Duaları kabuk olanların önerilerine ihtiyacım var

Neden ayrı yaşıyorsunuz
Mantıksal bir zeminde sorunları çözmek gerekir
Tamam dua önemli ama bazende kaderde olanı kabul etmek gerekli
Siz duadan ziyade eşinizi geri getirici bişey istiyorsaniz Öyle bişey yok

Yatsı namazından sonra abdestli olarak şu terkibi yapabilirsiniz.

**********AYETEL KURSİ 7 GÜN BU ŞEKİLDE OKUNULMALIDIR ****

*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)
Çok teşekkür ederim sonunda birisi faydalı bir bilgi paylaşmış ☺️ tek oturuşta mı peki? Yoksa mesela 313 taneyi 1 gün içerisine yayarak bitirebilir miyim?

Leyse leha min dunillahi kaşifeh bu ayeti kerimi 70 bin defa okuyun. 7 gün içinde bitirmeye çalışın.(Netten okunusuna tekrar bakin yanlis yazmis olabilirim)Rabbim hayırlısı ile duanızı kabul etsin.

Kız kardeşlerim hayırlı akşamlar. Bir süredir malesef sıkıntılı dönemlerdeyim. Eşimle 1.5 aydır boşanma sürecindeyiz. Ayrı yaşıyoruz. Eşimi naptıysam ikna edemedim bana çok kırgın ve öfkeli. Dua önerilerinize muhtacım. Dualarınıza muhtacım. Gerçekten çok güzel bir evliliğimiz vardı, eşimden çok razıyım. Ben hatalı tarafım çok üzdüm, çok kırdım son süreçte. İşim Allah’a ve dualara kaldı. Eşim asla ikna olmuyor. 5 vakit namaz kılıyorum her namazımda dualar ediyorum. Allahım yuvamızı rahmetiyle onarsın, bizi kavuştursun inşallah. Sizlerden dua istiyorum, dua önerileri istiyorum. Böyle bir durum yaşayan duaları kabul olanlar var mı?
Allah sizi kavuşturmuş en başında zaten ama insanlar bir yerde kendileri bozuyorlar. Aranızda ne geçti bilmiyorum ama araya soğukluk girdiyse, kalpler kırıldıysa o iş zor.

Kız kardeşlerim hayırlı akşamlar. Bir süredir malesef sıkıntılı dönemlerdeyim. Eşimle 1.5 aydır boşanma sürecindeyiz. Ayrı yaşıyoruz. Eşimi naptıysam ikna edemedim bana çok kırgın ve öfkeli. Dua önerilerinize muhtacım. Dualarınıza muhtacım. Gerçekten çok güzel bir evliliğimiz vardı, eşimden çok razıyım. Ben hatalı tarafım çok üzdüm, çok kırdım son süreçte. İşim Allah’a ve dualara kaldı. Eşim asla ikna olmuyor. 5 vakit namaz kılıyorum her namazımda dualar ediyorum. Allahım yuvamızı rahmetiyle onarsın, bizi kavuştursun inşallah. Sizlerden dua istiyorum, dua önerileri istiyorum. Böyle bir durum yaşayan duaları kabul olanlar var mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun.Eğer adamın size olan aşkı sevgisi bittiyse.Dua ile çok zor.Sonuçta herkesin kendi iradesi.Adam önceden aşıkmış siz bu aşkı bitiren taraf olarak zorlamayın zamana bırakın, yolunuza bakın....

Çok teşekkür ederim sonunda birisi faydalı bir bilgi paylaşmış ☺️ tek oturuşta mı peki? Yoksa mesela 313 taneyi 1 gün içerisine yayarak bitirebilir miyim?
Çok üzgünüm tek oturuşta ama azmedersen okunuyor.Allah yardımcınız olsun hayırlıysa bir vesile olur barışırsınız inşallah 🙏

Ben genelde gece hacet namazı kılıp ismi azam okurum Rabbimle arama kimseyi girdirmeden isterim, çok şükür dualar8mın kabul olduğunu görüyorum, kabul olmayanlarının da hakkımda hayırlı olmadığını görürüm, sen duanı et Rabbim bazen şer gibi görünen şeylerde çok büyük hayır vardır biz bilemeyiz

Evliliğimin içinde miydiniz? Evet evliliğim çok güzeldi, 5-6 aydır yaşadığım kişisel bir depresyon yüzünden evliliğime yeteri özeni gösteremedim. Eşime biraz agresif davrandım, kendi duygularımı çok fazla yansıttım. Onu hiç dinlemedim, anlayamadım. Fazla naz kapris yaptım çok üstüne gittim. O an bunları anlayamadım. Şimdi hatalarımla yüzleştim. Bu kadar olumsuz acımasız olmanızın size bir katkısı oluyor mu?
size tek tavsiyem çocuğunuz yoksa boşanmayı bu kadar gözünüzde büyütmemeniz. eşi depresyona girip 6 ay nazlandı diye boşanan adam zaten günün birinde başka sebepten gene boşanır. yine de hakkınızda en hayırlısının olması için dua edeceğim

Konuyu olayı bilmeden, şahit olmadan niye dua edilsin? Belki kocanız haklı, adamın hakkına giriliyor mu girilmiyor mu bilmeden belki de kötülüğüne olacak. Sadece sizin tek taraflı ben istiyorum demeniz yeterli mi? Kusura bakmayın yaptığınız istismar. Üyeleri duaya çağırıyorsunuz ama nedeni kocanız gitmesin. Ne yaptınız da adam ısrarla boşanmak istiyor? Birazcık şöyle böyle davrandım, naz kapris yaptım, siz oradan çok dua edin de barışalım mı olay? Depresyon nedeniniz neydi, tedavi oldunuz mu? Sizin iyiliğinize ama başkasının aleyhine olacak bir şey istemeniz hak mı?

Evliliğimin içinde miydiniz? Evet evliliğim çok güzeldi, 5-6 aydır yaşadığım kişisel bir depresyon yüzünden evliliğime yeteri özeni gösteremedim. Eşime biraz agresif davrandım, kendi duygularımı çok fazla yansıttım. Onu hiç dinlemedim, anlayamadım. Fazla naz kapris yaptım çok üstüne gittim. O an bunları anlayamadım. Şimdi hatalarımla yüzleştim. Bu kadar olumsuz acımasız olmanızın size bir katkısı oluyor mu?
Bence öyle değil eşiniz sizi manupile etmiş sizi suçlu duruma düşürmüş kendini haklı duruma çıkarmış unutmayın hiçbir taraf tam hakkı tam suçlu değildir
Es olmak zaten destek olmaktır size destek olmamış
Kendinize karşı acımasız olmayın
O depresyona girse size naz kapris yapsa siz hemen terk mi edecektiniz ?
Evlilik böyle bir şey değil olmamalı
Siz manupile edilmissiniz
Psikolojik destek alın
Çünkü siz tam anlamlıyla haksız taraf değilsiniz

Ben bu hissi çok iyi biliyorum “ne yaptın da adamı kaçırttın” diyecek insanlar var çevrenizde siz de buna inanıyorsunuz
Benim yüzümden kaçtı diyorsunuz
Evlenmedim ama sevgilim beni terk ettiğinde kendimi çok suçladım
Sonra eşimle evlendim ve gerçekten sevenin kaçmadığını anladım
Kimse mükemmel değil ben onun bazı özelliklerine katlanıyorum o benim nazıma tribime hatta öfke patlamalarıma katlaniyor
Eşiniz sizinle iyi günde varmış kötü güne yokmuş
Eşiniz gevşeğin teki
Boşverin onu

Yatsı namazından sonra abdestli olarak şu terkibi yapabilirsiniz.

**********AYETEL KURSİ 7 GÜN BU ŞEKİLDE OKUNULMALIDIR ****

*** 1.GÜN ( 50 )
*** 2.GÜN (170 )
*** 3.GÜN (220)
*** 4.GÜN (313)
*** 5.GÜN (50)
*** 6.GÜN (170)
****7.GÜN (313)
Ne bu niçin ? Dua kabul olsun diye mi ?

Belki depresyonun nedeni de kocasının ta kendisidir
Koca size iyilik yapıyor olabilir
Bakın bir adamın ya da kadının iyi olması sizi mutlu ettiği anlamına gelmez
Evet tabi ki o da olabilir. Hayırlı mı hayırsız mı anlamadan dinlemeden koşa koşa niye dua edilsin? Belki adam çöp, depresyon kendisinden kaynaklanmış, bahane arıyor, kadını manipüle ediyor? Belki de haklı, kaldıramayacağı şeyler yaşanmış olabilir, detay yazılmamış bilmiyoruz.

Konu sahibi, duayı kendiniz için isteyin. Sizin için hayırlısı olsun, siz düzelin önce.

Back
X