Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

kavs-i kuzah ve sepulik için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn penyez83 PiXiEE

33 - Peeves ve 34 - B birsalihakul
niyetlerine okumayanlar 22 Kasım Çarşamba

agustos72
B birsalihakul
simliask

PiXiEE

35 ve 36 okudum
PiXiEE penyez83

PiXiEE penyez83 Uğraşınız sayesinde hergün tesbih çekiyorum. Namaz kılmanın yani sıra dinen birşeyler daha yapmak manevi olarak rahatlatıyor Allah sizden razı olsun. Aksatmadan okuyorum ama arada buraya girip bildirim yapamadığım veya yaptım zannedip bildirim yazmayı unuttuğum zamanlar oluyor. Bu nedenler herhangi birini incitip üzdüysem hakkını helal etsin.

Helal olsun afilim amacımız, hep birlikte birbirimizi teşvik etmek. gönülden ve düzenli zikir çekmek ALLAH ı anmak.

Bilgilendirme mesajımız daimi aksaklık yapan ve sitede olduğu halde okudum yada okumadım diye yazmayan arkadaşlar içindir

Okudum iki arkadaşım için Allah kabul etsin PiXiEE

kavs-i kuzah ve sepulik Arkadaşlarimin niyetlerine okudum allah kabul etsin amin
PiXiEE
penyez83

Okuduk alllah kabul etsin inşallah

35.-36. sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Peeves ve B birsalihakul niyetlerinize

B birsalihakul yerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

kavs-i kuzah ve sepulik niyetlerinize

B birsalihakul yerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

agustos72 canım bildirim yapmayan tek sen kaldın çarşamba günü niyetleri Peeves ve B birsalihakul için okudun mu

Okudum Allah kabul etsin inşallah Aminn

PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…