Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

R rana20 ve Butimar- icin okudum Allah kabul etsin

PiXiEE penyez83

Okudum canım dün uyuyakalmışım yazamadım Allah kabul etsin inşallah

R rana20 ve B butimar için okudum Rabbim dualarımızı kabul eylesin kabul olduğu sevincini yaşatsın aminnnn penyez83 PiXiEE

37.-38. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

R rana20 Butimar- Arkadaşlarimin niyetlerine okudum allah kabul etsin amin
PiXiEE
penyez83

37 ve 38 okudum
PiXiEE penyez83

PiXiEE ve Elhan niyetlerinize E Ebeebe yerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Ben eksiklerin hepsine okundu ama bildirim veremiyorum. Hastanedeyiz.Kendim okuyamasam annem okuyor.Meraklanmayin.Okundu sayın lütfen bugün dahil
Canım sürekli bildirim uapamazsan bizde sürekli okudu yazamayiz malesef. Topigin belirli kuralları var. Hastanedesin evet anlayabiliyorum ama 3 gün 4 gün vs bildirim gelmez ise okudu sayamayiz. Bu dua grububda herşeyin herkesin tamamen içine sönmesi ben ve penyez83 için çok önemli.
Diğer bir önemli konu okurken niyetleri okuyor musun yoksa sadece isimlere mi okuyorsun ? Niyetlere okunması gerekiyor hergün düzenli olarak niyet paylaşıyorum eğer yazamasamda okudu sayın diyorsan günlük girip niyetleri okunuyorsun anlamını cikariyorum ben?

E Ebeebe canım listenin başında okumalar düzenli olarak bildirim yapılacak diye bir çok defa söylemiştik ancak gecikme yaşıyorsun seni okuman gereken duaları penyez83 arkadaşımız tamamlamak durumunda kaldı . Listenin sonlarına geldiğimiz için listeden çıkarma yapamıyoruz ancak olması gereken düzende gitmiyorsun malesef.

Kendime ve 38.sıradaki arkadaşıma okudum Rabbim kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Kendim ve arkadaşımın niyeti için okudum bizim için dua eden günahsız ağızlar hürmetine Rabbim kabul eylesin inşallah teşekkür ederim herkese hayırlı cumalar

penyez83 PiXiEE

Ya valla kusura bakmayın hakkınızı helal edin hepsini okudum bugünün niyetinedir okudum rabbim kabul etsin bildirim geç yapmışım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…