DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

tamam canım hayırlı olsun ne zamana dek okuyacagız

Bence 1,2 gün içinde okuyalım :)

Benim için uygundur canım 5 Fetih Suresi bende.Allah kabul etsin.Okuyunca okundu yazarım.Sevgiler

Çok teşekkürler ;)

Allah kabul etsin dualarımızı umarım arkadaşın dilekleri kabul olur okudum ben

Allah razı olsun.

Sıradaki kişi, listeye göre musmutluu:

41 adet Fetih suresi okuyacağız, allah izin verirse.

Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.

Dua okuyacaklar ve sayıları:

AsiNaz: 6
minigmanig: 5
sey_ren: 5
sbry: 5
zbtzbt: 5
Rainbyte: 5
Sunayberk: 5
masal_gibi: 5 OKUNDU

Çok teşekkürler ;)

Allah razı olsun.

Niyetimiz: musmutluu'nun gönlündeki gibi hayırlı bir iş bulabilmesi ve borçlarını kolaylıkla ve hayırlı bir şekilde kapatabilmesi.

bende okudum canım.insallah musmutlu adlı arkadasım hayırlı işine kavusur ve borclarını insallah ödeyip bitirir amin amin amin:21::21::21:

Geç oldu kızlar hafta sı-onu denize gtmiştim,arkadaşımızın ne niyeti varsa Rabbim kabul etsin
Okunmuştur
Bu arada bazen görmeyebilirim yeni dualara başladıgınızda buraya yazamaz isem özelden bildirebilirmisiniz acaba
Sevgiler

AsiNaz: 6 OKUNDU[/QUOTE]
minigmanig: 5 OKUNDU[/QUOTE]
sey_ren: 5 OKUNDU[/QUOTE]
masal_gibi: 5 OKUNDU[/QUOTE]

Hepiniz sağolun kızlar. Ben de okudum, ayrıca yasin-i şerif de okudum, sizlere (de) dua ettim. Şimdi sbry, zbtzbt, Rainbyte ve Sunayberk'ten haber bekliyoruz.

Yer gök dua üzerinedir.Çünkü,

Resûlullah efendimiz, "Eğer süt emen çocuklar, beli bükük(dua eden) yaşlılar, otlayan hayvanlar olmasaydı, üzerinize azâb sel gibi gelirdi" buyururdu.

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyuruyor:
“Şüphesiz dua ibadetin ta kendisidir.”
İbni Mace: 3828
Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):
‘Sizden biri acele edip de: Dua ettim bana icabet olunmadı demediği müddetçe o kimseye icabet olunur’ buyurdu.”
Tirmizi: 3609, İbni Mace: 3853
“Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ çok hayâlıdır ve çok cömerttir. Kulu Ona ellerini kaldırdığı vakit onu bomboş olarak geri çevirmekten hayâ eder.”
Ebu Davud: 1488, İbni Mace: 3865
Siz dua etmeyi terk etmeyiniz. Hadiste görüldüğü gibi “duam kabul olmadı” demediğiniz sürece Allah (Azze ve Celle) kabul eder. Ama birde şu yönden düşünmek gerekir belki yaptığınız dua sizin için hayır değildir ve bunun için kabul olunmuyordur. Sizin şer bildiğinide hayır, hayır bildiğiniz herhangi bir şeyde de şer olabilir. Yada Allah (Azze ve Celle) sizin sabrınızı da ölçüyor olabilir.
Siz dua etmeye devam ediniz. İnşallah hakkınızda hayırlısıyla Allah duanızı kabul etsin.
Uyarı: İnsanlardan çoğu, çaresi yok ve şifasız zannedilen kötü bir hastalığa yakalansa, Allah’tan ümidini keser. Allah’ın halleri değiştirmeye kadir olduğuna inançsızlığı sebebiyle de duayı terk ederek Allah’a sığınmaz. Herhalde şeytan, bu durumdaki kimselerin kalbine dua etmeme ve duanın tedavi için faydası olmayacağı vesvesesini atmaktadır.

VESSELAM

ARKADAŞLAR DUA GÜNLÜĞÜNÜZE BENİDE ALABİLİRSİNİZ.Okunacak ne varsa bende alabilirim.
Canım ben oraya sınavlarım için dua etmeye gitmedim .Benim sürekli rahatsız olduğum bi konu vardı.Bunun için sürekli dua edip namaz kılıyordum.Aklımdan hiç çıkmıyordu çok huzursuzdum.Ben sırf belki Allah o zatın hatrına dualarımı kabul eder diye sınavlarım olmasına rağmen oraya gittim,ders çalışmak yerine.2 gün sonra final sınavım vardı.

Canım ben oraya sınavlarım için dua etmeye gitmedim .Benim sürekli rahatsız olduğum bi konu vardı.Bunun için sürekli dua edip namaz kılıyordum.Aklımdan hiç çıkmıyordu çok huzursuzdum.Ben sırf belki Allah o zatın hatrına dualarımı kabul eder diye sınavlarım olmasına rağmen oraya gittim,ders çalışmak yerine.2 gün sonra final sınavım vardı.

Pardon ben bu mesajı size yazmayacaktım.

AsiNaz: 6 OKUNDU
masal_gibi: 5 OKUNDU[/QUOTE]

Hepiniz sağolun kızlar. Ben de okudum, ayrıca yasin-i şerif de okudum, sizlere (de) dua ettim. Şimdi sbry, zbtzbt, Rainbyte ve Sunayberk'ten haber bekliyoruz.[/QUOTE]

ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CANIM ALLAH KABUL EYLESİN.BENİMDE SEVDİGİM VAR EVLENMEK İÇİN DUA EDİYORUM HAYIRLISI İLE GECE NAMAZA KALKICAZ SEVDİGİMİZLE HAYIRLI BİR SEKİLDE EVLENMEK İÇİN DUA EDELİM BİRBİRİMİZE COK ÖPTÜM ALLAH KABUL EYLESİN:21::21::21:

Son düzenleme:
Yer gök dua üzerinedir.Çünkü,

Resûlullah efendimiz, "Eğer süt emen çocuklar, beli bükük(dua eden) yaşlılar, otlayan hayvanlar olmasaydı, üzerinize azâb sel gibi gelirdi" buyururdu.

“Şüphesiz dua ibadetin ta kendisidir.”
İbni Mace: 3828
Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):
‘Sizden biri acele edip de: Dua ettim bana icabet olunmadı demediği müddetçe o kimseye icabet olunur’ buyurdu.”
Tirmizi: 3609, İbni Mace: 3853
“Rabbimiz Tebâreke ve Teâlâ çok hayâlıdır ve çok cömerttir. Kulu Ona ellerini kaldırdığı vakit onu bomboş olarak geri çevirmekten hayâ eder.”
Ebu Davud: 1488, İbni Mace: 3865
Siz dua etmeyi terk etmeyiniz. Hadiste görüldüğü gibi “duam kabul olmadı” demediğiniz sürece Allah (Azze ve Celle) kabul eder. Ama birde şu yönden düşünmek gerekir belki yaptığınız dua sizin için hayır değildir ve bunun için kabul olunmuyordur. Sizin şer bildiğinide hayır, hayır bildiğiniz herhangi bir şeyde de şer olabilir. Yada Allah (Azze ve Celle) sizin sabrınızı da ölçüyor olabilir.
Siz dua etmeye devam ediniz. İnşallah hakkınızda hayırlısıyla Allah duanızı kabul etsin.
Uyarı: İnsanlardan çoğu, çaresi yok ve şifasız zannedilen kötü bir hastalığa yakalansa, Allah’tan ümidini keser. Allah’ın halleri değiştirmeye kadir olduğuna inançsızlığı sebebiyle de duayı terk ederek Allah’a sığınmaz. Herhalde şeytan, bu durumdaki kimselerin kalbine dua etmeme ve duanın tedavi için faydası olmayacağı vesvesesini atmaktadır.

VESSELAM

ARKADAŞLAR DUA GÜNLÜĞÜNÜZE BENİDE ALABİLİRSİNİZ.Okunacak ne varsa bende alabilirim.[/Q
Canım ben oraya sınavım için dua etmeye gitmedim.Uzun süredir çok rahatsız olduğum bi konu vardı.Hiç aklımdan çıkmıyordu çok huzursuzdum.Bunun için sürekli dua ediyor namaz kılyordum.Ben bu yüzden 2 gün sonra final sınavım olduğu halde ders çalışmak yerine oraya kadar gidip namaz kıldım.Belki Allah ordaki zatın hatırına duamı kabul eder diye.

masal_gibi: 5 OKUNDU[/

Hepiniz sağolun kızlar. Ben de okudum, ayrıca yasin-i şerif de okudum, sizlere (de) dua ettim. Şimdi sbry, zbtzbt, Rainbyte ve Sunayberk'ten haber bekliyoruz.[/QUOTE]

Tamam canım okuyacağım

Çok teşekkürler ;)

Allah razı olsun.

Allah kabul etsin okundu 5

:16:Canım amacım seni yargılamak değil ama o an öyle şeyler yazmışsın ki yazdıklarına kayıtsız kalamadım.Her ne konuda rahatsız oluyorsan bunu güvenlik birimlerinin halledeceği bir şey ise onlara yada gerekli kişilere,hasta isen doktora,ruhsal veya manevi bir rahatsızlığın varsa yine gerekli kurumlara başvurabilir ve Allah'a bıkmadan usanmadan dua ederek yardım bekleyebilirsin.Ama dua etmekle birşey olmuyor boşuna dua etmeyin dersen inan bana bu kimseye fayda getirmez.Sen umudunu yitirmeden dua etmeye salih kalp ile Rabbimize yalvarmaya devam et.Unutma O kuluna taşıyamayacağından fazlasını yüklemez.Bir imtihandayız ve bunu sabrederek dua ederek namazla isteyerek kazanabiliriz.
Allaha dua ederken araya özellikle evliya,enbiya eren ve peygamberleri aracı ederek yalvarma.Senin rızanı gözeterek ve hakkımda hayırlı ise beni boş çevirme demen O na yetecektir.Çünkü o kullarının salih kalp ile ettiği duaları onlar için hayırlı ise geri çevirmekten haya edecek kadar merhametlidir.O herşeyi en iyi bilen gören ve işitendir.
Bak ne güzel yazmışsın ders çalışmak yerine dua etmeye gittim demişsin.Sen oraya gidene kadar derslerine çalışsa idin belkide olacaktı.Bunu insan yaşamadan bilemez.Burada kaderini değiştirmek senin elinde çünkü ders çalışman için sana vakit verilmiş eğer bunu yapsa idin kaza yaparak kaderini değiştirebilirdin.Allah kullarının kaderini saati saatine hatta salisesi salisesine yazmamış belli olaylar dışında insan yaşadığı müddetçe kaderini değiştirme seçenekleri sunularak kaderi yazılmaya devam eder.Sen yaşadıkça iyi kötü işler yaptıkça kaderin şekillenir.Yani bir nevi ALlahın gösterdiği iyi ve kötü yollara giderek kaderini sen yazıyorsun.
Sevgiler.:16:

minigmanig: 5 OKUNDU
sey_ren: 5 OKUNDU
sbry: 5 OKUNDU
Sunayberk: 5 OKUNDU

*****************************************************************************************

Merhaba kızlar, şu an zbtzbt'den ve Rainbyte'den haber bekliyoruz. Rainbyte okuyacağını söyledi, okudum dediğinde listeye yazacağım.

canım okuma hala bitmedimi sıradaki arkadaşın duasını okusaydık :44:

Ben sıradaki arkadaşa özel mesajla ulaşayım, liste hazırlığına başlayayım :))

minigmanig: 5 OKUNDU
sey_ren: 5 OKUNDU
sbry: 5 OKUNDU
Sunayberk: 5 OKUNDU

*****************************************************************************************

Merhaba kızlar, şu an zbtzbt'den ve Rainbyte'den haber bekliyoruz. Rainbyte okuyacağını söyledi, okudum dediğinde listeye yazacağım.

Ben sıradaki arkadaşa özel mesajla ulaşayım, liste hazırlığına başlayayım :))
benim duaya cok ihtiyacım var canım işlerim bozuldu :(sıradaki ben olmak isterim arkadasta kabul ederse :(

Son düzenleme:
Back
X