- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi Mavi siyah
kızlar eşimden uzun süredir ayrıyım resmi olarak değil ama Nasıl dua etmeliyim hangi duaları yapmalıyım mutsuzum çok yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşimden uzun süredir ayrıyım resmi olarak değil ama Nasıl dua etmeliyim hangi duaları yapmalıyım mutsuzum çok yardım edin
Aynen illa olsun demiyorum olmayacaksa Rabbim gönlümden silinsin artık üzülmeyeyim hatırlamayayım yeterSenin yerinde olsaydim soyle derdim Allahim hayirliysa mutlulugumuz huzurum ve senin rizan olacaksa bu isi sürdür ve bize nasip et yok degilse daha hayirli ve guzelini bana tez elden nasip et ve gonlume her durumda ferahlik ver
Yaraları kalıyo silinse de bana yaptığı büyük bi kötülük onu affedemiyorum Hakkı'mı helal etmiyorum hayatım boyunca hep iyi bi aile tablosu hayali kurdum Mutlu bi eş ve çocuk diledim hayallerimi yıktıZaman senin gonlunden onu sen istemesen de silecek emin ol... Hepimize baslangcta bir insani unutmak mucize gelir fakat inan ki kalbin soguyacak zamanla anilar bulaniklasacak zihninde acilar da dinecek tamamen..
Kac yasindasin neden ayrilma karari aldiniz? Yusuf suresini okuyanin sikintisi gider ve mutlu olacagi birsey olurmus diye duymustum