Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

O ozlemem ve A Asya89 niyetleri için okudum
Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE
penyez83

İki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Kendim ve A Asya89 arkadaşımız için okudum. Rabbim kabul etsin inşallah

penyez83 PiXiEE

Duamın bugüne gelmesi öyle büyük tevafuk oldu ki. İllaki Rabbimin bunda da bir hikmeti vardır. Bebeğimin kalbi durmasaydı geçen sene bugün kucağıma alacaktım ve bugün tam 1 yaşında olacaktı o kadar ağladım ki bugün. Ama Rabbim büyük burdaki dua kardeşlerimin bana bugün dua etmesi büyük tevafuk. Evde yalnız başıma ağlarken bu kadar insanın benim için dua etmesi çok kıymetli. Rabbim hepinizden ebeden razı olsun inşallah. Gönlünüzdeki tüm hayırlı muratları nasip etsin.

Ahh canım benim. Rabbim her bir damla göz yaşının mukafatini mutlugunu huzurunu binlerce katı ile versin sana. Kalbinden huzuru hiç eksik etmesin . Meleginizle cennette seni ve eşini kavuştursun peygamber efendimiz (s.a.v) dizi dibinde olmayı nasip etsin

Kalbini sevdiğim güzel dua kardeşim özlemimm Bu grupta pek çok kez bunu yaşıyoruz biliyormusun. ihtiyaç duyduğumuzda sanki arkadaşlar yanımıza gelmiş gibi hissediyoruz. Ne güzel tevafuk olmuş RABBİM acılarını dindirsin tez vakitte kucağın dolsun, sağlıklı sıhhatli, salih ve saliha evlatlarınız olsun aminnnnn

madamseker ve sepulik icin okudum Allah kabul etsin

PiXiEE

penyez83

Rabbim razı olsun güzel dualarınız öyle iyi geldi ki, bu güzel dua grubundaki emekleriniz hürmetine Rabbim ne muradınız varsa versin. Rabbim sizi de iki cihanda mutlu etsin. Gizli ve açık kalbinizdeki tüm muratlarınızı nasip etsin

23.-24. sıradaki arkadaşıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

23 ve 24 okudum
PiXiEE penyez83

O ozlemem ve A Asya89 için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…