- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 28
- 30
- Konu Sahibi Bernalaasl
-
Boyle dusunmeyin lutfenKızlar sizde de dönem dönem oluyo mu dua etmekten yorulup duayı bırakmak ? Ben namaz kılan bı insanım Allah'a inancım tam istediğim şeyler var yıllardır bı turlu olmadi ve daha agiriyla sinandim . Belki de hakkımda hayırlısı değildir. Şu an dua etmeyi bıraktım kabullendim sadece ölümü bekler gibiyim.hayat bı oyun ve ben elendim bı kenarda bekliyo gibi hissediyorum.
Yaa insallah gonlunuzdekini hayirlisiyla versin rabbimHayırdır sizi böyle düşünceye iten sebep denir. İnsan bazen dualarının karşılığını alamayınca ümitsizliğe düşebilir . Önemli olan aynı anda çaba gösterip göstermediğimiz . ( 10 yıllık duası kabul olmayan biri olarak yazıyorum elbet zamanı vardır )
Elendiginizi düşünseniz intihar ederdiniz Allah korusun.Kızlar sizde de dönem dönem oluyo mu dua etmekten yorulup duayı bırakmak ? Ben namaz kılan bı insanım Allah'a inancım tam istediğim şeyler var yıllardır bı turlu olmadi ve daha agiriyla sinandim . Belki de hakkımda hayırlısı değildir. Şu an dua etmeyi bıraktım kabullendim sadece ölümü bekler gibiyim.hayat bı oyun ve ben elendim bı kenarda bekliyo gibi hissediyorum.
AminYaa insallah gonlunuzdekini hayirlisiyla versin rabbim
Amin insallahAminRabbim herkese hayırlı çıkış kapıları açsın. Kimseyi darda bırakmasın
Konu sahibi sanki beni anltmışsın çok dua ettim sanki benim sesim ulaşmıyor gibi dua ettikçe daha kötüsü oldu artık bıraktım sadece öyle izliyorum pes ettim
Kızlar sizde de dönem dönem oluyo mu dua etmekten yorulup duayı bırakmak ? Ben namaz kılan bı insanım Allah'a inancım tam istediğim şeyler var yıllardır bı turlu olmadi ve daha agiriyla sinandim . Belki de hakkımda hayırlısı değildir. Şu an dua etmeyi bıraktım kabullendim sadece ölümü bekler gibiyim.hayat bı oyun ve ben elendim bı kenarda bekliyo gibi hissediyorum.
Şöyle de düşünebilirsiniz dua edip sadece dertleşmek sıkıntını Allaha anlatmak rahatlamak gibiKızlar sizde de dönem dönem oluyo mu dua etmekten yorulup duayı bırakmak ? Ben namaz kılan bı insanım Allah'a inancım tam istediğim şeyler var yıllardır bı turlu olmadi ve daha agiriyla sinandim . Belki de hakkımda hayırlısı değildir. Şu an dua etmeyi bıraktım kabullendim sadece ölümü bekler gibiyim.hayat bı oyun ve ben elendim bı kenarda bekliyo gibi hissediyorum.
Ne kadar doğru ifade etmişsiniz defalarca okudum ' Bu kadar emeğe çabaya gayrete koşturmaya rağmen bu oyundan elendik ve bır kenarda beklıyoruz '
Ben 2015'ten beri dua etmiyorum meselaKızlar sizde de dönem dönem oluyo mu dua etmekten yorulup duayı bırakmak ? Ben namaz kılan bı insanım Allah'a inancım tam istediğim şeyler var yıllardır bı turlu olmadi ve daha agiriyla sinandim . Belki de hakkımda hayırlısı değildir. Şu an dua etmeyi bıraktım kabullendim sadece ölümü bekler gibiyim.hayat bı oyun ve ben elendim bı kenarda bekliyo gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?