dua istiyorum

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
iyi aksamlar kizlar ya benim sorum erkek kardesime bi turlu hayirli bi kismet bulamiyoruz boyu cok uzun olmuyor kismeti acilmiyor evlenemiyor yasi 29 isi var universite mezunu evi var arabasi var olmuyor kime gidersek yok diyorlar sizden kardesine dua edermisiniz allah rizasi icin yuva kurmak istiyor hayirlisi ile kapisi acilsun rabbim istedyen herkese hayirli bahtlar acsin tesekkurler

iyi aksamlar kizlar ya benim sorum erkek kardesime bi turlu hayirli bi kismet bulamiyoruz boyu cok uzun olmuyor kismeti acilmiyor evlenemiyor yasi 29 isi var universite mezunu evi var arabasi var olmuyor kime gidersek yok diyorlar sizden kardesine dua edermisiniz allah rizasi icin yuva kurmak istiyor hayirlisi ile kapisi acilsun rabbim istedyen herkese hayirli bahtlar acsin tesekkurler

Boyu uzun olsa bi dert kisa olsa bi dert..kendisi niye birini bulmuyor ki siz ariyorsunuz..metreyle dolasacak haliniz yok..29 yas da bi erkek icin ah vah edilecek bi yas degil zaten..

Bu arada boyu kac ki??

Insallah cok mutlu bir evlilik yapar kardesiniz. Boyu ne kadar uzun ki 2 metre filan mi kimsr istemiyor m

Vardir vakti saati illaki kader kismet bu ilsler hic ummadiginiz anda oluyor ki yasida gecmis ya da geciyor degil . Allah gonlune gore versin kardesinizin insaallah hayirli bi insanla karsilastirsin tez vakitte:-)

Yaşı 29 mus öyle dert edılecek bir yaş değil ki :) Bu işler birde gerçekten kader kısmet zamanı gelince çıkar karşısına :)

Kendi etsin dua

Belki istemiyordur evlenmek

Bir de 2,5 metre değilse kim boyu uzun diye bir erkeği reddeder ki

Hadi kız olsa anlarım erkekler kendilerinden uzun kız istemiyor deseniz de kızlar neden istemesin

Boy kaç? İstediğiniz gelin adayı özellikleri nedir ? Bazıları çekinir soramaz ben sorayım bari

Benim yeğenim 40 yaşında evlendi geçen yıl . Allah hayırlı bir evlilik yuva nasip etsin kardeşinize . Boyu ile ilgisi olduğunu sanmıyorum .Kader kısmet ...

Vakti zamanı geldiğinde kardeşin de yuvasını kurar. Yaşı daha genc bu kadar aceleye gerek yok. Ben 32 yaşımda evlendim. Abim 41 yaşında evlendi.nasip işi

Boyu neden sorun olsun.
Brlki sizin uzun boylu gelin takıntınız vardır.
Burası Türkiye gen havuzu az çok belli zaten.

şu konuları yazarken biraz daha açık olun ya, şurda dokuz doğuruyoruz sonra konu sahibi çekmiş gitmiş oluyor.. boyu kaç bu oğlanın ?

Back
X