Dua istiyorum canlarım ;( düşük tehlikem varmış!!

elifercannn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
73
0
16
Tokat
Ben 4 hafta 5 günlük hamileyim . 1yıllık evliyim. İlk hamileliğim . Ve bugün doktora gittim . Gebelik kesesinin şekli bozukmuş . Ve rahimde kanama varmış .yani düşük tehlikem varmış. Ama normalde kanamam leke falan yok . Sadece kasık ağrım vardı . Pegastron diye bir hap verdi. 10 gün sonra kontrole gitcem . Ne olur dua edin . ;( canım çok sıkkın .

Canım insallah rabbim sağlıklı olarak bebeğini kucağına almayı nasip eder. İnsallah sifa bulursun cnm kısa zamanda.

İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın ...

Doktorlar genelde hep en kötüye hazırlamaya çalışırlar.

Aklına kötü şeyler getirme.Olumlu düşün olumlu olsun canım.

merhaba canım bende 7 haftalık hamileyim geçen hafta az bi kanamam oldu doktor 1hafta yatırdı ilaç aldım progestan kullanıyorum kalp atışları çok yavaş tamamen durana kadar ilaç tedavisi uygulayalım sonra bakarız tekrar dedi 1 hafta yattım bol bol süt ve yoğurt tükettim meyve çok yedim ilacımı kullandım ve bol bol dua ettim Rabbim hayırlısı ise ver diye ama en önemlisi hiç düşünmedim düşeceğini moralimi hep yüksek tuttum ki ben aşırı duygusal her şeye ağlayan biriyimdir dün kontrolüm vardı çok şükür kalp atışları düzene girdi herşey yolunda gidiyor çok mutlu oldum. sende moralini yüksek tut inş hayırlısı ne ise onu verir rabbim tabiki de dua ederim sana.

rabbim yardımcın olsun hep güzel düşün onu kucağına alacağını ve seninle kalacağını dualarımız seninle rabbim hakkında hayırlısını versin sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

inşallah yaşadığınız son sıkıntı olmuştur sağlıcakla gelsin yavrun

inşallah yaşadığınız son sıkıntı olmuştur sağlıcakla gelsin yavrun [/QUOTE]

inşallahhh hepimizin son sıkıntısı olur :)

canım bu konuda hiç yalnız değilsin sakın üzülme.. doktorların hepsi böyle, benimde düşük tehlikem var şu an 3,5 aylık olmasına rağmen.. 2,5 aydırda yatıyorum hiç kalkmadan sadece tuvalet için ( Rabbim herşeyin hayırlısı versin.. doktorlar biraz acımasız oluyolar bu konuda düşük onlara göre çok normal günde kaç kadın geliyo böyle.. birazda abartıyolar bence.. anneyi en kötüsüne hazırlamak için.. içini ferah tut.. sana ne dedilerse onu ya ilaçlarını kullan o sana sıkı sıkı tutunacaktır eminim :) dualarımız seninle

Ay canımsın ya . Çok sevindim . :))Darısı benim başıma . Rabbim aynı sıkıntıyı üzüntüyü bir daha yaşatmasın inş . Ve hayırlısıylla da bebeğim beni bırakmasın inş. Tüm iyi dileklerin ve duaların içn Rabbim razı olsun senden ...

Allah razı olsun canım benim. İnş.Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin .. Ağlatmasın bizleri . Ve hayırlısıylla yavrumuza kavuşalım inş
Karamell...

Rabbim gönlüne göre versin inş canım benim . Allah razı olsun . İnş . Biz ümidimizi yitirmeyelim ... Biraz rahatladım mesajınla . Dediğin gibi doktorlar abartıyordur belki . İnş dua edelim bol bol . Senin bebişin için Meryem süresi okudum .duasını sen yap inş . Rabbim kabul etsin. İnş bebişlerimiz bizimle kalsın :)))

Bu arada söylemeyi unuttum canımmm . Karnının üzerine elinizi koyup 99 kere ya mübdi okuyun. Dua kitabında böyle yazıyordu . Ama ben ve eşim sayı tutmadan sürekli okuyoruz . Düşük tehlikesi olanlar için güzel bir dua . İnş yüzümüz güler . Selam ve Dua ile gülüm

canım benim ağzına, o güzel yüreğine saağlık :) Allah hepimizden razı olsun, evlatlarımızla sınamasın, dermansız dert vermesin.. çok sağol tavsiyelerin için, mutlaka yapacağım.. peki nasılsın kendini nasıl hissediyosun? doktor kontrolün olacak mı yakın zamanda? güzel ve hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim cümlemize..

cnm gönlünü ferah tutmaya çalış rabbimden hakkınıda hayırlısını iste
benimde başlarda düşük tehlikem vardı sürekli yatırdı benide doktorum
progestan hem fitil hem iğne oldum hala oluyorum bide ananas ye bol bol
hala da yatırıyor daha önce düşüğüm oldugu için çok çok hassas gidiyoruz

rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Ne demek canım âmin inş :)) valla aşırı mide bulantısı var . Arada bir de kasık ağrım . O kadar fazla değil ama çok şükür . Kontrole 2 Mayıs'ta gitcem . İnş bir sorun çıkmaz az kaldı . Bol bol dua ediyorum .. Rabbimin takdirine kaldı artık . İnş yüzümüz güler :)) senn bebiş de iyidir inş .:)

Allah razı olsun gülüm inş . Ay canım benim sende dikkat et. Allahım korusun bebişlerimizi inş. Bebişin için elini karnına koyup *ya mübdi * oku bol bol . İnş şifa olur . Ben sürekli okuyorum . Ayrıca dediklerini yapıcam canım . Eşimi ananas almaya gönderdim bile :)

Canım nasıl oldun merak ettim. Kontrole gittin mi bu arada? Benim de düsük tehlikem var yatiyorum 3haftadir. Moralini yüksek tut lütfen bu cok önemli hepimiz icin.

Gülüm şimdilik İyiyimm . Mide bulantım ve arada kasık ağrım oluyor . Ama fazla değil . 2 Mayıs ta gitcem kontrole az kaldı . İnş hayırlı haberler alırız. Birde canım benim düşük tehlikesi olan arkadaşlarıma hep söylüyorum . İnş dediğimi yap hayırlısıylla şifa bulsun bebişlerimiz . Elini karnına koyup * ya mübdi * oku bol bol . Hadiste 99 tane okuyun diyor ama . Biz eşimde sürekli okuyoruz . Gerisini Rabb'ime bıraktık . Dikkat et kendine iyi beslen. Yat uzan . . Bende haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…