dua ediyorum boşa gidiyor çok bunaldim

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm

[QUOendeuyeolcam, post: 47171258, member: 339578"]Bu kafayla Allahin size nefes alma lutfunda bulunduguna sukredin.[/QUOTE]
Niye oyle dediniz bunalımdaym ya elimi attgim kuruyor

"prayforlosers, post: 47171235, member: 762604"]Namaz yok, oruç da tutmam. Ölümüne içerim. Vallahi veriyor rabbim naparsın.

Dua edince gökten inmeyecek adam. Kalk da insan içine karış.[/QUOTE]
Çıkamıyorum üzerime sıkıntı çöküyor kiskaniyorum herkesi sosyal fobi var ben de

Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm

Dindar takılıyorum ne demek Allah aşkına ?
Ayrıca dinimizde kibire yer yok biliyorsundur umarım.Yani hava atmak için bir şeyler istersen kabul olmayabilir.

Zaten ibadetleri karşılık bekleyerek yaparsan olmaz önce kalbini temizlemek lazım...
Ticaret şekli inanç senin kii...
Aşk ibadeti yappp sadece O'na yönelerek karşılık beklemeden..
Veriyorsa da vardır bir bildiği vermiyorsa da...
İşte bunu anlamak ozumsemek gerekk...

[QUOallahım FSSEMS, post: 47171323, member: 217890"]Zaten ibadetleri karşılık bekleyerek yaparsan olmaz önce kalbini temizlemek lazım...
Ticaret şekli inanç senin kii...
Aşk ibadeti yappp sadece O'na yönelerek karşılık beklemeden..
Veriyorsa da vardır bir bildiği vermiyorsa da...
İşte bunu anlamak ozumsemek gerekk...

[/QUOTE]
Ben allahi çok seviyorum istiyorum ki azcık guldursun bi umut ya tukendim

Gerçekten dindar olsan böyle bir cümle kullanmazdin göstermelik bi dindar mısın? Herkes nasibini yaşar bunu bilmiyorsan ne diyelim...

TurkContes, post: 47171318, member: 142382"]Herşeyin hayırlısı de geç.Bilemezsin belki ahiretliğin en güzeli olacak buna da şükür.[/QUOTE]
Haklisin şükür arkadasim

Bir müslüman bir Müslümana cehennemlik derse diyen kişi cehenneme girer. Ne alakası var dediklerinle benim kuzenim içiyo erkek eşide içiyo ne yani karı koca karşılık içti keyif yaptı. Ee boşansınlar o zaman. Sen duam boşa gidiyo diyerek zaten yanlış yapıyorsun. İnsan içine çık sosyalleş

00, post: 47171354, member: 494428"]Gerçekten dindar olsan böyle bir cümle kullanmazdin göstermelik bi dindar mısın? Herkes nasibini yaşar bunu bilmiyorsan ne diyelim...[/QUOTE]
Gostermlik değil ya olur mu öyle tek başına yapıyorum ibadetleri bazen böyle bir his kaplıyor ama sukretmek gerek allahin isine karisilmaz

[/QUOTE]
Niye oyle dediniz bunalımdaym ya elimi attgim kuruyor[/QUOTE]

Yapma guzel kardesim.
Kiskirtici ifadeler kullanmissin bence sahtesin ama ufak bir ihtimali degerlendirip Allah senin kulun degil sen Allahin kulusun, verdiklerine verdikleri icin (sukur testi) vermediklerine vermedikleri icin (sabir testi) hesap soracak olan O'dur, diyorum.

İbadeti boşver de, meslek ne? Çalışıyor musun? Hiç erkek arkadaşın oldu mu, nasıl tanıştınız? Bunlardan bahset.

çünkü yapmis olmak icin gostermelik yapıyorsunuz
içten değilsiniz
Kıskanmak yerine
çalışıp cabalasaniz daha iyi olmaz mı

İstedikleriniz olsun diye "dindar takılıyorsanız" sizin tabirinizle o dualar daha çoook "boşa gider" çünkü ibadet ibadet olmaktan çıkar, Allah ile pazarlığa girer (haşa).
Verdiğinde bir hayır, vermediğinde bin hayır aramak gerek. Bir de böyle bakmaya çalışın. :)

Back
X