Erkek İnfertilitesi Dua kardeşliği...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kuldur

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
30
0
16
Eskişehir
Bayanlar hafta sonu nişanlım varikosel teşhisi yüzünden sperm sayımına girecek,uzun zamandır birbirimizi tanıdığımız için olayı benimle paylaştı. testislerinde ağrı mevcut sol tarafta varikosel başlangıcı var demişler ve sanki birazda küçülme hissediyormuş bizde fazlasıyla korkuyoruz , sizlerden dua istiyorum, lütfen bizim için dua edin, normal çıkmaması durumunda ikimizde çok üzüleceğiz, ben dünyanın dualar sayesinde döndüğüne inanan biri olarak sizlerden dua istiyorum ve sizlere hep dua edeceğim, kendimizden daha çok başkaları için dua etmek daha anlamlı...

Biz önce başkaları için istemeyi bilirsek bence önce yüce yaratan bizim istediğimizi verecektir, hafta sonuna kadar dua hakkı benim olabilir mi arkadaşlar?Dua dua dua...

canım Rabbim yardımcınız olsun..dualarım sizinle..
Rabbim neylerse güzel eyler kalbini ferah tut emi..

Allahım yardımcınız olsun, iyiki erken farkedilmiş.
sonra gene ugraşmak durumunda kalırdınız.
İnşallah güzel geçecektir.

Bana anlatmayada bilirdi haberim olmazdı ama etik olmayacağını düşünüp, beni kabul edemezsen anlarım şimdiden tekrar düşünmek istersen diye anlattı eminim ama şundan da eminim aynı şeyler benim başıma gelmiş olsa o kesinlikle beni yarı yolda bırakmazdı, sonuç ne çıkarsa çıksın o benim eşim..

Dualarınız için teşekkür ederim, lütfen diğer okuyan arkadaşlarda dualarını eksik etmesinler..

Allah yardımcınız olsun ins iyi haberlerle donersiniz.. Bizde esimin azospermi olduğunu ogreneli 1.5 ay oldu..cok zor ..esimle bile kavga ediyoruz 1 hafta kus 2 gün barışık haldeyiz..zor gercekten cok zor...kendi halinemi eşinin halinemi oksa milletin laflarinami üzülesin :(
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal..gariptir durum bilmiyorum..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
İşte benim korktuğumda bu, biliyorum c.tesi günü olumsuz sonuç çıkarsa ikimizde yıkılacağız, sonrasında neler olacak hayal bile etmek istemeyeceğiz..Çok zor bir durummuş bu ya insan başına gelince anlıyormuş:(

İşte benim korktuğumda bu, biliyorum c.tesi günü olumsuz sonuç çıkarsa ikimizde yıkılacağız, sonrasında neler olacak hayal bile etmek istemeyeceğiz..Çok zor bir durummuş bu ya insan başına gelince anlıyormuş:(

cnm herşeyin hayırlısı belki birbirinize daha sıkı baglanacaksınız belli olmaz.. belkide birsürü sperm görrceksiniz..belki evlendikten sonra sperm çıkcak ..birsürü olasılık var..
bizde ögreneli yeni oldu.. nişanlıyken haberim olsaydı sallamasdım belki çünü ozaman hayatım eşim odaklıydı.. ama şimdi o soruyu sorsalar bana farklı olabilridi cevabım çünkü hayatım bebek odaklı oldu... belki yeni ögrendik diye zamanla alışırız..bakalım 1 ay sonra amlytımız var inş çıkar sperm bizdede..

2 gün öncesine kadar bu konu hakkında hiç birşey bilmeyen ben nerdeyse raporları yorumlayacak hale geldim.. ne kadar zormuş bu konuda çaresiz olmak... Umarım yarın çok güzel haberler alırız, yoksa yıkılacaz ikimizde ne dersek diyelim hep bir acaba olacak içimizde.. umarım bu yazanlar kadar okuyanlarda dua etmiştir bizim için.. dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

2 gün öncesine kadar bu konu hakkında hiç birşey bilmeyen ben nerdeyse raporları yorumlayacak hale geldim.. ne kadar zormuş bu konuda çaresiz olmak... Umarım yarın çok güzel haberler alırız, yoksa yıkılacaz ikimizde ne dersek diyelim hep bir acaba olacak içimizde.. umarım bu yazanlar kadar okuyanlarda dua etmiştir bizim için.. dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

canım öncelikle geçmiş olsun duruma seyirci kalmak istemedim canım benim eşimde minikgelinin eşi gibi azospermli yani spermi sıfır çocuk sahibi olmak için birsürü sınavdan geçtik tam 8 senedir evliğim. kimi gün umutlu kimi gün karamsarım ama hayat devam ediyor elbet .inşallah bizde önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz tabi eşimde sperm bulunursa yoksa yine sınavımız devam edebilir Rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi.şimdi gelelim asıl konuya bizim topikte bir arkadaşımız vardı aynı senin durumundaydı nişanlıyken eşinin azolu olduğunu ve çocuklarının olmayacağını öğrendi geldi ve bizim fikirlerimizi aldı ne yapayım diye çok kararsızdı çünkü birden bire hiç aklında olmayan hayatın acı gerçeyiğle burun buruna gelmişti neyse günler geçti ve evlenmeye karar verdiler.en sonunda büyük gün geldi evlendiler.aradan 1 ay zaman geçti arkadaşımız topiğe gelip evlendiğini ve eşiyle çok mutlu olduğunu yazdı bizde çok sevindik bize herşey çocuk değilmiş evlenince daha iyi anladım dedi ama bence asıl sınav o zaman başlamıştı çünkü el ayak çekilince hiç çocuk istemeyen kişiler bile çocuğunun olmayacağını öğrendiğinde çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyorlar.bu arkadaşımız arada bir topiğe uğrar ve sohbet ederdik taki birgün geldi ve adetinin geciktiğini fakat umutlanmak istemediğini söyledi çünkü bu imkansızdı çünkü ameliyat olupta eşlerinde sperm bulunmayan ve hatta tüpbebek yaptırıpta tutmayan binlerce kişi varken onun hamile kalması hemde bu durumdayken imkansızdı.evet Rabbim bu imkansızı gerçekleştirdi ve arkadaşımız hamile kaldı.Rabbim sabreden ve tevekkül edenlerin her zaman yanındadır

canım öncelikle geçmiş olsun duruma seyirci kalmak istemedim canım benim eşimde minikgelinin eşi gibi azospermli yani spermi sıfır çocuk sahibi olmak için birsürü sınavdan geçtik tam 8 senedir evliğim. kimi gün umutlu kimi gün karamsarım ama hayat devam ediyor elbet .inşallah bizde önümüzdeki aylarda tedaviye başlıycaz tabi eşimde sperm bulunursa yoksa yine sınavımız devam edebilir Rabbim korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi.şimdi gelelim asıl konuya bizim topikte bir arkadaşımız vardı aynı senin durumundaydı nişanlıyken eşinin azolu olduğunu ve çocuklarının olmayacağını öğrendi geldi ve bizim fikirlerimizi aldı ne yapayım diye çok kararsızdı çünkü birden bire hiç aklında olmayan hayatın acı gerçeyiğle burun buruna gelmişti neyse günler geçti ve evlenmeye karar verdiler.en sonunda büyük gün geldi evlendiler.aradan 1 ay zaman geçti arkadaşımız topiğe gelip evlendiğini ve eşiyle çok mutlu olduğunu yazdı bizde çok sevindik bize herşey çocuk değilmiş evlenince daha iyi anladım dedi ama bence asıl sınav o zaman başlamıştı çünkü el ayak çekilince hiç çocuk istemeyen kişiler bile çocuğunun olmayacağını öğrendiğinde çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyorlar.bu arkadaşımız arada bir topiğe uğrar ve sohbet ederdik taki birgün geldi ve adetinin geciktiğini fakat umutlanmak istemediğini söyledi çünkü bu imkansızdı çünkü ameliyat olupta eşlerinde sperm bulunmayan ve hatta tüpbebek yaptırıpta tutmayan binlerce kişi varken onun hamile kalması hemde bu durumdayken imkansızdı.evet Rabbim bu imkansızı gerçekleştirdi ve arkadaşımız hamile kaldı.Rabbim sabreden ve tevekkül edenlerin her zaman yanındadır

Tüylerim diken diken oldu ..Rabbim ne büyük bu mucizeler insanı ayakta tutuyor..

Umarım bizim içinde planlanan sınav budur ve el ele geçebiliriz...

Bugünde öğrenemedik sonucumuzu, yarına kaldı inş. yarın güzel bir gün olacak, bugünden daha güzel olacak allahın izniyle...

Back
X