Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

S sadecedua niyetine okudum penyez83 PiXiEE

Canimmmm çok çok sevindim gözünüz aydın. Rabbim saglika hayırla kucaginiza almayı nasip etsin. Rahat huzurlu güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah. Tebrikler

S sadecedua için okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

-Cookie- niyetine okudum. Allah kabul etsin

PiXiEE penyez83

Canimmmm çok çok sevindim gözünüz aydın. Rabbim saglika hayırla kucaginiza almayı nasip etsin. Rahat huzurlu güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah. Tebrikler
Amin insallah sag olun cok tesekkur ederim Allah razı olsun:)

Tamam canım ben okurum

Yaaaa Halişşş Çook sevindimm çiçeğimmm inşAllah kat kat artarak devam etsin. İnşallah yakın zamanda ben de bu güzel haber veririm buradan anneler topiğine giderizzz

Yaaaa Halişşş Çook sevindimm çiçeğimmm inşAllah kat kat artarak devam etsin. İnşallah yakın zamanda ben de bu güzel haber veririm buradan anneler topiğine giderizzz
tinnoşumm Hali Teach_Mavi Sohrab anneler topigine gidin ammmaaa burdan da ayrılış vizesi yokkk kizlarrr birlikte büyüteceğiz bebişlerinizii

Canım benimmmmmm ,çok mutlu oldum Rabb'im sağlıkla.kucagina almayı nasip etsin inşallah aminnnn

Gözlerim doldu sevinçten
Haliiii hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallahh

Canımm pamuğummm gider miyiz hiiçç
Dualarla büyüteceğiz miniklerimizi ay gözlerim dolduu
Bende bir tuhaf oldum yaaa ablammm böyle güzel haberler alınca, niyetim oldu çok şükür yazılınca çok mutlu oluyorum.

Rabbim hepimizin hayırlısı ile dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşatsın aminnnn

tinnoşumm Hali Teach_Mavi Sohrab anneler topigine gidin ammmaaa burdan da ayrılış vizesi yokkk kizlarrr birlikte büyüteceğiz bebişlerinizii
Ayrılmayızzz burdan
Bu topiğin uğuruna ben inanıyorum tüp sürecinde ya da bebek isteği olan bir çok kişiden mutlu haberi aldık almaya devam da edeceğiz Allah’ın izniyle sıra tinimmm de Tiniminimavihanim

Gözlerim doldu sevinçten
Haliiii hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallahh
Ay canım yaaa ama test günüm pazartesı daha erkendı aslında:)
bılmıyorum devamı nolcak ınsallah drvamı hayırlıca olur cok tesekkır ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…