dua ediyorum boşa gidiyor çok bunaldim

Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
:-) cok tatli birisiniz yahu uzuluyosnz ama nasip bu isler.. belkide en guzelleri sizin olucak isyan etmeyin :-)

Duam olmuyor deyince o duan zaten kabul olmaz. Senin Allaha güvenin yok mu? Duayı ederken olmayacağına dair şüphen sıfır olacak içinde. Çünkü sen sıradan bir insandan talep etmiyorsun, seni yaradandan istiyorsun. İnanarak yapılan dualar er geç kabul olur. Ama "hadi şimdi kabul olsun, hadi artık" demek de bir ticaret gibi. Bir de karşılık beklemeden dua et. Bu dünya geçici, baki olan belli.. Allah yardımcın olsun.

"arayan bulamaz, ama bulanlar arayanların içinden çıkar"
sen aramıyosun ki. kız arkadaş çevreni genişlet sosyal ol. başka türlü tanışamazsın kimseyle

Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Valla canım duygularima tercüman oldun ben de devlete işe girmek için o kadar dua ediyorum niyetim temiz ama yok olmuyor allahın adını ağzına almayan halamin kızı arabasi var 3 tane de çocuk bir de memleketin de çok kiskaniyorum ben bir de gurbetdeyim ve eşim yoğun çalıştığı için ıftari 25 gün boyunca tek başıma yaptım ay ağır depresyondayım iş iş iş keşke memleketime atansam öğretmen olarak ofofofof

OTE="Menmunmemur, post: 47171913, member: 766154"]Valla canım duygularima tercüman oldun ben de devlete işe girmek için o kadar dua ediyorum niyetim temiz ama yok olmuyor allahın adını ağzına almayan halamin kızı arabasi var 3 tane de çocuk bir de memleketin de çok kiskaniyorum ben bir de gurbetdeyim ve eşim yoğun çalıştığı için ıftari 25 gün boyunca tek başıma yaptım ay ağır depresyondayım iş iş iş keşke memleketime atansam öğretmen olarak ofofofof[/QUOTE]
Cok zor dimi ya şimdi bana hava atmayın diyorlar da mesela anlattigim kuzenim evlenmeden önce kardesimsin benim diyordu şimdi burnu havalarda arayıp sormuyor zoruma gidiyor ben de allahtan istiyorum ki en azından bi cevap gibi bi şey yasatsin bana çok zoruma gidiyor cok

Allahim sosyal fobiyi de burada ogrendim kendine karsi guveni olmayan herkes tutturmus bi sosyal fobi gercekten bu rahatsizliga sahip insanlara uzuluyorum bu tarz insanlarla karsilasinca。。。Allah sana akil fikir vicdan versin birgun uyanirsin gaflet uykundan belki...

Neden arkadaşımıza bu kadar yukleniyorsunuzki bende zaman zaman düşünmüyor değilim 35 yaşındayım bekarim başımdan iki sefer nisan geçti ve olmadı .... ve ailemde bekar insan kalmadı ...nerde ise yaramaz bundan bir yol olmaz denilen insanlar bile yuva kurdu .... bazen bende diyorum bu dünya kötülerin dünyası diye çok zor bir durum lütfen biraz empati kurun o taraftan bakın ... bende çok mutsuzum

Ama panpa sen de adama o.ç. demişsin ???!? Dindar takılmak böyle olmuyor benim bildiğim:deli:

Şaka şaka, ben de evde kaldım ama şarap da içerim kafam kızarsa küfür de ederim hayat keşiş hayatı yaşamak için çok kısa derim.

Kendini etrafını kandırırsın fakat Allahı dindar gibi takılarak kandıramazsın başkalarına hava atmak
için nefsinin emrinde edilen duada ne kadar olur bilemem halbuki niyetinizi temiz tutarak Hak rızası için isteseniz sanki daha güzel olur

339, member: 406520"]Ama panpa sen de adama oistiyorum ???!yaşım geçti artikakılmak böyle olmuyor benim bildiğim:deli:

Şaka şaka, ben de evde kaldım ama şarap da içerim kafam kızarsa küfür de ederim hayat keşiş hayatı yaşamak için çok kısa derim.[/QUOTE]
Dedim ya attirdi salterleri kocadan cok bebe istiyorum ama yasim gecti

Kadın içinden geldiği gibi yazmış işte, içten gayet.

Sabır sabır sabır diyor hep dualarda F fafama
Ben de sabırsızım biraz ama böyle durumlarda 'peygamber efendimiz bile ne zorluklarla ne sıkıntılarla mücadele etmiş, ben kimim ki hayatım kolay olsun elbet yaşayacağım sıkıntı' diyorum. Bu düşünce biraz olsun sabrıma sabır ekliyor. Belki sizde de işe yarar.

Hava atsam nedir ya belkide Allah niyetin bu yonde oldugundan vermiyor dilediklerini
Dunyalik seyler istemekten vazgecin haramlardan korunmak icin evlilik isteyin
Oyle seyler yazmissinizki duyanda sadece bu dunya var sanir tovbe yarabbim
Allah herseyin hayirlisini versin

339, member: 406520"]Ama panpa sen de adama oistiyorum ???!yaşım geçti artikakılmak böyle olmuyor benim bildiğim:deli:

Şaka şaka, ben de evde kaldım ama şarap da içerim kafam kızarsa küfür de ederim hayat keşiş hayatı yaşamak için çok kısa derim.
Dedim ya attirdi salterleri kocadan cok bebe istiyorum ama yasim gecti[/QUOTE]

İçelim :KK50::KK50: panpacım olan herife kötü davranmışsın yani Allah sana adam yollamış ama sen b.k etmişsin, her şeyi devletten bekleme :halay:

Kadın içinden geldiği gibi yazmış işte, içten gayet.

Sabır sabır sabır diyor hep dualarda F fafama
Ben de sabırsızım biraz ama böyle durumlarda 'peygamber efendimiz bile ne zorluklarla ne sıkıntılarla mücadele etmiş, ben kimim ki hayatım kolay olsun elbet yaşayacağım sıkıntı' diyorum. Bu düşünce biraz olsun sabrıma sabır ekliyor. Belki sizde de işe yarar.
Harikasiniz

Bu kadar tezatsa hal ve hareketleriniz evlenememek de çoğunlukta sizin payınız var..Daha geçen gün siz demediniz mi ''

1. Konu Sahibi : fafama

2. fafamaAktif Üye

3 aylık sevgilim var hemen evlenelim istiyor ben de biraz daha geçsin istiyorum böyle dedim diye soğuk davranmaya başladı geçen gün isyerinden bekledigi terfiyi aldı bana hep diyor du ki terfiye beraber gideriz herkes seni tanır ben de beni davet edecek sandım aradım o gün geleyim mi ne giyeyim diye gelme bana hiç destek olmadın bu kutlamaya da gelme dedi çok bozuldum kufrettim o.ç. terbiyesiz dedim o da pis kaşar kaltak dedi çok sinirlerim bozuk çok sanssizim aileler tanışmış yüzükleri almıştık bunları haketmiyorum'

Eğer ki bayansanız biraz da hanımefendi,oturaklı davranırsanız eminim ki siz de bu mutluluğu yaşarsınız..

rock takılıyorum pop takılıyorum der gibi dindar takılıyorum nedir ya müzik türümü bu asdfghj bacım biraz da pop takıl rock takıl hatta arada sanat müziği takıl zeki müren iyi gidiyo sinirlerim bozuldu asdfghjkk

MissCherryBloiçine et post: 47172397 .!.:
Dedim ya attirdi salterleri kocadan cok bebe istiyorum ama yasim gecti

İçelim :KK50::KK50: panpacım olan herife kötü davranmışsın yani Allah sana adam yollamış ama sen b.k etmişsin, her şeyi devletten bekleme :halay:[/QUOTE]
Evet allah verdi ben icine ettim

Back
X