- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Sen 3 aylik sevgilisi terfi yemegine cagirmadi diye ona o.ç. diye kufreden kiz degil misin yaa :d dua bile kurtarmaz seni istedigin kadar (senin tabirinle) DINDAR TAKIL evde kalacaksin yani :d
Resmen Allaha isyan ediyorsunuz çok günah. yapmayın.. Unutmayın; NASİP VAKTİNE ESİRDİR.Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Belliki bi bunalım yaşıyorsun.ne hissetigini anlıyorum.bak bende evliyim yeni anne oldum kac yıldır kpssye giriyorum o kadar calısmama rağmen ne oluyosa bi şekilde olmuyo atanamıyorum.ilk zamanlar cok isyan ediyordum ama sonradan birşeyin farkına vardım.rabbim kısmet etmiyosa biz ne yaparsak yapalım olmuyo.bu demek değildir umudumuzu kaybedicez tabiki dua etmeye tevekkul etmeye devam edicez ama birşeyler yolunda gitmediginde isyan etmek yerine herşeyin Allahtan geldiğini unutmayacagız.biz neyi cok istersek Allah bizi onunla imtihan edermiş ve sunu asla unutma Allah sevdiği kulların duasını hemen kabul etmez ki ona daha çok dua etsinler.sevdigi kulların sesini duymak isterBayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm