Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Amcam kanser ve sekeri var bir barmagini kestiler sekerden simdi bacağı kesilecek diyorlar bu dertten çok sevdiğim insanları kaybettim lütfen ona dua edin üzerimizde karabulutlar dağılmıyor hergün bir kabus başlıyor biri atlatamiyorken diğeri başlıyor lütfen çok dua edin Allah kimseyi zor durumda bırakmasın duaya ailece çok ihtiyacımız var .bana kızmayın bu kadar yazıyorum bu forma diyeamcamın adı mahmut anne adı :ganime dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Örneğiniz hiç hoş değil. Sizin akrabanız aynı durumda olsa böyle mi avutacaksınız kendinizi ??Allah çektirmesin
En azından sıcak hasta yatağında, acısını dindirmesi için morfinle uyuyor.
Bombada paramparça olanlara ne demeli
Annem öldü Eylül'de böyle avuttumÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Örneğiniz hiç hoş değil. Sizin akrabanız aynı durumda olsa böyle mi avutacaksınız kendinizi ??
Burnuna lanet okuyan kiz. Bak neler oluyor hayattaAmcam kanser ve sekeri var bir barmagini kestiler sekerden simdi bacağı kesilecek diyorlar bu dertten çok sevdiğim insanları kaybettim lütfen ona dua edin üzerimizde karabulutlar dağılmıyor hergün bir kabus başlıyor biri atlatamiyorken diğeri başlıyor lütfen çok dua edin Allah kimseyi zor durumda bırakmasın duaya ailece çok ihtiyacımız var .bana kızmayın bu kadar yazıyorum bu forma diyeamcamın adı mahmut anne adı :ganime dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Allah rahmet eylesin de adamın bacağını kesebilirlermiş kanseri ve şekeri var öyle yaşamak güzel mi sence?Annem öldü Eylül'de böyle avuttum
Beğenmedin mi?
Dini içerik mi? Sadece dua istemiş bunda kötü bir şey yok kiDini içerik yasak @Margarikotin
Öyle değil işte başka şehirde tek başına yaşıyordu hastanede değil şuanAllah çektirmesin
En azından sıcak hasta yatağında, acısını dindirmesi için morfinle uyuyor.
Bombada paramparça olanlara ne demeli
Değil bacağı kesilmsin diye dua ediyorum can Allahin emanetini zamanında acı çekmeden alsın diye dua et seninde basın sağolsunAllah rahmet eylesin de adamın bacağını kesebilirlermiş kanseri ve şekeri var öyle yaşamak güzel mi sence?
Evet daha neler var bu yürekte bu hayatta ,benim burnuma takmamin sebebi benimde kurban olmam hep kötü şeyler buluyor olmamız !Burnuna lanet okuyan kiz. Bak neler oluyor hayatta
AminAllah Şafi isminin yuzu suyu hurmetine amcanda dahil tum hastalarimiza sifa versin
Amin insallahÇok geçmiş olsun, inşallah amcanız iyileşir.
Yanlış mesajı alıntıladınDegil
Değil bacağı kesilmsin diye dua ediyorum can Allahin emanetini zamanında acı çekmeden alsın diye dua et seninde basın sağolsun
K.bakmaYanlış mesajı alıntıladın
HaklısınızÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Örneğiniz hiç hoş değil. Sizin akrabanız aynı durumda olsa böyle mi avutacaksınız kendinizi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?