Dua edin devam etsin

turkmengelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.046
34
0
Sivas
merhaba..
beta hcg salı 228di, dün 603 olmuş
hamileyim
inşallah sorun çıkmaz da kalp atışlarını da duyarız...4+3 teyiz sanırım. sat 29 mart

ayın 24ünde içimden evde test yapmak geldi. umudum yoktu aslında. bir de baktım 2. çizgi silik!
26sına kadar her sabah tekrarladım.koyulaştı...
hala tedirginim. kalp atışı duymadan kendime gelemeyeceğim sanırım..dua edin ne olur..

canım Allah nazarlardan saklasın..inşallah herşey yolunda gider..ben de 6+3 hamileyim..çok güzel bi duygu..bu haftadan itibaren bulantılarım başladı..ama onun için herşeye değer..yeter ki sağlıklı olsun...

hayırlı olsun.. Raabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. ağrısız bulantısız sornsuz ve çok kolay bi doğumla kuzuna kavuşursun umarım.. (bu arada az kalsın kızına dicektim Allah mı söletti nedir) :)))

kızlar, hepiniz çok sağolun. pek giremiyorum ama en büyük moral kaynağım sizlersiniz.
bu hafta sonu doktora gideceğim. dua edin de kalbini duyayım. hafta sonu 5+6 olacağız. duyulur mu atışı?

kızlar, hepiniz çok sağolun. pek giremiyorum ama en büyük moral kaynağım sizlersiniz.
bu hafta sonu doktora gideceğim. dua edin de kalbini duyayım. hafta sonu 5+6 olacağız. duyulur mu atışı?

Allah tamamına erdırsın canım.bende senın gıbıyım.son sat 27 mart ama 14 nısanda yumurtam catladı.bende 26 nısanda ogrendım 4 tane ıdrar testındede pozıtıftı.sonra kan testınde 132.8 cıktı.28 nısanda 402.8 cıktı.bırdahada yaptrmadım test.dr bu hafta ıcınde bellı olur kese dedı ama ben cumaya kadar sabredıp oyle gıtmek ıstıyorum.inşallah hepımız keseyı de kalp atısınıda gorup saglıkla meleklerımızı kucagımıza alırız.bende hala hamıleyım dıyemıyorum kalp atıslarını gormeden.hatta ticker bıle yapmadım ,cevremde kımseye soylemedım aılem harıc.offf şu kalp atıslarını duysaydıkta bır rahatlasaydık.

kızlaaaar
dün ilk kontrolümüz vardı. 6+0ken karnımdan baktı doktor ve hem bebiş hem kalp atışı göründü..
çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin..
doğum günümden bir gün sonra ilk çift çizgiyi, anneler gününden bir gün sonra bebişimi ve kalp atışını gördüm. doktorun verdiği tarihe göre de yeni yıldan bir gün sonra bebeğimi kucağıma alacağım inşallaaah

inan sevincini okurken gözlerim doldu...
allah tamamına erdirsin inşallah...sağlıkla eline almanı nasip etsin.
bende hamileymişim.henüz 3 haftalık.hcg degeri düşük biraz.hafta içi tekrar gidip tahlil yapmamı istedi hekim.eger yukselmiş olursa gebelik başlamış diyebiliriz dedi..dua edin benim içinde olurmu?

seni anlıyorum canım. ben de ilk evde öğrenmiştim. pazardı. salı acilden test yaptırdım--kadın doğumcumuz yok-- beta 228 çıktı. doktor yeniydi. ben sevindim tabi. benim için 5 bile gebelikti. ama o kadar moralimi bozdu ki. eşiminkini de tabi. biz kadınlar gerçeği biliyoruz ama eşler doktora inanıveriyor. adam kağıda baktı, "referans 900 yazıyor sizinki gebelik sayılmaz" dedi.üstelik daha adetime 2 gün vardı...eşim de inanmadı haliyle... kimse inanmadı. 2 günde bir yükselmesi lazım dedim eşime. perşembe dualarla gittik. 603 olmuş... bu kez de başka bir salak acil doktoru hele bir 1000 olsun dedi:84::84::84::84::84:
ille folik asit başlayın dedim. ki gebelikten 3 ay önce başlamam lazımdı. "hele 1000 olsun başlarız" dedi. kocamın zoruyla vitamin yazdı. kabus gibiydi.
ben bile inanamıyordum. adetim 1 hafta geçti. adet olacakmış gibi sancılanıyordum sürekli. eşime yalvardım kayseriye kadın doğuma götür diye. kaynanam da sağolsun "hele günü 2 ay geçsin o zaman hamile derim " dedi...:84::84::84::84::84:
bu pazartesi, günüm tam 2 hafta geçmişken aşırı sancıyla gittim. hemen kese göründü karnımdan...içinde de nokta gibi bebeğim. doktor kalp atışı da başlamış dedi. "duyamaz mıyım " dedim. "daha erken annesi" dedi. sancımı sordum, "onun keyfi yerinde büyük olasılıkla rahim büyüdüğü için onu tutan bağlar sancı yapıyor" dedi.sağolsun yine de benim de tahlillerimi yaptı.temiz çıktı çok şükür.

işte böyle. uzun oldu ama kimseye kulak asma. içindeki mucizeye inan...Allah yardımcın olsun.

canım hangı testlerı yaptrdın.toxoplazma,kızamık,sarılık,bobrek,karacıger testlerını yaptrdınmı.kac gunde cıkıyor.bende bu cars gıtcem ve ozaman yaptrcam.ınsallah o tahlıllerımde temız cıkar.

kızlar bebişleriniz hayırlı olsun.inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz. sizi okuyunca ilk günlerim aklıma geldi benim de. bi keseyi görsem rahatlıcam, bi kalp atışını duysam rahatlıcam, dur şu ikili test güzel çıksın rahatlıcam...nitekim artık rahatlamak diye bişey yok. sürekli tatlı bi heyecan.. ama sanırım bi doğursam rahatlıcam

canım valla testleri bilmiyorum ki...ama bakterilere enfeksiyona falan bakacaktı. kan ve idrar verdim.zaten son adetimden 2 gün önce gidip check-up gibi baştan bi kontrol olmuştum. karaciğer, sedimentasyon--o da neyse-- aklıma gelmeyecek her şeye bakılmıştı. o sonuçları da gösterdim doktora. "bunlar hemen değişecek değerler değil zaten. sonuçlar güzel "dedi.

ay ne güzel anlatmışsın...:97:
aynen. önce keseyi görsem, kalbini duysam diyordum. şimdi ikili üçlü test iyi çıksın rahatlayacağım diyorum...
sanırım hepimiz DOĞURUP RAHATLAYACAĞIZ

Gerçi sonra da " 40ı çıksın rahatlarım,
6 ay dolsun
dişleri çıksın
yürümeye başlasın
liste uzar gider...
Allah ömür versin inşallah yıllaaaaar sonra da
"şu üniversite sınavı geçseydi
askerlik bitseydi
yuva kursaydı....

sanırım anneler ASLA rahatlayamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…