dua ediyorum boşa gidiyor çok bunaldim

Sen 3 aylik sevgilisi terfi yemegine cagirmadi diye ona o.ç. diye kufreden kiz degil misin yaa :d dua bile kurtarmaz seni istedigin kadar (senin tabirinle) DINDAR TAKIL evde kalacaksin yani :d

Son düzenleme:
Bu ne biçim bir dua anlayışı öncelikle ibadet karşılık bekleyerek yapılmaz ibadet allahı sevdiğin ve ona inandığın için yapılır ahiret için yapılır..
Duayada gelelim allahım bana ver ama allah vermeyince duam kabul olmuyor diyorsunuz yapmayın daha çok isyan edip günaha giriyorsunuz...

Benim beş sene çocuğum olmadı çok dua ettim her geçen sene dahada çok dua ettim ama hiç birzaman duam kabul olmuyor diye bir düşünceye girmedim rabbim en iyisini bilir belki kısmetimde çocuk yoktur diyordum hep ve hepte şükrederdim..

Bence sende şükret yaşadığına şükret, sağlıklı olduğuna şükret, aldığın nefese şükret, yürüdüğüne şükre, bak allah sana nekadar çok güzellik vermiş düşünsene bunların hepsine şükret koca bulamıyorum diye bunalıma girmekten iyidir şükretmek;)

Eğer bir şeyi dua ediyor ve Allah size vermiyorsa, gerçekten dua etmenin anlamını bilseydiniz, bunun Allah'ın sizin için hayırlı olmadığı bildiği için vermediğini bilirdiniz. Eğer duada istediğiniz şey sizin için hayırlı değilse Allah onu size nasip etmez

Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm

33ünde kendine bu evde kalma sıfatını yakıştırıyosan zaten sorun var. Çalışıyo musun? Oludun mu? Hayatta kendin için ne yaptın? İnançlı değilim. İçerim. Her istediğim olmaz. Ama gerçekten emek verdiğim çok az şeyden hayal kırıklığıyla dönmüşümdür.

Sen 3 aylik sevgilisi terfi yemegine cagirmadi diye ona o.ç. diye kufreden kiz degil misin yaa :d dua bile kurtarmaz seni istedigin kadar (senin tabirinle) DINDAR TAKIL evde kalacaksin yani :d

Bi de çocuk evlenmek istiyodu. Bizimki evlenmek istemiyo diye kavga çıkmıştı :D

Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Resmen Allaha isyan ediyorsunuz çok günah. yapmayın.. Unutmayın; NASİP VAKTİNE ESİRDİR.

Belliki bi bunalım yaşıyorsun.ne hissetigini anlıyorum.bak bende evliyim yeni anne oldum kac yıldır kpssye giriyorum o kadar calısmama rağmen ne oluyosa bi şekilde olmuyo atanamıyorum.ilk zamanlar cok isyan ediyordum ama sonradan birşeyin farkına vardım.rabbim kısmet etmiyosa biz ne yaparsak yapalım olmuyo.bu demek değildir umudumuzu kaybedicez tabiki dua etmeye tevekkul etmeye devam edicez ama birşeyler yolunda gitmediginde isyan etmek yerine herşeyin Allahtan geldiğini unutmayacagız.biz neyi cok istersek Allah bizi onunla imtihan edermiş ve sunu asla unutma Allah sevdiği kulların duasını hemen kabul etmez ki ona daha çok dua etsinler.sevdigi kulların sesini duymak ister

Konu başlığına cevap veriyorum.

Kardeşim çocukken "ay dua ediyorum ediyorum olmuyor noldu Allaha" dediği gibi biraz çocukca düşünülmüş.

Valla o dediklerinin hiçbirini yapmiyorum ama Allah ne istesem yağdırıyor.Belki de dindar takilmamak kalbini temiz tutmak yeterlidir.

Sosyal fobi hastasiysan tedavi olsana önce.
Ayrica içki içene Allah veriyor bana vermiyor demen çok saçma. Eğer inancin varsa önemli olan bu dünya değil ahirettir.

Kalbini temiz tut, kıskançlığa son ver. Kimse için değil, kendin için yaşa, sosyal fobini aşmak için de destek almalısın ;)

Back
X