Allah razı olsun hepımıze ınsallah cok teşekkür ederım:) ay gozlerım doldu eskıler hep yazdı bı garıp oldum:)Canım benimmmmmm ,çok mutlu oldumRabb'im sağlıkla.kucagina almayı nasip etsin inşallah aminnnn
Bende 3 gün önce kan vermiştimAy canım yaaa ama test günüm pazartesı daha erkendı aslında:)
bılmıyorum devamı nolcak ınsallah drvamı hayırlıca olur cok tesekkır ederım
Daha güzel dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşarız pamuğummmm inşallahBende bir tuhaf oldum yaaa ablammmböyle güzel haberler alınca, niyetim oldu çok şükür yazılınca çok mutlu oluyorum.
Rabbim hepimizin hayırlısı ile dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşatsın aminnnn
Yaa meryoşumm aminn aminnn inşAllah Rabbim emeklerinizin karşılığını versin dualarımızı kabul etsin inşallah aminnAyrılmayızzz burdan
Bu topiğin uğuruna ben inanıyorum tüp sürecinde ya da bebek isteği olan bir çok kişiden mutlu haberi aldık almaya devam da edeceğiz Allah’ın izniylesıra tinimmm de Tiniminimavihanim
Insallah guzrl olsun hepımız ıcın her şeyBende 3 gün önce kan vermiştimkan tahlilinden sonra idrar testi yapmıştım evde,inanamayıp genelde insanlar tersini yapar
iyi düşünelim iyi olsun negatifi çağırma hiç,karnını okşa konuş sev minnoşu
Allah razı olsun hepımıze ınsallah cok teşekkür ederım:) ay gozlerım doldu eskıler hep yazdı bı garıp oldum:)
Listeden çıkan arkadaşımız sizler için okumuştu kızlar okumak isterseniz niyeti aşağıda
41 --Cookie- niyeti
Rabbim kolay bir doğum ve Saliha evlat nasip eylesin inşallah
1 -Tiniminimavihanim
2 - @Careszm
3 - Gülçin
4 -kunfeyekun__
5 -penyez83
6 -PiXiEE
7 - @Nevreste
8 - @zeyno genc
9 - @-kuzeyildizi-
10 - @Freddy
11 - @C A N O
12 -paeneperfectus
13 - @gulectosba
14 - @MssPARE
15 - @Iron Butterfly
16 - @HejaR12
Amin ınsallahCanım benimmm çok uğraştın, çok çabaladın duyunca çok mutlu oldum sağlıkla dünyaya gelsin inşallah hayırlı evlat olsun
Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin
Allah razı olsun teşekkür ederimRabbim hayırlısı ile tamamına erdirsinSizin adınıza çok mutlu oldum
1.590 okudu bizlere, bizde 1.590 olarak okuyoruz
Canımsınnnn elhannn nasıl güzel haberler alıyoruz bu akşam. çok mutlu oldum gözünüz aydın
Valla ben de ağlıyorum mutluluktanCanımsınnnn elhannn nasıl güzel haberler alıyoruz bu akşam. çok mutlu oldum gözünüz aydınbu akşam ağlama gecesi oldu ama sevinç gözyaşları bunlar şükür gözyaşları
tinnoşummHali Teach_Mavi Sohrab anneler topigine gidin ammmaaa burdan da ayrılış vizesi yokkk kizlarrr birlikte büyüteceğiz bebişlerinizii
Kesınlıkle bu zamana dualarla geldım cok sukur bakalım hayırlısı olsun cok tesekkur ederımHali çok çok tebrik ederim, kendı heyecanımı gördüm sen de, benım de transferım oncesı sıramı one aldık, cok sukur 18 haftaya geldık bıle, rabbım tamamına erdirdirsin inşallahh
Duaların gücüne inanıyorum ben
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim evladinla hiç ayırmasın seni. Senden de sizlerden de razı olsun canım. Hep birlikte dua ediyoruz katılan herkesten Allah razı olsun
Kızlar beni çok duygulandirdiniz mutluluktan ağlıyorum şu anda çok şükür çok şükür . Yer gök dua ile kurulu Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin en hayırlısı ileKesınlıkle bu zamana dualarla geldım cok sukur bakalım hayırlısı olsun cok tesekkur ederım
He aglayalım hep beraber ben de basladım vallahı aman ne garıp dunyaKızlar beni çok duygulandirdiniz mutluluktan ağlıyorum şu anda çok şükür çok şükür . Yer gök dua ile kurulu Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin en hayırlısı ile
Allah razı olsun canım.Gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim evladinla hiç ayırmasın seni. Senden de sizlerden de razı olsun canım. Hep birlikte dua ediyoruz katılan herkesten Allah razı olsun
Hayırlı olsun mavicim. Çok sevindim güzel haberinize. Saglikla ve kolaylıkla gelsin bebeğin.He aglayalım hep beraber ben de basladım vallahı aman ne garıp dunya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?