- Konu Sahibi Hazal zamani
-
tamam kızlar saat 2,30da kalkarım namazı falan kılıp saat tam üçte dua edeceğim listeyi yapalım.....
toredo
SivriBiber
küçük böcük
juliet
gülsüm sultan
azra_sıla
.
.
.
.
.
hadi kızlar birbirimiz için dua etmeye yokmu listeye girecekler
tam 3 te canım .dileğini yaz istersen ben sana edicem.çok özelse özelime yaz plasee
arkadaşlar merhaba benide aranıza alırmısınız bende gece 3te sizlere dua etmek istiyorum bende bebiş isteyenlerdenim rabbim ümmeti muhammedin dualarını kabul etsin
tamam sivricim 3 te kalkıcam bende yerimseniben
peki namaz 2 rekatmı olacak sanırım sabah namazına denk gelmiyor ?
bilgilendirirseniz sevinirim
nasıl kılındığını tarif edermsin yada pmden yazarmısın
tamam canım hadi sende listeye teheccüt namazını yazacağım....
benide ekleyin bende kalkarım ama teedcüd namazı hiç kılmadım normal iki rekat namaz kılsam olurmu yada o namaz nasıl oluyor hangi sureler okunuyor
rabbim hic kimseyi eli bos cewirmesin herkesin duasını kabul buyursun
bende dualarınızı istiyorum. annemin sağlıklı sıhhatli mutlu olması için. kendime vefat eden aşkım için sabır diliyorum. aşkımada Allah ' tan rahmet diliyorum. ve çok özlediğim için daha çok rüya görmek istiyorum.
Haydaaaaaaa ben nerdeyim ayol?
2 dakka ayrıldık unutmuşlar, ben rüyanıza gireyim de bu gece görürsünüz gününüzü siz...
neyseeee-tatlicadiarzu-
tamam ben de dua edicem size, siz de bana .
namaz da kılarım....
yazın bakalım beni de, bilelim kimler duacı birbirine bu gece..a.s
3 te herkes hazırola geçsin, abdestler alınsın, dünya ile tüm bağlantılar kesilsin.
Şaka demiyorum ha..
Herkes, burdaki arkadaşların isimlerini anarak,dualarının kabulu için Allah dua etsin, namazını kılıp yatsın.
Hadi bakalım..
arkadaşlar katılmayı çok ama çok çok istiyorum fakat regli iken olmaz ...bu perşembe değil fakat Allah nasip ederse haftaya perşembe bende katılacağım...
evet lady34 cüm 2:30 kalkıyoz namaz kılıyoz kuran okuyoz 3te duaya başlıyoz birbirimize adlarımızı söyleyelim rabbim işallah geri çevirmez dualarımızı.....
arkadaşlar katılmayı çok ama çok çok istiyorum fakat regli iken olmaz ...bu perşembe değil fakat Allah nasip ederse haftaya perşembe bende katılacağım...
teheccüd namazı insanın hayatında en az bır kez kılması gereken çok etkılı bır namaz arkadaşlar herkes uyurken kalkıp Allahtan bır şey istemek namazı önemli kılan şey ve Rabbım o vakıtlerde yok mu benden bir şey isteyen gerçekleştıreyım dermiş bu isteklere karşılık verır dualar gerı çevrılmez zaten bır kısmı bu dunyada bırkısmıda ahirette verılırmış inşallah dileklerınız gerçekleşir bende geçen yıl bebek için dua edenlerdendım çok şükür kabul oldu umut ve inanmak çok önemli
3 te herkes hazırola geçsin, abdestler alınsın, dünya ile tüm bağlantılar kesilsin.
Şaka demiyorum ha..
Herkes, burdaki arkadaşların isimlerini anarak,dualarının kabulu için Allah dua etsin, namazını kılıp yatsın.
Hadi bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?