dua istiyorum

minik sultan diye bir adam vardı 2 metre bilmem kaç cm o bile evlendi :KK51:
İbrahim Kutluay ında karısı Demet Şener malum :KK28:

Demet Şener de kısa değil ki kadının 180 civarı boyu var geliyordu eski çalıştığım yere. Boşanmış onlar sanırım gazetede okudum. Demet Akalın o kadar beddua etti. :KK17:

Ya konuyu açmışsınız hemen cevap yazılmış 5 dakikada 9 cevap yazılmış madem anında uçacaksınız neden konu açıyorsunuz. Madem sorun boyu neden konunun içinde yazmadınız. Çok sinir oluyorum. :KK12:

Acılan her konu muhakkak cevaplanıyordur diye düşünüyorum.
Yada bana hiç cvp verilmemiş konu denk gelmedi.
Her 2 side sinir bozucu

Açılan konuyla alakasız şuan söylediklerim ama benim açtığm konuya cevap gelmedi triplere girdim sonra biri cevap verdi :))))) aynen sınır bozucu ikisi de

Demet Şener de kısa değil ki kadının 180 civarı boyu var geliyordu eski çalıştığım yere. Boşanmış onlar sanırım gazetede okudum. Demet Akalın o kadar beddua etti. :KK17:

yok kısa demedim güzel dedim :KK69:
Boşanmış mı ,o kadın kafasını keser İbo yu boşamazdı noldu acep :eek:
404 Gibi yapışmıştı adama :KK14:

K kader1 kader hanim beni yanlis anlamayin ama erkek kardesiniz gecmiste cok capkinmiydi ne bileyim hareketleri cocuksumu hani bi aile ilk once damat adayinda efendilik olgunluk bekler boyu uzun bahanesi bana bek inandirici gelmedi. bazi erkekler yasi 29,30, 35 olsada erken erken tavirlar sergiler. beni yanlis anlayi sadece sorunuza cozum uretmek amaciyla soruyorum bide bu isler kismet

Aklıma izdivaç programları geliyor boyu boyuna bulur orda:))

Bu arada kaç sayfa okudum şu boyu öğrenemedim boyu kaçmış bilen yazsın yahu çatliicam:-)

Esra erola ciksin.
Simdi burdan ne yapabilirizki?
Yuva kursun konu sahibinin kardesi diycez, ama belkide yanlis seye dua edicez.
Kim bilir.
Bizim dualarimiz kotuye sebep vermesin.

Back
X