Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Demet Şener de kısa değil ki kadının 180 civarı boyu var geliyordu eski çalıştığım yere. Boşanmış onlar sanırım gazetede okudum. Demet Akalın o kadar beddua etti.
Ya konuyu açmışsınız hemen cevap yazılmış 5 dakikada 9 cevap yazılmış madem anında uçacaksınız neden konu açıyorsunuz. Madem sorun boyu neden konunun içinde yazmadınız. Çok sinir oluyorum.
Açılan konuyla alakasız şuan söylediklerim ama benim açtığm konuya cevap gelmedi triplere girdim sonra biri cevap verdi :))))) aynen sınır bozucu ikisi de
Demet Şener de kısa değil ki kadının 180 civarı boyu var geliyordu eski çalıştığım yere. Boşanmış onlar sanırım gazetede okudum. Demet Akalın o kadar beddua etti.
Kkader1
kader hanim beni yanlis anlamayin ama erkek kardesiniz gecmiste cok capkinmiydi ne bileyim hareketleri cocuksumu hani bi aile ilk once damat adayinda efendilik olgunluk bekler boyu uzun bahanesi bana bek inandirici gelmedi. bazi erkekler yasi 29,30, 35 olsada erken erken tavirlar sergiler. beni yanlis anlayi sadece sorunuza cozum uretmek amaciyla soruyorum bide bu isler kismet
Esra erola ciksin.
Simdi burdan ne yapabilirizki?
Yuva kursun konu sahibinin kardesi diycez, ama belkide yanlis seye dua edicez.
Kim bilir.
Bizim dualarimiz kotuye sebep vermesin.