Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Cuma ve cumartesi niyetlerini okudum. Allah kabul etsin benim için okuyan herkesten Allah razı olsun. mandalina01 için okuyacağım

Canlarım merhaba ,ben şuan hamileyim duamı değiştirmiştim sadece o kısmını ama eskisi yazılmış ... ". yavrumuz sağlıkla kucağimiza almayı ve hayırlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin Allah'ım,bu şekilde dua ederseniz çok sevinirim Rabb'im isteyen herkese nasip etsin aminnn

Canımm okudum Allah kabul etsin inşallah

Papatyamveben-Mavi niyetini değiştirmişti son halini yazmamışim. Okumayan arkadaşlar bu haline okursa iyi olur

Rabbim sen herşeye gücü yetensin özge kulunun günahlarını affet. yuvasından huzuru, afiyeti eksik etme, sağlık ,sıhhat ver.
Yavrumuzu Sağlıkla, hayırla kucağımıza almayı nasip et. en iyi şekilde yetiştirebilelim.
tüm ailesinin sağlıklı olmasını, kardesinin güzel bir okul kazanıp iş sahibi olmasını nasip et. aminn
tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma da en kısa zamanda hayırlı ,sağlıklı bebek haberlerı aldır, amin '''''''

1 - MssPARE

2 - -kuzeyildizi-

3 - Nevreste

4 - -loyalty

5 - Tiniminimavihanim

6 - K karamelli001

7 - iyilik_guzellik

8 - N Neselikalpler

9 - K Khvekokusu20

10 - RedGirl

11 - Teach_Mavi

12 - ezgiisel

13 - Jawlensky

14 - Aktif Lora

15 - HALLEYS

16 - Freddy

17 - ilimtalepedenanne

18 - aypare ackerman

19 - sepulik

20 - G gulectosba

21 - HejaR12

22 - penyez83

23 - K KurkmantoluS

24 - kunfeyekun__

25 - Papatyamveben-Mavi

26 - begonvil1985

27 - kavs-i kuzah

28 - Iron Butterfly

29 - madamseker

30 - nursevdi

31 - PiXiEE niyeti

32 - Sincereley93190221

33 - Cuel

34 - PiXiEE ikinci niyeti

35 - C A N O

36 - G Gunduzguzell1

37 - YagmurSendeanlarsn

38 - dreamy07

39 - C Cittaslow

40 - Hali

41 - N Nightgreen

42 – Gülçin

Okumuştum ben yazmayı unuttum sanırım Rabbim kabul etsin

Okudum niyetine tekrar bağışladım duayı Rabbim kabul etsin

Okudum, Allah kabul etsin. penyez83

25 ve 26 okudum
penyez83

Papatyamveben-Mavi okudum tekrar canım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle zamanında yavrunuzu kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin aminnnnnn

Papatyamveben-Mavi okudum tekrar canım hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle zamanında yavrunuzu kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin aminnnnnn
Allah razı olsun canım benim
AminnnnRabb'im tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…