Duaları kabuk olanların önerilerine ihtiyacım var

Evet tabi ki o da olabilir. Hayırlı mı hayırsız mı anlamadan dinlemeden koşa koşa niye dua edilsin? Belki adam çöp, depresyon kendisinden kaynaklanmış, bahane arıyor, kadını manipüle ediyor? Belki de haklı, kaldıramayacağı şeyler yaşanmış olabilir, detay yazılmamış bilmiyoruz.

Konu sahibi, duayı kendiniz için isteyin. Sizin için hayırlısı olsun, siz düzelin önce.
Anlatamıyorsun vallahi
Yav belki konu sahibi sağlıklı düşünemiyor
Ki düşünemiyor
Gelmişler dua edip tavsiye veriyorlar
Bari hayırlısını diyeyin konu sahibine

Kız kardeşlerim hayırlı akşamlar. Bir süredir malesef sıkıntılı dönemlerdeyim. Eşimle 1.5 aydır boşanma sürecindeyiz. Ayrı yaşıyoruz. Eşimi naptıysam ikna edemedim bana çok kırgın ve öfkeli. Dua önerilerinize muhtacım. Dualarınıza muhtacım. Gerçekten çok güzel bir evliliğimiz vardı, eşimden çok razıyım. Ben hatalı tarafım çok üzdüm, çok kırdım son süreçte. İşim Allah’a ve dualara kaldı. Eşim asla ikna olmuyor. 5 vakit namaz kılıyorum her namazımda dualar ediyorum. Allahım yuvamızı rahmetiyle onarsın, bizi kavuştursun inşallah. Sizlerden dua istiyorum, dua önerileri istiyorum. Böyle bir durum yaşayan duaları kabul olanlar var mı?
Yorumlarda depresyon sürecindeyken bu durumların yaşandığını iletmişsiniz. Depresyon için tedavi oldunuz mu, şu an iyi misiniz?

Evliliğimin içinde miydiniz? Evet evliliğim çok güzeldi, 5-6 aydır yaşadığım kişisel bir depresyon yüzünden evliliğime yeteri özeni gösteremedim. Eşime biraz agresif davrandım, kendi duygularımı çok fazla yansıttım. Onu hiç dinlemedim, anlayamadım. Fazla naz kapris yaptım çok üstüne gittim. O an bunları anlayamadım. Şimdi hatalarımla yüzleştim. Bu kadar olumsuz acımasız olmanızın size bir katkısı oluyor mu?
Bunun acımasızlıkla ne alakası var sen kabullenemiyosun çok güzel evlilijte kimse öyle aniden depresyona girmez çoook güzel evlilikte sen yalvardığın halde koca boşancam diye tutturmaz siz gerçekleri kabul ederseniz size olan katkısı olur bana yine katkısı yok

Yorumlarda depresyon sürecindeyken bu durumların yaşandığını iletmişsiniz. Depresyon için tedavi oldunuz mu, şu an iyi misiniz?
Şu an ayrılık üzüntüsü hariç evet iyiyim. Çok şükür toparlandım. Hatalarımdan dersler çıkardım ve iyileştim. Eşim değişeceğime asla inanmıyor sorun bu. Haksız da diyemem gerçekten son süreçte malesef çok tükettim. Ama bunu ilişki içerisindeyken fark edemedim, kendimi kusursuz gördüm hep. İnsanın gözüne malesef perde iniyor bazen, öyle bir süreç geçirdim.

Ben bu hissi çok iyi biliyorum “ne yaptın da adamı kaçırttın” diyecek insanlar var çevrenizde siz de buna inanıyorsunuz
Benim yüzümden kaçtı diyorsunuz
Evlenmedim ama sevgilim beni terk ettiğinde kendimi çok suçladım
Sonra eşimle evlendim ve gerçekten sevenin kaçmadığını anladım
Kimse mükemmel değil ben onun bazı özelliklerine katlanıyorum o benim nazıma tribime hatta öfke patlamalarıma katlaniyor
Eşiniz sizinle iyi günde varmış kötü güne yokmuş
Eşiniz gevşeğin teki
Boşverin onu
Kısmen evet katılıyorum size ancak bana kendi annem babam dahi çok yanlış davrandığımı, huyumun suyumun çok değiştiğini destek almam gerektiğini söylüyordu. Ben kimseyi dinlemedim kendimi çok sağlıklı ve haklı gördüm. Ne eşimin ne anne babamın uyarılarını kaale almadım. Çünkü malesef gözüme bi perde inmişti. Bir kibire kapılmıştım kendimi hep haklı görüyordum. Eşim defalarca uyardı konuştu alttan aldı ama ben malesef o gözümde ki perdeyi kaldıramadım. Hatalarımla iş işten geçtikten sonra yüzleşebildim..

Kısmen evet katılıyorum size ancak bana kendi annem babam dahi çok yanlış davrandığımı, huyumun suyumun çok değiştiğini destek almam gerektiğini söylüyordu. Ben kimseyi dinlemedim kendimi çok sağlıklı ve haklı gördüm. Ne eşimin ne anne babamın uyarılarını kaale almadım. Çünkü malesef gözüme bi perde inmişti. Bir kibire kapılmıştım kendimi hep haklı görüyordum. Eşim defalarca uyardı konuştu alttan aldı ama ben malesef o gözümde ki perdeyi kaldıramadım. Hatalarımla iş işten geçtikten sonra yüzleşebildim..
Ben bu forumda sizin kadar mütevazi insan görmedim
Siz iyi bir insansınız çünkü kendini eleştirebilmek büyük bir erdemdir
Bu kadar iyi bir insanın da dediğiniz kadar kötü bir eş olduğunu da zannetmiyorum
Anneniz babanız öyle dedi diye öyle olmuyor
Birkaç olay anlatırsanız mesela olayda kibir mi yaptınız yoksa haklı mıydınız biz karar verelim

Back
X