteki mesajların tamamını görüp buraya gelmem.diğer arkadaşlarımızda görememiştir.ne yapacagız bilmem..[/QUOTEa
tamam konumuz duada neden burda diğerleriyle aynı topikte paylaşım yapıyoruz anlamıyorum fazla karmaşık olur böyle
hem burdakileride rahatsız ederiz,birileriyle irtibata geçmemiz lazım
arkadaşlarımızın burayı kolay bulması için ne yapmamız lazım
yeni konu acmak onemli degilde konumuz dua oldugu için bizi buraya almışlar anladığım kadarıyla.yeniden konu acsak yine aynısı olur bence. kimse neden gelemiyo cünkü ben bayagı ugraştım mesajlar bi görünüyo bi görünmüyo bayagıda vaktimi aldı yani bizim topicteki mesajların tamamını görüp buraya gelmem.diğer arkadaşlarımızda görememiştir.ne yapacagız bilmem..[/QUOTEa
tamam konumuz duada neden burda diğerleriyle aynı topikte paylaşım yapıyoruz anlamıyorum fazla karmaşık olur böyle
hem burdakileride rahatsız ederiz,birileriyle irtibata geçmemiz lazım
arkadaşlarımızın burayı kolay bulması için ne yapmamız lazım
ayse ben sevin için 100 tane okudum 200 demiştim ama bitmiş 100 okudum şimdi sıra kimde başladımı bulamıyorum listeyi bana bilgi verirseniz sevinirim canım devam ediyoruz değilmi?canım haberinizi bekliyorum
kızlar ben konu sorumlusuna şikayetimi söyledim
böyle burada olmazki canım karışıklık oluyor
elif hanımdı sanırım bizi kapattıran ona tekrar rica ettim bakalım cevabını bekliyorum
inş. topiğimize tekrar devam ederiz.
yarın sanırım cevap verir su anda çevrimdışı gözüküyor.
songül hanımada anlattım durumu ama malesef oda çevrimdışı bakalım yarını bekliyecegiz artık yada size önerecegim bir site var orada tefriciye okuyorlar aynı bizim yaptıgımız gibi oraya yönlendirrim sizi ne dersininz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?