- 9 Mayıs 2022
- 3.913
- 3.522
- 83
Aleyküm selam The Allah yardımcın olsun saglıkla kucağına al inşallahSelamın aleyküm arkadaşlar. Ben şu an 5 aylık hamileyim, bugün yoğun bir kanama geçirdim ve doktor riskli olduğunu söyledi. Benim için dua eder misinizinşallah rabbim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağıma alabilmeyi nasip etsin yavrumu.
"Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavi Ya Kadir"
Bir kişinin niyetine 70 tane okunacak
Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız
Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1 -HALLEYS
2 - B blueandblue
3 -Nevreste
4 - Gülçin
5 -penyez83
6 -PiXiEE
7 -zeyno genc
8 -Fernando Jose niyeti
9 -Hali
10 --kuzeyildizi-
11 -Elhan
12 -RedGirl
13 -Freddy
14 -Jawlensky
15 -nursevdi
16 -The
17 -iyilik_guzellik
18 -begonvil1985
19 -YagmurSendeanlarsn
20 -ezgiisel
21 -MssPARE
22 -Butimar-
23 - G Gunduzguzell1
24 - A Asya89
25 -HejaR12
26 -agustos72
27 - G gulectosba
28 -kunfeyekun__
29 - O ozlemem
30 -Breave Heart
31 - F fbyht
32 - @beyazmelek7777
33 -Peeves
34 - B birsalihakul
35 -kavs-i kuzah
36 -sepulik
37 -afil
38 -MoonfacedMom
39 -MoonfacedMom arkadaşı
40 - S sadecedua
41 -simliask
42 - C Cittaslow
43 -Teach_Mavi
44 -Ecmel-vera
45 - N Neselikalpler
46 -Aktif Lora
47 --Hayal
48 -Rprnn
49 -paeneperfectus
50 - A Ada-Anne
51 -dreamy07
52 -iyilik_guzellik ikinci niyeti
33 -Peeves niyeti -22 Kasım Carşamba
Allahim bizim icin imkansizi ve zor olani kolay eyle. Bizi karanliktan aydinliga darliktan feraha cikart. Islerimizi yola koy ve her isimizi hayirli eyle. Rizkimizi bol kil. Allahim dualarima engel olan butun gunahlarimi affeyle. Nasil dua edecegimi bana ogret. Ibadetlerimi kabul et. Amin.
34 - B birsalihakul niyeti -22 Kasım Carsamba
Bismillahirrahmanirrahim ALLAH ımbedenen ve ruhen tez vakitte şifa bulmamı, maddi manevi sıkıntılarımızın bitmesini hayırlısıyla nasip eyle. Ailecek Antakya depremini yaşadık. Ebru kulunu, eşini 3 kızını her türlü zarardan emin ve salim kıl, bizlere güven ve selamet ver. Sen her şeye gücü yetensin, aileme güç, kuvvet ve şifa ver ALLAH ım. Görünür görünmez kaza, bela, deprem ve her türlü musibetlerden bizleri El Hafiz Cc. ismin ile koru. Ailecek tekrardan güvenli, sağlamca oturabileceğimiz ev nasip eyle. Hakkımızda hayırlı olanları afiyetle, kolaylıkla, huzurla yaşamayı nasip eyle aminnnnn
Her iki arkadaşımin niyetlerini okudum bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah
"Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavi Ya Kadir"
Bir kişinin niyetine 70 tane okunacak
Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız
Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1 -HALLEYS
2 - B blueandblue
3 -Nevreste
4 - Gülçin
5 -penyez83
6 -PiXiEE
7 -zeyno genc
8 -Fernando Jose niyeti
9 -Hali
10 --kuzeyildizi-
11 -Elhan
12 -RedGirl
13 -Freddy
14 -Jawlensky
15 -nursevdi
16 -The
17 -iyilik_guzellik
18 -begonvil1985
19 -YagmurSendeanlarsn
20 -ezgiisel
21 -MssPARE
22 -Butimar-
23 - G Gunduzguzell1
24 - A Asya89
25 -HejaR12
26 -agustos72
27 - G gulectosba
28 -kunfeyekun__
29 - O ozlemem
30 -Breave Heart
31 - F fbyht
32 - @beyazmelek7777
33 -Peeves
34 - B birsalihakul
35 -kavs-i kuzah
36 -sepulik
37 -afil
38 -MoonfacedMom
39 -MoonfacedMom arkadaşı
40 - S sadecedua
41 -simliask
42 - C Cittaslow
43 -Teach_Mavi
44 -Ecmel-vera
45 - N Neselikalpler
46 -Aktif Lora
47 --Hayal
48 -Rprnn
49 -paeneperfectus
50 - A Ada-Anne
51 -dreamy07
52 -iyilik_guzellik ikinci niyeti
35 -kavs-i kuzah niyeti -23 Kasım Perşembe
Rabbim, dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum hayırlısıyla. Lütfeyle. İşlerimizdeki dağınıklığı gider. Kolaylaştır, zorlaştırma. Her işimizi hayırla tamamla.Maddi ve manevi bereket ihsan eyle.Benim ve ailemin karşısına hayırlı insanlar çıkar. Bizleri sureten ve sireten güzelleştir.Razı olacağın bir hayat geçirmemizi nasip eyle. Eşimle muhabbetimizi arttır.İman hakikatlerine vakıf olup yaşamayı, anlatmayı nasip eyle. Evlatlarıma namazı sevdir ve hakkıyla kılanlardan eyle bizleri. Mahkemelerimizin hayırla hızlıca sonuçlanmasını nasip eyle.
Buradaki dua kardeşlerimin de dualarını hayırlısıyla kabul eyle.
36 -sepulik niyeti -23 Kasım Perşmbe
Eda kulunun niyetine
Allahım karşıma tez vakitte hayırlısıyla yuvamı kurabileceğim, sevip sevilebileceğim en doğru en hayırlı insanı karşıma çıkar, hayırlı bir evlilik yapabilmemi bana nasip et.Şuan bulunduğum yerden daha huzurlu ve mutlu olabileceğim, sorun yaşamayacağım bir yere hayırlısıyla tez vakitte tayin alıp geçebilmemi bana nasip et. Bana yaşadığım sıkıntılara dayanabilme gücü ver. Dua eden herkesin gönlündekileri hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Canım cezası bitmişKazen dua listesindeki B beyazkelebek777 cezası ne zaman bitecek . Onun yerine biz okumaz zorunda kalıyoruz . Daha cezalı olacak ise listeden cikaricam
Ben baktim goremedim o zmaan cezası da bitmiş niye bildirim yapmiyor offfffCanım cezası bitmiş
Canım isminde 777 yazmışın diğerine 7777 yazılı iki üye varBen baktim goremedim o zmaan cezası da bitmiş niye bildirim yapmiyor offfff
Ahhh benim bu görmeyen gözlerimCanım isminde 777 yazmışın diğerine 7777 yazılı iki üye var
Cezalı olan 7777 olan evet devam ediyor cezasi
Kazen dua listesindeki B beyazkelebek777 cezası ne zaman bitecek . Onun yerine biz okumaz zorunda kalıyoruz . Daha cezalı olacak ise listeden cikaricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?