• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dua etmek bile gelmiyor içimden artık :(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
dün lise arkadaşım ile konuştuk.6 yıl önce falan evlendi ama biz görüşmüyorduk hepsiyle bağı koparmıştım.düğün resimlerini çoçugunun resimlerini falan gonderdi.diğer kızların evliliklerinden bahsetti falan.bayaa bi hava attı.hepsi evlendi.diğer tarafa bakıyorum mahalle cocukluk arkadaşlarımın hepsi coluk cocuga karıstı.bu tarafa bakıyorum iş arkadaşlarımın hepsi evlendi...çok fazla geniş cevrem var ve o cevre hepsi evlendi.benim karşıma çıkmıyor işte kimse.önceden hep dua ederdim çıksın birileri hayırlı bi evlilik yapayım diye ama yıllardır artık yoruldum içimden gelmiyor.tamamen ümidimi kaybettim olacagına dair.çoğu arkadaşım ile irtibatı koparmadım facede watsapp ta çocukları ile eşleri ile çekildikleri resimleri atınca uzuluyorum.bir iktane bekar kalsa sadece ben değilim derim derim ama hepsi evlendi.sadece paylaşmak istedim :(((((((88

Tatlım eminim en yakin zamanda seninde güzel bir yuvan olacaktır..sen yinede her zaman güzel dualarıni dileklerini eksik etme..peki hic mi görüştüğün ve etkilendiğin biri yok mu

dün lise arkadaşım ile konuştuk.6 yıl önce falan evlendi ama biz görüşmüyorduk hepsiyle bağı koparmıştım.düğün resimlerini çoçugunun resimlerini falan gonderdi.diğer kızların evliliklerinden bahsetti falan.bayaa bi hava attı.hepsi evlendi.diğer tarafa bakıyorum mahalle cocukluk arkadaşlarımın hepsi coluk cocuga karıstı.bu tarafa bakıyorum iş arkadaşlarımın hepsi evlendi...çok fazla geniş cevrem var ve o cevre hepsi evlendi.benim karşıma çıkmıyor işte kimse.önceden hep dua ederdim çıksın birileri hayırlı bi evlilik yapayım diye ama yıllardır artık yoruldum içimden gelmiyor.tamamen ümidimi kaybettim olacagına dair.çoğu arkadaşım ile irtibatı koparmadım facede watsapp ta çocukları ile eşleri ile çekildikleri resimleri atınca uzuluyorum.bir iktane bekar kalsa sadece ben değilim derim derim ama hepsi evlendi.sadece paylaşmak istedim :(((((((88

kaç yaşındasın ?
40 mı
:50::50::50::50::50:
evlilik öyle bir şey
bir yiyen bir yemiyen pişman
bence onlardan da ahh ahh keşke acele etmeseydim esracan gibi hala hayatımı yaşıyor olurdum
diyenler vardır
:34::34::34::34::34::34:
22 yaşında evlenmiş biri olarak diyebilirim ki
30 dan önce evlenmek istemezdim

Tatlım eminim en yakin zamanda seninde güzel bir yuvan olacaktır..sen yinede her zaman güzel dualarıni dileklerini eksik etme..peki hic mi görüştüğün ve etkilendiğin biri yok mu[

oluyor.birilerini tanımaya çalışıyorum ama tanıdıktan sonra ya onlardan yada benden taraf olmuyor.bazen allah beni cezalandırıyormu diye düşünüyorum.ben üni bitirdim tamam henüz memur olamadım ama memur biriyle evlenmek istiyorum.geçici olarak güvenlik olarak çalışıyorum.iki talibim cıktı istettiler ama istemedim.ben şimdi bekarım asgari ücret yetmiyor.evlilikte nasıl yetsin.hem ben birşeyleriçabaladım çabalıyorum.evlenmek istegim insanda öyle olsun istiyorum.baba evinde zaten yeterince sıkıntı cektim istiyorumki evliliğim rahat olsun.gözüm yükseklerde değil ama sırf evlilik olsun diyede içime sinmeyen biriyle evlenmek istemiyorum....

Sen memur degilsin ama rahat etmek icin memurle evlenmek istiyorsun.
Karsidakiler de bundan farkli dusunmuyor emin ol...

kaç yaşındasın ?
40 mı
:50::50::50::50::50:
evlilik öyle bir şey
bir yiyen bir yemiyen pişman
bence onlardan da ahh ahh keşke acele etmeseydim esracan gibi hala hayatımı yaşıyor olurdum
diyenler vardır
22 yaşında evlenmiş biri olarak diyebilirim ki
30 dan önce evlenmek istemezdim

29 yaşındayım.herşeyden tat aldın dolu dolu yaşadım hayatı.artık kendi yuvam olsun kendi düzenim olsun diyorum.tam zzamanı diye düşünüyorum ama yok olmuyor işte

Sen memur degilsin ama rahat etmek icin memurle evlenmek istiyorsun.
Karsidakiler de bundan farkli dusunmuyor emin ol...

ama çabalıyorum.ben çok geç okudum üniyi geç bitirdim.sırf gelecek korkusu olduğu için.arkadaşlarım birşeylerr başarmak için yaptığım çabayı takdir ediyorlar.istiyorumki karşımdaki insanda çabalasın birşeyler için.hadi memurda olmasın ama asgari ücretli de olmasın geçinmek cok zor.ben evlililk olursada çalışacağım.memurl evleneyim evimde oturayım demiyorumki

Sevdiğim adamla evlenmek uğruna okulumu dershanemi bırakmıs biri olarak soluyorum ki aklım olsaydı ailemi dinleseydim keşke daha geç evlenseydim...yinede dua et rabbim hayırlı insanı karşına çıkarsun geç olsun temiz olsun...ayrıca nikah ölüm doğum degismezsin diyorlar sanırım...bozmayin morelinizi..herşey gönlünüzce olsun

ama çabalıyorum.ben çok geç okudum üniyi geç bitirdim.sırf gelecek korkusu olduğu için.arkadaşlarım birşeylerr başarmak için yaptığım çabayı takdir ediyorlar.istiyorumki karşımdaki insanda çabalasın birşeyler için.hadi memurda olmasın ama asgari ücretli de olmasın geçinmek cok zor.ben evlililk olursada çalışacağım.memurl evleneyim evimde oturayım demiyorumki

canım rahat etmek istemekte haklısın ama her şeyin hayırlısını de kuru ekmek ye ama huzurun olsun, çok zor huzursuzluk kadınlar kulubünde buna çok rastladık, inş hayırlı gönlüne göre kısmetin tez zamanda çıkar, yaşın 29muş çokda abartılacak bir yaş değil canım sen yine duanı bırakma

Sevdiğim adamla evlenmek uğruna okulumu dershanemi bırakmıs biri olarak soluyorum ki aklım olsaydı ailemi dinleseydim keşke daha geç evlenseydim...yinede dua et rabbim hayırlı insanı karşına çıkarsun geç olsun temiz olsun...ayrıca nikah ölüm doğum degismezsin diyorlar sanırım...bozmayin morelinizi..herşey gönlünüzce olsun

teşekkürler.aslında beni bana bıraksalar amannnn baba evinde rahatım olamasada rahatım yerinde derim ama kimle konuşsam karşılassam sende enişte yokmu neyi bekliyorsun diyorlar.alın buda benim davetiyem düğünümede evimede beklerim çok istiyordunuz demek istiyorum.artık herkesin sormasından bıktım

Back
X