Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Cok şükür Rabbime

Ne güzel dua sevincleri yaşıyorsun Rabbim hep mutlu ol ve niyet edip okuduğumuz benim gurubunda ve burda olan arkadaşlarımın da dualarini yaradanim kabul etsin benimde kabul olsun
Dua sevinçleri yaşıyalım ve burda paylaşalım inşallah

Amiiinn inşallah bebek isteyenlere Meryem suresi okuduk sonradan haberlerini aldık çok mutlu olmuştum

Çok mutlu oldum bonusumm ne güzel haber
"duam kabul oldu sevincini " yaşatan ALLAH a hamd olsun

Yine gel yine dualarda buluşalım

Rabbim kabul ve makbul eylesin inşallah okudum iki kardesimede

Arkadaşlar cümleten herkesin DUA sını sağlıkla afiyetle RABBİM Kabul etsin ben de kendim için Ve benim gibi arkadaşlarım için DUA istiyorum sizlerden gebelik mevcut ve tedaviyle oldu bu hafta kanamam oldu yatış istihrahat haplarla ALLAH güç versin DUA ya sığınıyorum Hamdolsun diorum sizlerden kanamam tamamen bitsin ve bebeğim sağlıkla ilerlemesi için Hayır DUA larınızı beklerim ALLAH RAZI OLSUN yada yapmam gereken birşey varsa bilmek isterim ve kimin ne derdi varsa ALLAH tan derman güç kuvvet dilerim herkesin iyi günler görmesini İyi DUA ların kabul olmasını dilerim Çok Aminnn

RABBİM ettiğimiz duaları kabul etsin

vaktinde sağlıcakla kucağınıza almanız nasip olsun aminnnnn

Ne güzel bir haber canım . Böyle haberler aldıkça çok çok mutlu oluyoruz Allah hepimizin dualarının oldu mujdesini yaşatsin bizlere

Rabbim sağlıkla tam vaktinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kanamanız tamamen bitsin ve gebeliğiniz sağlıklı ilerlesin. Sağlıklı tam vaktinde sapasağlam alın evladınızı kucağınıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün dualarınızı kabul etsin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler bol bol dua edin

Aminnn Çok Aminnn arkadaşımm DUA ediyorum tesbih çekiyorum ALLAH kabul ederse İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsin isteyen herkese sağlıkla evlatlar Nasip etsin ALLAH Razı Olsun arkadaşımm seninde Afiyetle DUA ların kabul olsun Aminnn

Allah razı olsun arkadaşım. Biz de evlat yolu Gözlüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla

Allah razı olsun arkadaşım. Biz de evlat yolu Gözlüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla
Amiinnn arkadaşımm Çok Aminnn ALLAH isteyen cemii cümleesine sizede isteyen herkesede sağlıkla evlatlar Nasip etsin kucanıza aldığınız sağlıkla büyüttüüğünüz günler yakındır İNŞALLAH ALLAH ın izniyle ALLAH çok büyük RABBİM DUA ları Kabul edip Nasip etsin Çok Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…