Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Yazdigim yazıdaki yazım hatalarina bakar misiniz çok çalışmaktan gözler bozuldu kızımda telefonu cekistirirken anca bu kadar yazabilmişim kusura bakmayın

Okudum
penyez83 PiXiEE

Okudum ⚘

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

"Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn."

Bir kişinin niyetine 50 tane okunacak

Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız

Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1 - RedGirl

2 - Gülçin

3 - zeyno genc

4 - HALLEYS

5 - G gulectosba

6 - Freddy

7 - The

8 - afil

9 - iyilik_guzellik

10 - ezgiisel

11 - kavs-i kuzah

12 - HejaR12

13 - kunfeyekun__

14 - dreamy07

15 - B blueandblue

16 - G Gunduzguzell1

17 - Hali

18 - Tiniminimavihanim

19 - Cuel

20 - E Ebeebe

21 - madamseker

22 - sepulik

23 - O ozlemem

24 - A Asya89

25 - Aktif Lora

26 - Fernando Jose

27 - Nevreste

28 - begonvil1985

29 - -kuzeyildizi-

30 - nursevdi

31 - -Hayal

32 - YagmurSendeanlarsn

33 - Breave Heart

34 - penyez83

35 - PiXiEE

36 - Elhan

37 - R rana20

38 - Butimar-

39 - C Cittaslow

40 - MssPARE

41 - Jawlensky

42 - A ayesay

43 - agustos72

44- Bonus

45 - YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti

46 - iyilik_guzellik ikinci niyeti

39- C Cittaslow niyeti – 28 Ekim Cumartesi

Bismillahirrahmanirrahim

Allahim, sana açılan ellerin hürmetine içimizde biriken bütün dileklerimizi kabul eyle

Bizleri bu dünyadaki dert ve belalardan uzak eyle ve ahiret hayatımızda da cennetine layık olan kullarından olabilmeyi nasip eyle .Allah’ım,hiç bir kulunu karanlıklarda bırakma,dert verip derman aratma, dertlerimize derman ol,hastaliklarimiza şifa ver,bizlere gizli ve açıktan düşmanlık edenleri yanımızdan uzaklaştır, Ya Rabbi., günahlarımızı affeyle.bizleri cehennem ateşinde yakma

Cennet 'ül Bakide de bizleri peygamber efendimize ( sav) komşu eyle ya Rabbel Alemin, Aminn amin amin...

40 - MssPARE niyeti – 28 Ekim Cumartesi

Ya Fettah cc dilediği her kapıyı açan yaratıcı olan Allahım Eyup peygambere verdiğin şifadan ve 99 esmanin mucizeleri aşkına peygamber efendimiz yüzü suyu nuru hürmetine ve Cebrail Aleyisselamin ilk ayeti indirdiği o an hürmetine kardeşime şifalar ver içinde bulunduğu hastalıktan kurtulsun Allahım..

"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame." RABBİM sen Ol dersin ve Olur...ağır imtihanlar verme...ailemi ve beni her türlü şerden hastalıktan koru kolla gönüllerinde ne varsa onu ver...dua arkadaşlarımın dualarını kabul et..Ya Erhamerrahimiyn ...Allahümme sallı alâ seyyidina ve alâ al-i seyyidina Muhammed...Amin

C Cittaslow ve MssPARE niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

C Cittaslow ve MssPARE niyetleri için okudum
Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Kendi niyetime ve C Cittaslow arkadaşımın niyetine okudum bağışladım Rabbimkabul etsin inşallah

PiXiEE

penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…