- Konu Sahibi turkmengelini
-
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah
kızlar, hepiniz çok sağolun. pek giremiyorum ama en büyük moral kaynağım sizlersiniz.
bu hafta sonu doktora gideceğim. dua edin de kalbini duyayım. hafta sonu 5+6 olacağız. duyulur mu atışı?
kızlaaaar
dün ilk kontrolümüz vardı. 6+0ken karnımdan baktı doktor ve hem bebiş hem kalp atışı göründü..
çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin..
doğum günümden bir gün sonra ilk çift çizgiyi, anneler gününden bir gün sonra bebişimi ve kalp atışını gördüm. doktorun verdiği tarihe göre de yeni yıldan bir gün sonra bebeğimi kucağıma alacağım inşallaaah
inan sevincini okurken gözlerim doldu...
allah tamamına erdirsin inşallah...sağlıkla eline almanı nasip etsin.
bende hamileymişim.henüz 3 haftalık.hcg degeri düşük biraz.hafta içi tekrar gidip tahlil yapmamı istedi hekim.eger yukselmiş olursa gebelik başlamış diyebiliriz dedi..dua edin benim içinde olurmu?
Allah tamamına erdırsın canım.bende senın gıbıyım.son sat 27 mart ama 14 nısanda yumurtam catladı.bende 26 nısanda ogrendım 4 tane ıdrar testındede pozıtıftı.sonra kan testınde 132.8 cıktı.28 nısanda 402.8 cıktı.bırdahada yaptrmadım test.dr bu hafta ıcınde bellı olur kese dedı ama ben cumaya kadar sabredıp oyle gıtmek ıstıyorum.inşallah hepımız keseyı de kalp atısınıda gorup saglıkla meleklerımızı kucagımıza alırız.bende hala hamıleyım dıyemıyorum kalp atıslarını gormeden.hatta ticker bıle yapmadım ,cevremde kımseye soylemedım aılem harıc.offf şu kalp atıslarını duysaydıkta bır rahatlasaydık.
canım hangı testlerı yaptrdın.toxoplazma,kızamık,sarılık,bobrek,karacıger testlerını yaptrdınmı.kac gunde cıkıyor.bende bu cars gıtcem ve ozaman yaptrcam.ınsallah o tahlıllerımde temız cıkar.
kızlar bebişleriniz hayırlı olsun.inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz. sizi okuyunca ilk günlerim aklıma geldi benim de. bi keseyi görsem rahatlıcam, bi kalp atışını duysam rahatlıcam, dur şu ikili test güzel çıksın rahatlıcam...nitekim artık rahatlamak diye bişey yok. sürekli tatlı bi heyecan.. ama sanırım bi doğursam rahatlıcam
merhaba..
beta hcg salı 228di, dün 603 olmuş
hamileyim
inşallah sorun çıkmaz da kalp atışlarını da duyarız...4+3 teyiz sanırım. sat 29 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?