- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sevmediği kuluna her istediğini verir kendini unutturmus. Sevdiği kulunun duasi hoşuna gidermis ve bekletirmis biraz daha bana dua etsin diye... ve sonunda hakkında en hayırlısıni ona nasip edermiş... Benden umudunu kesmedi bana inanip dua etti diye...Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Hiç bir dua boşa gitmez gerçekleşmesi için Zaman'ı vardır ama isyan ederseniz olmaz Allah Rıza'sını niyet alınBayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
neden boyle oluyor biliyor musunuz ssiz baskalarinin iyiliklerini istemiyorsunuz. o insanlar yasamlarindaki huzur sizi huzursuz ediyor. gonlunuzu cirkinlestiriyorsunuz ve bu da hayatiniza yansiyor...
alkol alan insan kotudur diye birsey yok alkolun yargisi Allaha kalmis sana degil konu sahibi. bak sen nmmazindasin ama nmmazin icerigini anlayamamissin. orucsun ama sadece ac kaliyorsun. yuregine namaz kildiramamis oruc tutturamamissin... once bir silkelen kendine gel. hosgorulu ol tebessum et once. kiskanma. o insanlar icin iyi olani dile daima. kendine istedigini bir baskasi icin de iste bak gor o zaan nasil da degisiyor hersey...
Ay bu o arkadaş mıSevgilin davete goturmedi diye adama o.ç diyen sendin di mikusura bakma da ağzın hep böyle bozuksa yalnız kalman normal
![]()
Bayram için memlekete geldim yaşım 33 evde kaldım zaten biliyorum annem hemen acelesi varmış gibi benden küçük erkek kuzenimin çocuğu olcakmis onu soyledi bir de tayini çıkmış eşiyle memlekte ev alcaklarmis 300 milyara yahu dur daha yeni gelmişim depresyondayim insanlari kiskaniyorum elimde değil o kadar dindar takılıyorum namaz oruç felan içki masasından kalmayan bu insanlara allah veriyor da veriyor yoruldum artık azcık da bana verse ben hava atsam çok bunaldm
Birsey olmuyorsa ya vakti vardır ya da sizin için hayırlı degildir.. Allah iyilerle karşılaştırsın sizi.. Duayı da kesinlikle bırakmayın..Hava atmak icin değil de hiçbir isteğim olmuyor çok basit bişey bile bunaldim