Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Ay canım yaaa ama test günüm pazartesı daha erkendı aslında:)
bılmıyorum devamı nolcak ınsallah drvamı hayırlıca olur cok tesekkır ederım
Bende 3 gün önce kan vermiştim kan tahlilinden sonra idrar testi yapmıştım evde,inanamayıp genelde insanlar tersini yapar
iyi düşünelim iyi olsun negatifi çağırma hiç,karnını okşa konuş sev minnoşu

Daha güzel dualarımızın kabul olduğu sevincini yaşarız pamuğummmm inşallah
Yaa meryoşumm aminn aminnn inşAllah Rabbim emeklerinizin karşılığını versin dualarımızı kabul etsin inşallah aminn

Insallah guzrl olsun hepımız ıcın her şey

Allah razı olsun hepımıze ınsallah cok teşekkür ederım:) ay gozlerım doldu eskıler hep yazdı bı garıp oldum:)
Canım benimmm çok uğraştın, çok çabaladın duyunca çok mutlu oldum sağlıkla dünyaya gelsin inşallah hayırlı evlat olsun

-Cookie- niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallah.

PiXiEE penyez83

Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsinSizin adınıza çok mutlu oldum

Canımsınnnn elhannn nasıl güzel haberler alıyoruz bu akşam. çok mutlu oldum gözünüz aydın bu akşam ağlama gecesi oldu ama sevinç gözyaşları bunlar şükür gözyaşları

Canımsınnnn elhannn nasıl güzel haberler alıyoruz bu akşam. çok mutlu oldum gözünüz aydın bu akşam ağlama gecesi oldu ama sevinç gözyaşları bunlar şükür gözyaşları
Valla ben de ağlıyorum mutluluktan Çok teşekkür ederim gözlerimiz hep aydınlık olsun canım. Cok seviyorum güzel yureklerinizi. Şükrümüz daim olsun inşallah.

tinnoşumm Hali Teach_Mavi Sohrab anneler topigine gidin ammmaaa burdan da ayrılış vizesi yokkk kizlarrr birlikte büyüteceğiz bebişlerinizii
Hali çok çok tebrik ederim, kendı heyecanımı gördüm sen de, benım de transferım oncesı sıramı one aldık, cok sukur 18 haftaya geldık bıle, rabbım tamamına erdirdirsin inşallahh
Duaların gücüne inanıyorum ben

Kesınlıkle bu zamana dualarla geldım cok sukur bakalım hayırlısı olsun cok tesekkur ederım

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim evladinla hiç ayırmasın seni. Senden de sizlerden de razı olsun canım. Hep birlikte dua ediyoruz katılan herkesten Allah razı olsun

Kesınlıkle bu zamana dualarla geldım cok sukur bakalım hayırlısı olsun cok tesekkur ederım
Kızlar beni çok duygulandirdiniz mutluluktan ağlıyorum şu anda çok şükür çok şükür . Yer gök dua ile kurulu Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin en hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…