- 29 Nisan 2013
- 568
- 487
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok memnun oldum beyza dualarımda olacaksın, Allah için imkansız yoktur unutma, ama senin için o şahsın hayırlı mı hayırsız mı olduğunu bilmiyoruz ya hani, hayırlısı olsun diye dua etsem orda biraz daha yoğunlaşsam olur mu, seni incitir miyim, bu konuda ne düşünürsün. benimde isteğim sağlık sıhhat afiyet, analı babalı büyüyecek hayırlı sağlıklı iman sahibi evlat sahibi olmak.İstemez olur muyum hiiçç tabiki isterim o zamaan artık birbirimizi unutmuyoruz dualarda her gün mutlaka dua edelimm.. Benim olması imkansız gibi görünen bir gönül meselem var onun hayırla olmasını cok istiyorum senin var mı özel bi isteğin
Bir de benim adım Beyza sen sitede isim kullanıyor musun mutlu diye mi dua edeyim :)
Kizlar ben de Vadim. Bebek bekliyorum. Onun için burada dua etmek istiyorum. Ne kadar çok kişinin duasi olursa o kadar iyi. Kimin duasinin kabul olur Rabbim bilir
250 tane senin için okurum...bitince yazarım..Arkadaslar bu ay sorunsuz giderse hersey insallah asılama olacagım. Cocuk icin tefriciye baslamıstım 1600 tane eksigim var yardımcı olurmusunuz
Allah razı olsun isteyen herkezi insallahtatlım 250 tane okudum..Tez zamanda evladına kavuşursun İnşAllah....