- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi Hazal zamani
-
- #1.861
ah be canım ben neler yaşadım ne kadar ağladım bu iş mevzusu için. gözümün önünde ne torpiller döndü. hakkıma girenleri Allah'a havale ettim, biliyorum ki o kaybettiğim işlerden çok daha iyisini verecek Allah bana. sende inan.
karamsar bacım naptın gittin mi dr a ? gelişmeler nasıl?
az olmuşuz bu hafta hakkaten ya. geçen hafta nazar mı ettik nedir. sonradan gelenlerde olmuş keşke önce görselerdi.
uyy nerde kaldın kıs sen bu hafta. ben gördüm seni merak etme birazdan duamı edicem inşallah.
canım hoşgeldin aramıza. adetli olduğumuzda da namazı kılmadan konunun ilk mesajında anlatılan gibi yapıp duamızı ediyoruz. malesef bende şeytana yeniğim gece uyanamıyorum bu saate kadar bekliyorum karşılıklı dualaşalım bi zincir gibi olalım diye. ama mühim olan niyettir yani.
ben de uamı ettim ama nette soun vardı ancak haber verebildim ..şimdi cuma saati yeniden
duaedeceğim inşallah.... aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.....
slm kızlar hepinize
bu topice ilk defa giriyorum çok güzel kim açmışsa allah razı olsun
sizlerden dua istiyecem
yarın anjiyoya giriyorum ve bu benim için çok önemli sonucunun hayırlı çıkması için dua edermisiniz?
şimdiden yardımını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
sizlerin de ne hayırlı duaları varsa allah kabul etsin...:Saruboceq:
arkadaşlar perşembe gecesi kalktım,duamı ettim hepimizin allah ne muradı varsa versin.
bebek isteyenler EN EVVELÜ tesbihini bol bol çekin,hiç boşa gitmiyor inanın denenmiştir.
Dua eden herkese tesekkurler
Ben hala ıs gorusmemın sonucunu beklıyorum bu hafta ıcınde aranmam lazım. Umarım aranırım. Çok istiyorum
Allah hepimizin kalbine göre muradını versin.
Amin.
Gönlü güzel arkadaşlarım güzel bir haftasonu diliyorum hepinize a.s.
Bu cuma duaya katılmayı çok istedim ama perşembe gününden işlerim çıktı mevlüd hazırlığı yaptık yorgunluktan öldümde azcık :1rolleyes:
Haftaya burdayım inşallah
arkadaşlar gerçekten yazılan listeyi görünce gözlerim doldu kahvekolik e diğer arkadaşlar allah hepinizden razı olsun ve kalbinizde ne dua varsa kabul etsin
bundan sonraki dualara bende katılmak istiyorum yalnız ne yaptığınızı bilmiorum bi namaz ve dua var sanırım aydınlatırsanız ben de katılacam inşallah.
tekrar herkese tşk :))
bu arada anjiyo oldum sizinde dualarınız sayesinde çok rahat geçti sonucu pazartesi veya salı alacaz gelişmeleri bildiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?