• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edin kurtulayım şundan

Ağlamak tan içim şişti bir insan nasıl bu kadar merhametsiz olur nasıl.
Eşimle tartıştık her tartışma kızda bana diyor ki sen şu çocuga dua et onun için onun sayesinde bu evdesin bunu unutma.

Her barıştığımizda öyle deme diyorum ok diyor yine aynı ve çok ağladım bir saat ağladım.donup bakmadı bosanmaya da yanaşmıyor böyle kalicaz diyor senin keyfi ln yerinde ben cekicem diyor neyi cekicen diyorum bana kalsın diyor.
Önce kendini çaresiz hissedip ona da yansıtma. Mesela neden ağlıyorsun? O seni ezdikçe ağlamayacaksın sen ona, onun anlayacağı şekilde sertçe cevap vereceksin gerekirse küçümse bağır ama ezdirme!! kendini üstün görmesin senden. Ayrıca tutunacak dalın yoksa bile mutlaka normal zamanda karşına alıp boşanmak istediğini söyle hatta şu tarihte gidelim anlaşmalı bitsin diye net konuş. Seni kaybetsin o duyguyu yaşasın zaten boşanacak benden diye düşününce kendi alttan alacak. Mutlaka iş bakıp çalışmak zorundasın. Zayıf durmayın erkeklerin karşısında

Sizin bir dala ihtiyacınız yok güç sizin içinizde. Kocanız tarafından bu şeylere maruz kalmaktansa ailenizin kapısına gidin. Bir iş bulup hayatınızı toparlayın. Ama burda kimi kadınlar rahatını bozmayı pek sevmediğinden bu öneriyi ciddiye almıyorlar

Siz siz olun bu konusmalari yaziya da gecirttirin. Bir deniye agliyorsunuz ya aglayacaginiza gidin diger odada keyfinize bakin. Madem katlaniyormusmus sizin uzuldugunuzu gordukce keyiften dort kose oluyordur ve buna siz izin veriyorsunuz. Bosanmayacaksaniz taktik degistirin. Siz ona katlaniyormussunuz gibi muamele edin. Gereksiz tartismaya diyaloga girmeyin. Sorimluluklarinizin asgarisini yerine getirip kendinize ve cocugunuza odaklanin. Sana katlaniyorum mu diyor he kolay gelsin deyip gecin. Bu kadar mi degersizsiniz yahu? Zaten yapmaniz gereken sey bosanmak ama madem yapmiyorsunuz bir tane omrunuz var, onu nosa harcamayin, kendinize yatirim yapin. Bugun siz bosamasaniz bu adam uc bes seneye ya sizi aldatip bosar ya da cocuk buyudu artik deyip zaten bosar. Suanda imkan varken is egitim vs ne bulursaniz kendiniz icin kullanin.

Eşimle tartıştık her tartışma kızda bana diyor ki sen şu çocuga dua et onun için onun sayesinde bu evdesin bunu unutma.

Her barıştığımizda öyle deme diyorum ok diyor yine aynı ve çok ağladım bir saat ağladım.donup bakmadı bosanmaya da yanaşmıyor böyle kalicaz diyor senin keyfi ln yerinde ben cekicem diyor neyi cekicem diyorum bana kalsın diyor.

Monopoly, boşansan işin yok, birikmiş paran yok. Tek nafaka ile nasıl hangi evde geçineceksiniz? Adam evden gitse nereye gidecek, nasıl geçinecek bu ekonomide. Hem size hem kendine kurduğu eve nasıl yetişecek? Bir 6 ay çalışırsın,para biriktirirsin, sonra boşanma konusunu açarsın anlarım bu şartlarda tek yaptığın tartışmak.

Daha önce de konu açmıştın adama boşanmak istediğini söylemiştin, adam hayır dememişti. Sonra ne olduysa tekrar denemeye karar verip, birde şehir değiştirmeyi planlıyordun.

Adam bir anda hadi tamam boşanalım dese napacaksın? Bunu hiç düşünmüyorsun.

çocuk kaç yaşında
çalışabilir misiniz
çalışabilecek durumdaysanız başlayın ve para biriktirin

Ne boşanması ya
Bırakın bu işleri
İş yok işe girse çocuğa kim bakacak ailesi destek değil
Öyle pat diye boşanıp da çocuğu da kendini de rezil etme
Her konu açana boşan diyen tayfa neyin kafasına acaba ?
İşssizken aileniz arkanızda değilken boşanın da gelin ondan sonra boşan diyim insanlara , hayat öyle kolay değil çocuk varken hele
(Ben boşandım işim de kazancım da iyi )

Valla sizde hiç boşanacak göz yok evliliğiniz de kocanizda gayet yönetilebilir siz adamın damarına basıp vidikleyip duruyorsunuz sonra o bana birşey demesin oluyor kendiniz kendinizi bu konuma düşüyorsunuz bir aşağılar iki aşağılar 3 te alırsa ağzın payını susar bu adam önceki konularızdan biliyorum sürekli şikayet ediyorsunuz ama düzeltmek için adım atmak yok çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz gayet o zaman adam size köle olur sürekli tartışma çıkartıp ağlayıp zirlayip adama boyun eğiyor durumuna düşüyorsunuz ne bekliyorsunuz ben bilmiyorum bana baksin eve baksın ben çalışmayayım ama bosanalim istiyorsaniz bu devirde çok zor bulursunuz öyle adamı

Her barıştığımizda öyle deme diyorum ok diyor yine aynı ve çok ağladım bir saat ağladım.donup bakmadı bosanmaya da yanaşmıyor böyle kalicaz diyor senin keyfi ln yerinde ben cekicem diyor neyi cekicen diyorum bana kalsın diyor.
Ne ağlıyorsunuz biraz güçlü olun ben seni boşayım evini nafakanı alayım elinden gör gününü bu çocuğun sayesinde buevde rahat oturuyorsun deyin. Böyle insanlar susup oturan ağlayan kadınları görürse daha da abartır psikolojik şiddetin dozunu. Size ne diyorsa sizde aynısını deyin asla ağlamayın güçlü durun

Neyi çekeceği belli. Nafaka çekecek, tazminat çekecek, temizlik-bulaşık-yemek çekecek. Bir şey daha çekecek bekar kalınca ama şimdi burada yazamam.

Kurtulman için dua ettim

Yapacak şey belli. Gerçekten bu konudan dertli iseniz gidip dava açacaksınız olup bitecek. Hiçbir şey yapmadan sadece ağlayanlara üzülmüyorum

Back
X