Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum
PiXiEE penyez83

"Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn."

Bir kişinin niyetine 50 tane okunacak

Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız

Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1 - RedGirl

2 - Gülçin

3 - zeyno genc

4 - HALLEYS

5 - G gulectosba

6 - Freddy

7 - The

8 - afil

9 - iyilik_guzellik

10 - ezgiisel

11 - kavs-i kuzah

12 - HejaR12

13 - kunfeyekun__

14 - dreamy07

15 - B blueandblue

16 - G Gunduzguzell1

17 - Hali

18 - Tiniminimavihanim

19 - Cuel

20 - E Ebeebe

21 - madamseker

22 - sepulik

23 - O ozlemem

24 - A Asya89

25 - Aktif Lora

26 - Fernando Jose

27 - Nevreste

28 - begonvil1985

29 - -kuzeyildizi-

30 - nursevdi

31 - -Hayal

32 - YagmurSendeanlarsn

33 - Breave Heart

34 - penyez83

35 - PiXiEE

36 - Elhan

37 - R rana20

38 - Butimar-

39 - C Cittaslow

40 - MssPARE

41 - Jawlensky

42 - A ayesay

43 - agustos72

44- Bonus

45 - YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti

46 - iyilik_guzellik ikinci niyeti

25 - Aktif Lora – 21 Ekim Cumartesi

Rabbim tüm hastalıklarıma şafi ismin hurmetine şifa istiyorum. Çıkacak sonuçlarım temiz olsun. Imtihanlarimizi kolay eyle amin

26 - Fernando Jose niyeti -21 Ekim Cumartesi

Allah'ım anneme, kardeşlerime, eşime, bana sağlık sıhhat, afiyet, helâl bol kazançlar, helâl bol rızıklar, huzur, ferahlık nasip eyle. Günahlarımızı, hatalarımızı affeyle. Dertlerimize devâlar, hastalıklarımıza şifâlar, borçlarımıza edâlar nasip eyle. Verdiğin tüm nimetlere şükürler olsun, elhamdülillah.

Yarabbim sen verdin, sen muhafaza eyle. Yavrumuzun sağlıkla, hayırlısıyla, tam gelişimiyle büyümesini, hayırlısıyla, sağlıkla, tam gelişiminde, tam vaktinde, kolaylıkla kucağımıza alabilmeyi nasip eyle. Eşime hayırlı, istikrarlı, helal bol kazançlı bir iş nasip eyle. Kardeşim Deniz'in hayırlısıyla polis memuru olabilmesini, kardeşim Fatmanur'un da gönlünden geçenleri hayırlısıyla, kolaylıkla, en kısa nasip eyle. Benim de en kısa atanıp hayırlısıyla devlet memuru bir öğretmen olabilmemi nasip eyle Yarabbim. Dualarımıza vesile olan, iştirak eden herkesin gönlünden geçenleri kabul eyle.

Canım çok hastayım inan bu günü cumartesi sandım ben de diyorum iki gün bildirim yapmamisim ve bildirim de gelmedi bana diyorum. Çok pardon. Cumayı okudum en son
Daha dikkatli olursan iyi olur canım kimsenin içinde şüphe kalsın istemiyorum niyetlerin yanlarında hangi günün niyetleri olduğunda yazıyor hergün düzenli olarak

Aktif Lora ve Fernando Jose niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

O ozlemem ve A Asya89 Niyetine okudum Allah kabul etsin

Aktif Lora inşallah sonuçlar iyi gelir ve hersey yolunda gider gecmis olsun canım

Fernando Jose canım sağlıklı hamilleik sonucu bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah ⚘

PiXiEE

penyez83

Arkadaşlarımın niyetlerini okudum bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…