Cok şükür RabbimeHayırlı akşamlar
Son 2 seferki gruplara ben de katılmıştım. Bu seferkine yoğunluğumdan dolayı katılamadım taşınma işimiz vardı.
Tabi bu sırada da biraz aksadı okumalarım. Burdaki niyetim duam kabul oldu çok duygulandım sizinle paylaşmak istedim
PiXiEE başta sana teşekkür ederim etiketin vesile oldu. Sonra da MssPARE penyez83 @Tiniminimavihanim sizlere çok teşekkür ederim dua gruplarındaki etiketleriniz için
Amiiinn inşallahCok şükür Rabbime
Ne güzel dua sevincleri yaşıyorsunRabbim hep mutlu ol ve niyet edip okuduğumuz benim gurubunda ve burda olan arkadaşlarımın da dualarini yaradanim kabul etsin benimde kabul olsun
Dua sevinçleri yaşıyalım ve burda paylaşalım inşallah
Çok mutlu oldum bonusumm ne güzel haberHayırlı akşamlar
Son 2 seferki gruplara ben de katılmıştım. Bu seferkine yoğunluğumdan dolayı katılamadım taşınma işimiz vardı.
Tabi bu sırada da biraz aksadı okumalarım. Burdaki niyetim duam kabul oldu çok duygulandım sizinle paylaşmak istedim
PiXiEE başta sana teşekkür ederim etiketin vesile oldu. Sonra da MssPARE penyez83 @Tiniminimavihanim sizlere çok teşekkür ederim dua gruplarındaki etiketleriniz için
Rabbim kabul ve makbul eylesin inşallah okudum iki kardesimede
"Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavi Ya Kadir"
Bir kişinin niyetine 70 tane okunacak
Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız
Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1 - @HALLEYS
2 - @blueandblue
3 - @Nevreste
4 - Gülçin
5 -penyez83
6 -PiXiEE
7 - @zeyno genc
8 - @marmeladova niyeti
9 - @Hali
10 --kuzeyildizi-
11 -Elhan
12 - @RedGirl
13 -Freddy
14 -Jawlensky
15 - @nursevdi
16 - @The
17 - @iyilik_guzellik
18 - @begonvil1985
19 - @YagmurSendeanlarsn
20 - @ezgiisel
21 -MssPARE
22 - @Butimar-
23 - @Gunduzguzell1
24 - @Asya89
25 -HejaR12
26 - @agustos72
27 - G gulectosba
28 - @kunfeyekun__
29 - O ozlemem
30 - @Breave Heart
31 - @fbyht
32 - @beyazmelek7777
33 - @Peeves
34 - B birsalihakul
35 - @kavs-i kuzah
36 -sepulik
37 - @afil
38 - @MoonfacedMom
39 - @MoonfacedMom arkadaşı
40 - @sadecedua
41 - @fatoxd
42 - @Cittaslow
43 - @Teach_Mavi
44 -Ecmel-vera
45 - N Neselikalpler
46 - @Aktif Lora
47 --Hayal
48 - @Rprnn
49 - @paeneperfectus
50 - @Ada-Anne
51 - @dreamy07
52 - @iyilik_guzellik ikinci niyeti
13 -Freddy niyeti -12 Kasım Pazar
Allah'ım aileme uzun, sağlıklı, huzurlu ömürler ver. Geleceğim için aldığım kararları kolaylıkla gerçekleştir, muzaffer eyle ve hayalini kurduğum başarıya ulaştır. Yolumdaki engelleri kaldır. Abime kolaylık ver. Filistin'e sulh getir, İsrail'in zulmünü durdur; onları amaçlarına ulaştırma. Duama Hz. Muhammed (S.A.V)'i şefaatçi kıl, şefaatini kabul eyle. Dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle. Amin.
14 -Jawlensky niyeti -12 Kasım Pazar
İsmim Merve
Ya erhanerrahimin, ya Kuddüs isminin hürmetine; Yolumu bahtımı açık kıl. istediğim şehre öğretmen olarak atanayim. Büyük kızımin dili gelişsin sosyal açıdan yaşıtları gibi olsun. Arkadaşları ile uyum içinde olsun arkadaslari onu çok sevsin. Aileme sağlık huzur mutluluk ver. Dua kardeşlerimin de dualarını kabul et. Amin.
RABBİM ettiğimiz duaları kabul etsinArkadaşlar cümleten herkesin DUA sını sağlıkla afiyetle RABBİM Kabul etsinben de kendim için Ve benim gibi arkadaşlarım için DUA istiyorum sizlerden gebelik mevcut ve tedaviyle oldu bu hafta kanamam oldu yatış istihrahat haplarla ALLAH güç versin DUA ya sığınıyorum Hamdolsun diorum sizlerden kanamam tamamen bitsin ve bebeğim sağlıkla ilerlemesi için Hayır DUA larınızı beklerim ALLAH RAZI OLSUN yada yapmam gereken birşey varsa bilmek isterim ve kimin ne derdi varsa ALLAH tan derman güç kuvvet dilerim herkesin iyi günler görmesini İyi DUA ların kabul olmasını dilerim Çok Aminnn
Aminnn arkadaşımm cümleten isteyen herkesin Nasip etsin Yüce ALLAHRABBİM ettiğimiz duaları kabul etsin
vaktinde sağlıcakla kucağınıza almanız nasip olsun aminnnnn
Ne güzel bir haber canım . Böyle haberler aldıkça çok çok mutlu oluyoruz Allah hepimizin dualarının oldu mujdesini yaşatsin bizlereHayırlı akşamlar
Rabbim sağlıkla tam vaktinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kanamanız tamamen bitsin ve gebeliğiniz sağlıklı ilerlesin. Sağlıklı tam vaktinde sapasağlam alın evladınızı kucağınıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün dualarınızı kabul etsin inşallahArkadaşlar cümleten herkesin DUA sını sağlıkla afiyetle RABBİM Kabul etsinben de kendim için Ve benim gibi arkadaşlarım için DUA istiyorum sizlerden gebelik mevcut ve tedaviyle oldu bu hafta kanamam oldu yatış istihrahat haplarla ALLAH güç versin DUA ya sığınıyorum Hamdolsun diorum sizlerden kanamam tamamen bitsin ve bebeğim sağlıkla ilerlemesi için Hayır DUA larınızı beklerim ALLAH RAZI OLSUN yada yapmam gereken birşey varsa bilmek isterim ve kimin ne derdi varsa ALLAH tan derman güç kuvvet dilerim herkesin iyi günler görmesini İyi DUA ların kabul olmasını dilerim Çok Aminnn
Aminnn Çok Aminnn arkadaşımm DUA ediyorum tesbih çekiyorum ALLAH kabul ederse İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsin isteyen herkese sağlıkla evlatlar Nasip etsin ALLAH Razı Olsun arkadaşımm seninde Afiyetle DUA ların kabul olsun AminnnRabbim sağlıkla tam vaktinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kanamanız tamamen bitsin ve gebeliğiniz sağlıklı ilerlesin. Sağlıklı tam vaktinde sapasağlam alın evladınızı kucağınıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün dualarınızı kabul etsin inşallahhamilelerin duası kabul olur derler bol bol dua edin
Allah razı olsun arkadaşım. Biz de evlat yolu Gözlüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklaAminnn Çok Aminnn arkadaşımm DUA ediyorum tesbih çekiyorum ALLAH kabul ederse İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsin isteyen herkese sağlıkla evlatlar Nasip etsin ALLAH Razı Olsun arkadaşımm seninde Afiyetle DUA ların kabul olsun Aminnn
Amiinnn arkadaşımm Çok Aminnn ALLAH isteyen cemii cümleesine sizede isteyen herkesede sağlıkla evlatlar Nasip etsin kucanıza aldığınız sağlıkla büyüttüüğünüz günler yakındır İNŞALLAH ALLAH ın izniyle ALLAH çok büyük RABBİM DUA ları Kabul edip Nasip etsin Çok AminnnAllah razı olsun arkadaşım. Biz de evlat yolu Gözlüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?