- Konu Sahibi Hazal zamani
-
- #1.401
aaaaa evet buldum sonunda dua edebileceğim,dualara katılabileceğim bir topiikk..çok saolun kızlar..bu topiği açan arkadaşımıza ve sizlerden Allah razı olsun..Rabbim tüm dileklerinizi kabul eylesin..amiiiinn..bende sizlere katılabilirmiyim...
tabiki katılabilirsin çok seviniriz, hoşgeldin aramıza. salı günleri listemizi yapmaya başlıyoruz yerimseniben
hoşbulduk canım benim..a.s.:1hug:neler yapıyoruz,nasıl herkes istediği gibi mi dua ediyo,namazlar belirli günlerde mi kılınıyo..yani azcık bahsederseniz sevinirim Şeniz
arkadaşlar bende cuma gecesi duamı ettim ama regl olduğum için namaz kılamadım.ALLAH benim ve dua eden arkadaşlarımın dualarını kabul etsin.RABBİM herkesizin gönlüne göre versin.
salı sabahı liste yapmaya başlıyoruz. istediğin gibi ne diliyorsan yazıyorsun. perşembe akşam 18.00 de liste yapmayı bitiriyoruz. gece 2.30 da uyanıyoruz teheccüd kılıyoruz, kenzül arş okuyoruz ve saat 3 te birbirimize duamızı ediyoruz. ilk mesajda nasıl yapıldığı ayrıntılı olarak anlatılmış bi bak istersen.
bende varım arkadaşlar İnşallah
Mevlam dualarımızı kabul eder konuyu başlatan arkadaştan Allah razı olsun
a.s.a.s.
şimdi ne zaman başlıyoz salı günü mü?yoksa bugünden başlayabilir miyim?inşallah böylelikle bıraktığım namazıma yeniden başlarım bu vesileyle..öptüm canlarııımmm..
inşallah namazınızda düzene girer bu vesile ile dualarınızda kabul olur.. ..salı gününden
itibaren istediğin saatte listeye yazılabilirsin duanı, zaten başlatınca daha iyi anlayacaksın
nasıl olduğunu...sevgiler ...
ben kandil olduğunu bilmiyodum iyi mi :çok üzgünüm: keşke kandil için liste yapsaydık kızlar ya tüh. reabzeh senin de kandilin mübarek olsun canım, hepinizin kandili mübarek olsun.
kandil mi :1shok:
nasi yani yaa senağlama
ben niye bilmiyorummm benneyaptımki
peygamber efendimizin doğumgünü mevlid kandilimi oluyordusenağlama
bu diğer takvime göre olması lazım kahvem 8 martta olmadımı mevlid kandili takvimde miladi tarihine göre yazıyo internettende baktım
ama biz yinede en son listeyi okuyabiliriz bende hazırda var hatta birde yasin okuyalım ben okurum yasini yatsı namazından sonra
Peygamber Efendimiz, rebiülevvel ayının on ikisinde, bir pazartesi günü dünyayı şereflendirmişlerdir. Miladî takvime göre bu tarih, 20 Nisan 571'e tekabül eder. Bizler, rebiülevvel ayının on birini, on ikisine bağlayan gece Mevlid Kandili'ni kutlarız.
miladi takvimde 20 nisan olduğu için kutlu doğum haftası kutlanıyor...mevlid kandilimiz 8 martı 9 marta bağlayan geceydi...........
canım yinede bi liste yap istersen...Allah razı olsun canım benim..Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin..amiiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlarr bu gece liste olcak mı şimdi..? Bu Peygamberimizin miladi takvime göre Dünyaya teşrifi....ama
olsun dua ederseniz ben de varım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?