Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE niyetine okudum canım Allah kabul etsin amin penyez83
Vesile olduğunuz için Allah sizlerden razı olsun. RABBİM dualarımızın kabul olduğu mutluluğunu yaşatsın hepimize inşallah. Benim listem bitti hakkım varsa helal olsun sizlerde hakkınızı helal edinyeniden dualarda buluşmak dileğiyle Allah'a emanet olun.

PiXiEE niyeti için okudum bağışladım
Allah kabul etsin
penyez83

35. PiXiEE canım niyetine okudum bağışladım. Rabbim kabul etsin inşallah

penyez83

Bi duamızın sonuna daha geldik. Rabbim önce pixiee ve penyez83 kardeşimizden sonra tüm dua kardeşlerimizden razı olsun. Allahım dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin inşallah

PiXiEE niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 vesile olduğunuz için Allah sizden razı olsun Okuyan tüm arkadaşlardan da Allah razı olsun Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşaallah

PiXiEE canim niyetine okudum bagişladim allah kabul etsin inşallah amin
penyez83

penyeyeni liste olursa katılmak istiyorum niyetim aynı

penyeyeni liste olursa katılmak istiyorum niyetim aynı
Yeni liste için bilgilendirme etiketi yapınca yazarsınız canım yani şuan yeni liste için isim yazmıyoruz

PiXiEE niyetine okudum Allah kabul etsin penyez83 Allah sizden razı olsun vesile olduğunuz için
Herkesin ağzına sağlık inşallah dualarımızın kabul sevincini yaşarız.

35 okudum
PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE

PiXiEE niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

PiXiEE niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah Ablacımm penyez83

Okudum Allah kabul etsin penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…