Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Öncelikle kendim için ve arkadaşımın niyetine okudum güzel mevlam kabul buyursun inşallah

Her iki arkadaşın niyetlerine duayı okudum bağışladım RABBİM kabul etsin inşallah

PiXiEE

penyez83

kavs-i kuzah ve Iron Butterfly çiçeğimim niyetine okudum.ALLAH’ım tez vakitte kabul eylesin.Bu sene Rabbim annelik müjdesini tattırsın aminnnn

penyez83
PiXiEE

kavs-i kuzah ve Iron Butterfly niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

27/28 niyetine okudum Rabb'im kabul etsin inşallah aminnn...
penyez83

Yer gök dua üzerine niyetimi okuyup duama dua katan beni anan bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun birbirimizi tanimasakta dualarımız yoldaşlık ediyor hayatımıza bu bile bir kula kolay kolay nasip olmuyor nasip eden mevlama hamd olsun benim için okuyan duama amin diyen herkesten Allah razı olsun selam eder dualarda daima buluşmak isterim tekrar tekrar her birinize teşekkür ederim iyiki varsınız dua kardeşlerim

Okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

kavs-i kuzah Iron Butterfly niyetine okudum penyez83 PiXiEE

Kızlar listenin başında birçok kez yazmıştık okumalarimiz günlük olacak günlük okumayanlar listeden çıkarılacak diye. Lütfen duaları günlük okuyalım bu güne kadar listeden çıkarmadık diye günlük okumayan arkadaslarimiz çoğalmaya başladı. Bu hem listenin kuralı açısından hemde günü gününe okuyan arkadaslarimiz açısından hoş olmuyor ayrıca da niyetler bekliyor gününde bitmiyor.
Lütfen duaları gününde okuyalım o gün işiniz olur hastaliginiz olur vs. yardım isteyin destek oluruz.
Günlük okumayanlari listeden çıkarmak durumunda kalicaz bilgilerinize
1 - MssPARE

2 - -kuzeyildizi-

3 - Nevreste

4 - -loyalty

5 - Tiniminimavihanim

6 - K karamelli001

7 - iyilik_guzellik

8 - N Neselikalpler

9 - K Khvekokusu20

10 - RedGirl

11 - Teach_Mavi

12 - ezgiisel

13 - Jawlensky

14 - Aktif Lora

15 - HALLEYS

16 - Freddy

17 - ilimtalepedenanne

18 - aypare ackerman

19 - sepulik

20 - G gulectosba

21 - HejaR12

22 - penyez83

23 - K KurkmantoluS

24 - kunfeyekun__

25 - Papatyamveben-Mavi

26 - begonvil1985

27 - kavs-i kuzah

28 - Iron Butterfly

29 - madamseker

30 - nursevdi

31 - PiXiEE niyeti

32 - Sincereley93190221

33 - Cuel

34 - PiXiEE ikinci niyeti

35 - C A N O

36 - G Gunduzguzell1

37 - YagmurSendeanlarsn

38 - dreamy07

39 - C Cittaslow

40 - Hali

41 - N Nightgreen

42 – Gülçin

27 ve 28 okudum
penyez83 PiXiEE

Aminnn
Okudum
PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…