- Konu Sahibi Hazal zamani
-
- #3.721
arkadaşım tamamda listemizdeki herkezi dediğin siteye yönlerndirmemiz lazım nasıl olcak işler sarpa sardı
listedeki herkesi bu siteye yönlendirmeye gerek yok zaten orada tefriciye okuyorlar yani ben linki veriyorum girmek isteyenler girsinler hatta direk bu linki veriyim burada okuyorlar 1 haftada sanırım 2 kişiyi bitiriyorlar listeye isminizi ne için dua istediğinizi yazıyorsunuz listeye ekliyorlar onlarda aynı bizdeki gibi sırayla okunuyor hem orası daha kalabalık bizde girersek haftada 3 kişi bile bitirilir.
.
sağolasın ben baktım çok güzel bi site çokk güzel paylaşımlar var bende girip katılacam inşallah sen katıldınmı
Ama birlikte yola çıktığımız arkadaşlar var onlarıda umutlandırdık şimdi yarı yolda bırakmayalım gerekirse onlara özelden msj atalım bu sitenin linkini yazalım oraya gelsinler olurmu
evet canım hemen üye oldum tam bana göre bir site
ama listeye adımı nasıl yazdırtacağım yardımcı olurmusun sana zahmet
canım sen tefriciye bölümüne sorununu yaz bu yüzden dua istiyorum de ve listeye benide ekleyinde oradaki arkadaşlar eklerler seni de ok canım
ayşecim noldu başka yeremı gıdıyoruz burda olmaz ben gırmem burdakı lısteye cok karışık hatta sıteden de sogudum yani cünki yapılan yanlış bi uygulama biz sadece dua etmek istemiştik bırbırımıze bunun neresi yanlış anlamıyorum
cnm söylediklerine harfiyen katılıyorum aynen bende soğudum :1closedeyes:
mekselina86 arkadaşımın dediği siteye gel üye ol tefriciye için listeye katıl hayatımm...
şehitler verıyoruz.... Bu pislikler yuzunden...
Allahım koklerını kurut ne olur, bu acılar dınsın, yeter yureklerın yandıgı,
korkulara uyanıldıgı, nolursun allahım, senın ıcın zorluk yoktur, senın ıcın ımkansız yoktur...
Sen bunları halk et, helak et, kurut, temızle yeryuzunden ne olursun...
Askerlerı yuvalarına, eslerıne, evlatlarına, analarına bagısla...
Sana yalvarıyoruz, sen bıze onların acısını gosterme, bu acıyı yasatma, yokluklarını yasatma ne olursun...
Muhammedın hurmetıne, mubarek ramazan ayı hurmetıne, dualar hurmetıne, ezanlar hurmetıne, kuranlar hurmetıne ne olur yarabbım..
Ne olur...
allahım bugün marmara bölgesinde oluşan sel felaketinde madur kalan tüm kullarına yardımcı ol yarabbim :saruboceq:.afetini sen verdin yardımınıda sen eyle koyma onları sokaklarda,tabii yetersiz alt yapıda senin sucun değil ama allahım nerde gariban kulun varsa yine onları vurdu afetin .rabbim nolur onların yanında ol:saruboceq:
Bugün yine şehit düşen asker yakınlarımıza sabir ver allahım,bunlara sebeb olanları kendi kazdığı kuyuya düşsünler yok et,perişan et yarabbim..:saruboceq:
oldum bıle canım bu arad selvıncim merak etme senın ıcın okunan tefrıcıye sayısını tamamladık en azından benim çok az kaldı allah kabul etsın inşallah tez vakıttte versın dileğiğni hakkım varsad helal ettım canım benımm
cok gecmıs olsun cnmya kızlar nerelere kaçmışınız..
dün beni,m küçük oglanın burnu çok kanadı..kbb uzmanına gittik..
koterize ettrdik..
tahliller falan derken akşam oldu..
akşamda bizim çocukların bakıcısının kayınbabası ölmüştü oraya( eren) iftara yemek götürdüm..
gece yorgunluktan gelemedim..gündüzde malum mesai..
şimdi sıcacık duygularımla sıcacık fırından yeni çıkmış ramazan pidesi gibi tazecik 50adet tefriciyemi yolluyorum..helal olsun..allahım kucagınıza tez amanda saglıklı bebiş versinopuyorumnanaktan
allahım her dokulen sehıt kanının hesabını vatan haınlerınden sorsun!!Şehitler verıyoruz.... Bu pislikler yuzunden...
Allahım koklerını kurut ne olur, bu acılar dınsın, yeter yureklerın yandıgı,
Korkulara uyanıldıgı, nolursun Allahım, senın ıcın zorluk yoktur, senın ıcın ımkansız yoktur...
Sen bunları halk et, helak et, kurut, temızle yeryuzunden ne olursun...
Askerlerı yuvalarına, eslerıne, evlatlarına, analarına bagısla...
Sana yalvarıyoruz, sen bıze onların acısını gosterme, bu acıyı yasatma, yokluklarını yasatma ne olursun...
Muhammedın hurmetıne, mubarek ramazan ayı hurmetıne, dualar hurmetıne, ezanlar hurmetıne, kuranlar hurmetıne ne olur yarabbım..
Ne olur...
canım bende konu sorumlusundan cvp bekliyorum buranın sahibiyle görüşecekti sahibide yokmuş sanırım
olmazsa benim dediğim siteye girmek istiyorsanız veriyim orada çok güzel bir site ve beklemeden hemen de üye oluyorsunuz bence oraya mutlaka ugrayın derim hem orada her türlü dualarda yapılıyor yasin ihlas salavatı tefriciye aklınıza gelebilecek her türlü dualar mevcut herkesde birbirine okuyor
isteyen yalnız kendi içinde konu açabiliyor kendime dua istiyorum derseniz size arkadaşlar duanıza yardımcı oluyorlar.söylediğim site bu buyrun girin içeri.
cnm lınk vermek yasak mesajalrındakı lınkı kaldırırmısın gorevlı ceza vermeden
burdan devam etmıceksenız her hafta bana haber edın lısteyı bende azda olsa katkıda bulunuyum
amin amin amin :Saruboceq:allahım bugün marmara bölgesinde oluşan sel felaketinde madur kalan tüm kullarına yardımcı ol yarabbim :Saruboceq:.afetini sen verdin yardımınıda sen eyle koyma onları sokaklarda,tabii yetersiz alt yapıda senin sucun değil ama allahım nerde gariban kulun varsa yine onları vurdu afetin .rabbim nolur onların yanında ol:Saruboceq:
bugün yine şehit düşen asker yakınlarımıza sabir ver allahım,bunlara sebeb olanları kendi kazdığı kuyuya düşsünler yok et,perişan et yarabbim..:Saruboceq:
ewt cnm selvininkini bitireceğiz inşş gerisi içinde kısmet değilmiş diğer sitede olursa olur olmazsa olmaz artık burayı fazla işgal ettik
listedeki arkadaşlara özelden diğer sitenin linkini yazacağım orda buluşalım burayı BİTİRELİM :gitme:
ayşecim son durum nedir takip edemedim. kapanmış diğer yer. ben selvin için 23 tane okudum. bugün 50'ye tamamlıcam. gerçi tamamlamışsınız ama bitirmeyen biri 50 tane eksik okusun. bi zahmet ayarlayabilirsen selvinin duasında bi tuzum olsun istiyorum.
ayşecim son durum nedir takip edemedim. kapanmış diğer yer. ben selvin için 23 tane okudum. bugün 50'ye tamamlıcam. gerçi tamamlamışsınız ama bitirmeyen biri 50 tane eksik okusun. bi zahmet ayarlayabilirsen selvinin duasında bi tuzum olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?