Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Varım filizimmm niyetim aynı sıralamada uygun gördüğün yere yazabilirsin

penyez83 canımın içi bir listemiz daha bitti sayilir. Her liste heyecanlandırıyor hem bitirmiş olmanın gururu hemde garip bir hissi oluyorm canım benim senin bu listelerdeki emeğin benden çok dahz fazla sen olmasan ben çok zorlanirdim bu sitenin bana kattığı en değerli şey sensin. İyi ki varsın seninle birlikte böyle güzel birşeye vesile olmak çok ayrı gurur ve huzur veriyor. Rabbim yaslanip iki yaşlı nine olduğumuzda dahi birlikte AMİN demeyi nasip etsin ikimize ve buradaki dua arkadaşlarımıza. İyi ki varsın penyez83 canimin içi Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin

Varım filizimmm niyetim aynı sıralamada uygun gördüğün yere yazabilirsin
Bu listede aciliyeti olan olmazsa en başa yazicam bizleri penyez83 oncekinde en sondaydik bunda da başta olalım inşallah . Ama aciliyeti olan olursa onları yazarız önlere

Çok iyi canım benim
Biriktirmeye başlayalım

Yaaaaa canımsın filizimmmm aynı emekleri veriyoruz öyle düşünme. Sen olmazsan ben de tek başına cesaret edemem. Uzunnn uzunnn yıllar birlikte olmayı ALLAH nasip etsin

RABBİM senden ve katılım sağlayan dua kardeşlerimizden razı olsun aminnnn

Çok şey yazacağım da şuan bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum huzur mutluluk sevinç ağlama heyecan...birbirine girdi

Katılırım canim

İyi ki varsınız
Allah razı olsun Bizi toplayıp dua okumamıza vesile oluyorsunuz.
Rabbim ne muradınız varsa versin inşallah

Bende katılmak isterim. Niyetimi attım özelden

Bende katılabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…